نوشته شده توسط : edbazar

خیلی از کاربران آیفون و آیپد های اپل به طور دقیق با روش های منتقل کردن عکس از کامپیوتر به آیفون یا برعکس آشنایی ندارند و انجام این کار برایشان گیج کننده به نظر می‌رسد. اما واقعیت این است که با روش های خاصی می‌توان خیلی راحت انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون و بالعکس را حتی بدون نیاز به برنامه آیتیونز (iTunes) انجام داد. در ادامه این مطلب به معرفی این روش های جالب می‌پردازیم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

 

انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتیونز: مقدمه

آیفون های اپل گوشی های بسیار با کیفیت و خوبی هستند، اما همیشه استفاده از آن ها ساده نیست و امکان دارد برای انجام برخی اقدامات در آیفون های اپل محدودیت هایی وجود داشته باشد. همچنین در برخی مواقع ممکن است انجام بعضی کارها با آیفون های اپل به شیوه خاص و متفاوتی نسبت به گوشی های اندرویدی صورت پذیرد. یکی از سوالاتی که خیلی از کاربران آیفون ها مطرح می‌کنند مربوط به نحوه انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتونز می‌شود! به بیان دیگر این کاربران می‌خواهند بدانند که چطور می‌توانند بدون استفاده از برنامه آیتیونز، عکس های مورد نظرشان را از کامپیوتریا لپ تاپ به آیفون منتقل کنند!

خوشبختانه روش های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد که شما می‌توانید از آن ها استفاده کنید. ما در ادامه این مطلب آموزشی سعی می‌کنیم به اصلی ترین و بهترین روش هایی اشاره داشته باشیم که انجام این کار را امکانپذیر خواهند کرد. همچنین تلاش می‌کنیم اصلی ترین مزیت ها و معایب هر یک از این روش های پیشنهادی را هم برایتان عنوان کنیم تا شما بتوانید با آگاهی کامل از این موضوع، بهترین مواردی که قابل انتخاب هستند را شناسایی و مورد استفاده قرار دهید. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

روش اول: انتقال با سرویس آیکلود درایو (iCloud Drive)

یکی از ساده ترین روش هایی که می‌توان از آن برای انتقال عکس از کامپیوتر های ویندوزی به گوشی های اپل استفاده کرد مربوط به بکارگیری سرویس آیکلود درایو می‌شود که در واقع سرویسی شبیه به سرویس گوگل درایو (Google Drive) بوده و از زیرشاخه سرویس های ذخیره سازی ابری به شمار می‌رود. دقت داشته باشید که برای استفاده از این روش حتما باید یک اپل آیدی (Apple ID) داشته باشید و از مشخصات آن برای لاگین کردن در اکانت و استفاده از سویس آیکلود کمک بگیرید. طبیعتا آن اپل آیدی باید در آیفون مورد نظرتان که می‌خواهید عکس ها در نهایت داخل آن قابل رویت و دانلود باشند، فعال شده باشد. مراحل دقیقی که باید به منظور انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون با استفاده از این روش طی شوند به شرح زیر هستند:

 

انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتونز

 

  • ابتدا در کامپیوتر خود با کلیک بر روی این قسمت به سایت آیکلود مراجعه کنید.
  • مشخصات اپل آیدی خود که در آیفون مقصد فعال است را وارد کرده و لاگین شوید.
  • از بین گزینه های نمایان شده، گزینه iCloud Drive را انتخاب نمایید.
  • عکس های مد نظرتان را از حافظه کامپیوتر انتخاب کرده و با استفاده از قابلیت "کشیدن و رها کردن" یا همان "Drag & Drop" آن ها را در صفحه آیکلود درایو اضافه کنید.
  • روی گزینه Upload کلیک کنید تا آپلود این عکس ها آغاز شود.

بعد از اینکه آپلود عکس های مورد نظرتان با موفقیت انجام شد، کافیست آیفون خود را برداشته و برنامه File App را اجرا نمایید. مشاهده خواهید کرد که تمام عکس های مورد نظر در آیفون قابل رویت می‌شوند و عملا انتقال عکس ها از کامپیوترتان به آیفون با موفقیت انجام شده است. در نظر داشته باشید که در این روش برای آپلود عکس ها از کامپیوتر در سرویس آیکلود باید حجم بسته اینترنتی شما مصرف شود و از سمت دیگر سرعت آپلود این عکس ها به سرعت اینترنت شما بستگی دارد.

 

روش دوم: انتقال با اپلیکیشن گوگل فوتوز (Google Photos)

دومین روش کارآمد و خوبی که می‌توانید از آن برای انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون استفاده کنید مربوط به بکارگیری اپلیکیشن و سرویس گوگل فوتوز (Google Photos) می‌شود. روند کلی کار در این روش هم تقریبا مشابه با روش قبل است با این تفاوت که به جای استفاده از اپلیکیشن File Apps آیفون باید از اپلیکیشن Google Photos در گوشی استفاده کنید که به طور پیش فرض در آن نصب نبوده و باید از طریق اپ استور دانلود شود. سرویس گوگل درایو هم یک سرویس ذخیره سازی ابری بوده و امکان رد و بدل فایل مابین سیستم ها و گجت های مختلف را به طور ساده فراهم می‌آورد. دقت داشته باشید در این روش انتقال عکس ها شما باید یک اکانت گوگل ساخته و در اختیار داشته باشید که ساختن آن واقعا آسان است و در کمتر از 2 دقیقه امکانپذیر خواهد بود. مراحلی که باید در این روش طی شوند به شرح زیر هستند:

 

انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتونز

 

  • با کلیک بر روی این قسمت در کامپیوتر به صفحه سرویس گوگل درایو مراجعه کنید.
  • وارد اکانت گوگلی شوید که می‌خواهید از آن برای انتقال عکس ها کمک بگیرید.
  • به قسمت Photos بروید و عکس هایی که می‌خواهید از کامپیوتر به گوشی اپل منتقل شوند را با استفاده از قابلیت "کشیدن و ها کردن" به داخل گوگل درایو منتقل نمایید.
  • روی گزینه Upload کلیک کنید و کمی منتظر باشید تا عکس ها آپلود شوند.
  • حالا در آیفون خود به اپ استور (App Store) مراجعه کنید و برنامه Google Photos را دانلود نمایید.
  • برنامه Google Photos را در آیفون اجرا کرده و با وارد کردن مشخصات اکانت گوگلی که قبلا در مرحله آپلود از آن استفاده کرده بودید، لاگین نمایید.

مشاهده خواهید کرد که تمام عکس های مورد نظر در اپلیکیشن Google Photos ارائه شده و در دسترس شما قرار می‌گیرند. برای ذخیره هر عکس در گالری آیفون کافیست آن را انتخاب و گزینه Download را بزنید. دقت داشته باشید که در این روش حجم بسته اینترنتی شما در حین آپلود و دانلود عکس ها مصرف می‌شود و سرعت دانلود و آپلود عکس ها هم مستقیما با سرعت اینترنت شما ارتباط دارد. پس استفاده از گوگل فوتوز می‌تواند یکی دیگر از بهترین روش های انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتیونز باشد.

 

روش سوم: انتقال از طریق تلگرام

یک روش ساده دیگر هم وجود دارد که می‌توانید از آن برای منتقل کردن عکس از کامپیوتر به آیفونتان استفاده کنید. این روش مربوط به بکارگیری اپلیکیشن تلگرام می‌شود که امکان انتقال هر نوع فایلی را تا حجم حداکثر 3 گیگابایت فراهم می‌سازد. بنابراین اگر می‌خواهید تعداد عکس از کامپیوتر به گوشی اپل خود منتقل کنید و حجم این عکس ها به بیشتر از 3 گیگابایت نمی‌رسد، می‌توانید از تلگرام کمک بگیرید اما در نظر داشته باشید که استفاده از این اپلیکیشن به منظور انتقال عکس ها منجر می‌شود که دو بار حجم بسته اینترنتی شما به اندازه حجم فایل ها مصرف شود. یعنی اگر در مجموع قصد جابجایی 1 گیگابایت عکس از کامپیوتر به آیفون را داشته باشید، یک گیگابایت حجم اینترنت برای آپلود آن و ارسال از کامپیوتر مصرف می‌شود و یک گیگابایت دیگر برای دانلود آن در آیفون مصرف خواهد شد.

به منظور انتقال عکس ها از کامپیوتر هم می‌توانید نسخه ویندوزی اپلیکیشن تلگرام را دانلود و روی سیستم خود نصب کنید و هم می‌توانید از تلگرام وب یا همان نسخه تحت وب تلگرام کمک بگیرید. توصیه داریم تمام عکس های مورد نظرتان را در قالب یک پوشه طبقه‌بندی کرده و سپس آن پوشه را به فایل فشرده زیپ (Zip) تبدیل نمایید و آن را از طریق اپلیکیشن تلگرام کامپیوتر در قسمت Saved Messages آپلود کنید. سپس با موبایل اپل خود وارد اکانت تلگرامتان شده و این فایل را دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید تا به تمام عکس های مورد نظر دسترسی یابید.

 

روش چهارم: انتقال با استفاده از ایمیل

یکی دیگر از روش هایی که می‌توانید از آن برای انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون استفاده کنید مربوط به بکارگیری سرویس ایمیل می‌شود. سرویس ایمیل می‌تواند مبتنی بر گوگل (جیمیل)، یاهو (Yahoo)، اوت‌لوک (Outlook) یا هر سرویس دیگری باشد. در نظر داشته باشید که هر یک از این سرویس ها می‌توانند محدودیت های حجمی خودشان را در انتقال و ارسال فایل از طریق ایمیل داشته باشند، بنابراین باید این موضوع در نظر گرفته شود. همچنین از آنجایی که عموما انتقال فایل های با حجم بالا از طریق ایمیل خیلی سریع انجام نمی‌گیرد، توصیه داریم در صورت حجیم بودن فایل و زیاد بودن تعداد عکس های مورد نظرتان از سایر روش های جایگزین استفاده کنید.

 

انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتونز

 

فرض را بر این قرار می‌دهیم که شما از سرویس جیمیل استفاده می‌کنید. در این شرایط برای انتقال عکس های مورد نظرتان کافیست در مرورگر کامپیوتر وارد سرویس ایمیل اکانت گوگل خود شوید و سپس گزینه ارسال ایمیل جدید (Compose) را انتخاب کنید. حالا عکس هایی که می‌خواهید از کامپیوتر به آیفون منتقل شوند را در قالب یک فایل فشرده زیپ ذخیره کرده و در ایمیل اتچ (Attach) نمایید. سپس یک موضوع وارد کرده و ایمیل مقصد را همان ایمیل اپل آیدی خود یا هر ایمیل دیگری که در آیفونتان فعال است انتخاب کنید. بعد از ارسال ایمیل می‌توانید آن را در آیفون باز کرده و عکس های مورد نظر را دانلود کنید.

دقت داشته باشید که در این روش هم حجم بسته اینترنتی شما مصرف می‌شود و این مصرف دو بار صورت می‌پذیرد! یک مرتبه در حین آپلود فایل در کامپیوتر بسته اینترنتی شما مصرف خواهد شد و یک مرتبه هم در حین دانلود فایل در آیفون حجم اینترنت شما مصرف می‌شود. ضمنا در نظر داشته باشید که در این روش عموما سرعت انتقال فایل و به ویژه اضافه کردن فایل به ایمیل پایین خواهد آمد و در صورتی که حجم فایل مورد نظر بالا باشد می‌تواند دردسرساز گردد. به همین دلیل ما توصیه داریم در شرایطی که حجم مجموع عکس های مورد نظرتان برای انتقال به بیش از 500 مگابایت رسید، از ایمیل برای انتقال آن استفاده نکنید.

 

روش پنجم: انتقال با استفاده از برنامه های جانبی

برای ساده تر کردن پروسه انتقال فایل از کامپیوتر به آیفون های اپل برنامه های مختلفی هم ارائه شده‌اند که می‌توانید از آن ها کمک بگیرید. به عنوان مثال یکی از جالب ترین این برنامه، برنامه AnyTrans خواهد بود که هم نسخه سازگار با کامپیوتر های ویندوزی و هم مک بوک های اپل را دارد. برای دانلود نسخه ویندوزی این برنامه می‌توانید روی این قسمت کلیک کنید. بعد از اینکه برنامه را دانلود و روی کامپیوتر خود نصب کردید، آن را اجرا نمایید و مراحلی که در ادامه شرح می‌دهیم را به ترتیب برای انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون انجام دهید. لازم به ذکر است که با برنامه AnyTrans می‌توانید سایر فایل های مختلف و حتی رینگتون های آیفون را هم از کامپیوتر به آن منتقل کنید.

 

انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتونز

 

  • برنامه را اجرا کرده و آیفون خود را با کابل مناسب به کامپیوتر وصل نمایید.
  • گزینه Add Content را انتخاب کنید و از بین آپشن هایی که نمایان می‌شود، روی گزینه Photo Library کلیک نمایید.
  • روی آیکون با نماد "بعلاوه" کلیک کرده و عکس های مورد نظرتان را جهت انتقال انتخاب کنید.
  • روی گزینه Start یا Open کلیک کنید تا پروسه انتقال آغاز شود.

به همین سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تمام عکس های مورد نظر از کامپیوتر به گوشی اپل منتقل می‌شوند. در نظر داشته باشید که در این روش هیچ حجمی از بسته اینترنتی شما مصرف نمی‌شود و عموما انتقال فایل هم با سرعت بالایی صورت می‌پذیرد و محدودیت حجمی هم ندارد. برنامه AnyTrans فقط یک نمونه برنامه هایی است که می‌توانید از آن برای انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون استفاده کنید و برنامه های مشابه دیگری هم بدین منظور وجود دارند که قابل استفاده خواهند بود. جهت مشاهده روش های بیشتر و آشنایی با برنامه های انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون به مقاله انتقال عکس از آیفون به کامپیوتر بدون آیتیونز (iTunes) مراجعه کنید.

 

انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون: جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی بهترین روش های انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون بدون آیتیونز پرداختیم و سعی کردیم روش های کاربردی که بدین منظور قابل استفاده هستند را برایتان نام ببریم. اگر شما هم با روش خوب ، سریع و ساده‌ای آشنایی دارید که می‌تواند انتقال عکس از کامپیوتر ها به گوشی اپل را امکانپذیر کند، آن را در بخش نظرات با ما و دیگران به اشتراک قرار دهید.



:: برچسب‌ها: انتقال عکس به آیفون , انتقال عکس از کامپیوتر به گوشی اپل , انتقال عکس از کامپیوتر به موبایل اپل , انتقال عکس به آیفون بدون آیتونز , انتقال عکس آیفون بدون آیتیونز , انتقال عکس از کامپیوتر به آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

افزایش قابل توجه قیمت سخت افزار در سال‌های اخیر سبب شده تا کاربران بسیاری به سمت محصولات باکیفیت میان رده روی بیاورند. در این میان قیمت پردازنده نیز، همچون سایر محصولات سخت افزار افزایش قیمت چشم گیری داشته و همین موضوع سبب شده تا شرکت‌های سازنده CPU همچون اینتل و AMD به فکر ساخت قطعاتی با عملکرد راضی کننده و قیمت مناسب بیفتند. پردازنده اینتل کافی لیک Core i3-9100F را می‌توان یکی از بهترین پردازنده‌های میان رده موجود در بازار دانست که با داشتن قیمتی بسیار مناسب، عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود نشان داده است. جالب است بدانید که این پردازنده به راحتی توانسته از پس بازی‌هایی همچون Fortnite، Apex، GTA V و... برآید و نظر کاربران گرافیست بسیاری را نیز به خود جلب کند. اگر به دنبال خرید یک پردازنده اقتصادی با عملکرد قابل قبول هستید، حتما در ادامه با فروشگاه اینترنتی هدف در نقد و بررسی پردازنده Intel core i3-9100F همراه باشید. در این نقد و بررسی شما را با یکی از بهترین پردازنده‌های با مبلغ کمتر از 2 میلیون تومان در بازار ایران آشنا خواهیم کرد.

 

نقد و بررسی پردازنده Intel Core i3-9100F : توان پردازشی

 

نقد و بررسی پردازنده Intel Core i3-9100F

 

برای اینکه بتوانیم شما را با توان پردازشی پردازنده اینتل کافی لیک Core i3-9100F آشنا کنیم در ابتدا لازم است با برخی از اصطلاحات و استانداردها آشنا شوید.

لیتوگرافی : این عبارت به زبان ساده، نشان دهنده فاصله میان هر یک از ترانزیستورهای به کار رفته در صفحه مدار (Board) پردازنده است که بر حسب نانومتر بیان می‌شود و هرچه مقدار آن کمتر باشد، نشان از توان پردازشی بالاتر پردازنده دارد. لیتوگرافی پردازنده Intel Core i3-9100F از نوع 14 نانومتری می‌باشد که برای یک پردازنده میان رده مقدار مناسبی است.
نسل پردازنده : اولین عدد، پس از خط فاصله در نام پردازنده‌های اینتل (Intel)، نسل پردازنده را تعیین می‌کند. نسل‌های مختلف پردازشی نام‌های متفاوتی دارند؛ همچون پردازنده‌ اینتل Core i3-9100F که همان طور که از نامش مشخص است از نسل 9 بوده و به نسل کافی لیک (Coffe lake) معروف است. با بالاتر رفتن نسل پردازنده می‌توان نتیجه گرفت که پردازنده مدرن‌تر بوده و در نتیجه لیتوگرافی کوچک‌تری دارد و از توان پردازشی بالاتری برخوردار است.

در رابطه با نقد و بررسی پردازنده اینتل Core i3-9100F، تنها دانستن این دو موضوع کافیست؛ هرچند که شما می‌توانید با مراجعه به لینک زیر اطلاعات بسیار بیشتری در رابطه با پردازنده ها به دست آورید و به شناخت نسبتا بالایی از پردازنده‌های اینتل (Intel) دست یابید.

تا اینجا دانستیم که پردازنده Intel Core i3-9100F یک پردازنده از نسل 9 با معماری 14 نانومتری است. این پردازنده از 4 هسته پردازشی بهره می‌برد که هر کدام در هر لحظه قادرند یک عملیات پردازشی را اجرا کرده و تحلیل کنند. فرکانس کاری پردازنده اینتل Core i3-9100F در حالت پایه 3.6 گیگاهرتز عنوان شده است که به دلیل پشتیبانی این پردازنده از تکنولوژی intel turbo boost این فرکانس به 4.2 گیگاهرتز افزایش خواهد یافت. این قابلیت در زمانی که فشار پردازشی وارد شده به سیستم رومیزی شما بالا می‌رود فعال خواهد شد و پردازنده تلاش می‌کند تا با ارائه حداکثر توان قابل ارائه خود، به کمک شما بیاید. نکته‌ای که در زمان خرید پردازنده Intel Core i3-9100F باید بسیار به آن توجه داشته باشید. پردازنده اینتل Core i3-9100F از سوکت LGA 1151 برای اتصال به مادربورد استفاده می‌کند؛ به همین دلیل باید حتما توجه داشته که مادربورد شما از این پردازنده پشتیبانی می‌کند و یا خیر. برای راحتی بیشتر شما کاربران عزیز لیستی از سری مادربوردهای پشتیبانی کننده از پردازنده Intel Core i3-9100F تهیه کرده‌ایم که این مادربوردها عبارتند از سری‌های مختلف : Z390 / Z370 / H370 / B360 / H310.

تنها کافیست تا شما یکی از سری مادربورد‌های بالا را خریداری نمایید تا بتوانید از کلیه امکانات پردازنده اینتل Core i3-9100F استفاده نمایید. با کلیک بر روی «لیست مادربوردها» می‌توانید مستقیما به لیست مادربوردهای موجود در فروشگاه هدف مراجعه نموده و به بررسی، مقایسه و خرید مادربورد مدنظر خود بپردازید. 

 

نقد و بررسی پردازنده Intel Core i3-9100F : توان پشتیبانی

 

نقد و بررسی پردازنده Intel Core i3-9100F

 

همان طور که میدانستید؛ مقدار حافظه RAM قابل استفاده بر روی هر سیستم رومیزی، علاوه بر ظرفیت مادربورد به توان پشتیبانی پردازنده نیز وابسته است. پردازنده Intel Core i3-9100F قادر به پشتیبانی از اخرین نسل کلاس حافظه‌های Ram یعنی DDR4 می‌باشد و قادر است که از حداکثر 64 گیگابایت حافظه RAM با حداکثر فرکانس کاری 2400 مگاهرتز بهره گیری نماید.

متاسفانه پردازنده اینتل Core i3-9100F فاقد گرافیک مجتمع با مدار می‌باشد که این موضوع به معنای فعالیت دائمی کارت گرافیک شما خواهد بود. پس به شما پیشنهاد می‌کنیم که در زمان خرید کارت گرافیک حتما توجه زیادی به دوام و پایداری کارت گرافیک مدنظر خود داشته باشید.

 

نقد و بررسی پردازنده Intel Core i3-9100F : بنچمارک

 

بنچمارک Intel Core i3-9100F

 

با خواندن بخش‌های قبلی این مقاله اطلاعات جامعی را درباره پردازنده Intel Core i3-9100F به دست آوردید؛ اما در این بخش به بررسی بنچمارک‌های این پردازنده و مقایسه آن با سایر پردازنده‌های شرکت اینتل و همچنین پردازنده‌های یرند AMD خواهیم پرداخت که در زمان تصمیم گیری برای خرید پردازنده Intel Core i3-9100F بسیار به شما کمک خواهد کرد. در این بررسی از برترین سایت‌های ارائه بنچمارک یعنی CPU-Z، Cinebench و در نهایت 3D Mark کمک گرفته‌ایم. در ادامه جزئیات هر بنچمارک خدمت شما ارائه شده است، اما پیش از شروع لازم است بدانید که در هر تصویر، ستون نارنجی عملکرد چندهسته‌ای (Multi core) پردازنده را نشان خواهد داد و ستون آبی رنگ نمایانگر عملکرد تک هسته‌ای (Single core) پردازنده Intel Core i3-9100F می‌باشد.

 

بنچمارک (CPU-Z (1.89 

بنچمارک CPU-Z یک نرم افزار تست سیستم متن باز و رایگان است که به زبان ++C نوشته شده و پس از عرضه عمومی، بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. حجم بالای کاربران باعث شده که داده‌های این سایت بسیار قابل اعتماد بوده و در اکثر نقد و بررسی‌های فروشگاه اینترنتی هدف مورد استفاده قرار گیرد.

 

بنچمارک Intel Core i3-9100F

 

نکته‌ای که در این بنچمارک قابل توجه است؛ برتری عملکرد تک هسته‌ای پردازنده Intel Core i3-9100F نسبت به پردازنده‌های بسیار قدرتمند i7-8700k و i5-9400f می‌باشد. این موضوع نشان از قدرت بالای پردازنده اینتل Intel Core i3-9100F در اجرای برنامه‌ها با یک مسیر اجرایی می‌باشد که موجب می‌شود در زمانی که شما تنها یک برنامه در حال اجرا دارید؛ شاهد هیچگونه کُندی و یا تاخیر در عملکرد پردازشی خود نباشید. همچنین پردازنده Intel Core i3-9100F در تست تک هسته‌ای عملکردی بهتر از پردازنده سری 7 کمپانی AMD یعنی Ryzen 7 2700X از خود نشان داده است.

 

بنچمارک (Cinebench(R20 

سِنِبنچ را می‌توان بنچمارک محبوب طراحان گرافیک دانست چرا که تست‌های این بنچمارک بر پایه نرم افزار طراحی انیمیشن‌های 4D طرح ریزی شده است. اگر یک گرافیست و یا طراح انیمیشن هستید؛ حتما نام cinebench را در زمان خرید پردازنده به خاطر داشته باشید.

 

بنچمارک Intel Core i3-9100F

 

پردازنده Intel Core i3-9100F در بررسی‌های سنبنچ عملکرد ضعیف‌تری نسبت به تست CPU-Z داشته است ولی با این حال از پس بسیاری از رقیبان خود برآمده و باز هم عملکرد تک هسته‌ای خیره کننده‌ای از خود به جا گذاشته است. پردازنده‌های اینتل به دلیل داشن هسته‌های پردازشی کمتر نسبت به AMD، معمولا امتیاز پایین‌تری در تست‌های چند هسته‌ای (multi core) دریافت میکنند.

 

بنچمارک (3DMark (time spy 

در نهایت به بنچمارک طرفداران بازی‌های رایانه‌ای و گیمرها رسیدیم. نکته‌ای که درباره این بنچمارک لازم است بدانید این است که ما از آزمون Time Spy برای بررسی پردازنده Intel Core i3-9100F استفاده کردیم که تنها بر روی DirectX 12 تمرکز دارد؛ یعنی در این بنچمارک تمامی تست‌ها بر روی ویندوز 10 اجرا شده است چراکه این نسخه از دایرکت ایکس، بر روی ویندوزهای قبلی قادر به نصب و اجرا شدن نیست.

 

بنچمارک Intel Core i3-9100F

 

همان طور که در تصویر نیز مشخص است، پردازنده Intel Core i3-9100F در این بنچمارک پایین ترین نمره را نسبت به رقیبان خود (که بسیار گران‌تر از این پردازه هستند) دریافت کرده است. اما بهتر است بدانید که این ضعف به این معنا نیست که شما قادر به اجرای بازی‌های مختلف نیستید. همانطور که در ابتدای این مطلب نیز اشاره کردیم؛ توان پردازشی این پردازنده کافی لیک 14 نانومتری بسیار بالاتر از حداقل توان مورد نیاز بازی‌هایی همچون Apex، GTA V، Witcher 3 و... می‌باشد و شما می‌توانید با استفاده از یک کارت گرافیک مناسب و تعیین گرافیک متوسط برای هربازی، حداقل 45 فریم تا 70 فریم بر روی بازی‌های مختلف دریافت کنید.

 

نتیجه نهایی :

بی‌تردید پردازنده سیستم‌های کامپیوتری به عنوان قلب تپنده و واحد پردازش عملکرد منطقی سیستم، یکی از مهمترین قطعات به کار رفته در هر سیستم کامپیوتری محسوب می‌شود. از این رو کمپانی‌های مختلف تلاش می‌کنند بسته به بازار هدف و نوع کاربری خریداران، تراشه‌های خود را طراحی و روانه‌ی بازار کنند. کمپانی آمریکایی اینتل یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین تولیدکنندگان CPU در دنیا محسوب می‌شود که به خوبی می‌داند چگونه نسل به نسل تراشه‌های خود را دستخوش تغییراتی کند که رضایت کاربران را در پی داشته باشد.

پردازنده Intel Core i3-9100F را می‌توان یکی از بهترین پردازنده‌های میان رده تولیدشده به وسیله این شرکت دانست، که در بازار ایران نیز مورد استقبال کاربران بسیاری قرار گرفته است. این پردازنده 4 هسته‌ای که با معماری 14 نانومتری ساخته شده و در مجموعه پردازنده‌های نسل نهم اینتل (Coffee Lake) جای گرفته است؛ از قیمت بسیار رقابتی بهره مند می‌باشد به شکلی که می‌توان قیمت پردازنده Intel Core i3-9100F را یکی از نقاط قوت آن دانست. اگر تصمیم به خرید یک پردازنده میان رده با قیمتی باصرفه و عملکردی قابل قبول گرفته‌اید؛ قطعا خرید پردازنده اینتل Core i3-9100F می‌تواند انتخابی ایده‌آل برای شما باشد.

 

نقاط قوت :

  • قیمت فوق العاده باصرفه
  • پشتیبانی از تکنولوژی Intel turbo boost 2
  • برخورداری از 4 هسته پردازشی
  • لیتوگرافی 14 نانومتری

 

نقاط ضعف :

  • عدم برخورداری از گرافیک مجتمع
  • عدم بهره مندی از تکنولوژی Hyper Threading


:: برچسب‌ها: نقد و بررسی پردازنده Intel Core i3-9100F , قیمت پردازنده Intel Core i3-9100F , خرید پردازنده Intel Core i3-9100F , پردازنده میان رده , مشخصات پردازنده Intel Core i3-9100F , خرید پردازنده اینتل ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

سامسونگ و اپل همیشه رو رقیب جدی در زمینه تولید و عرضه اسمارتفون بوده‌اند و بدون تردید شما هم می‌دانید که این دو شرکت از معتبرترین برندهای عرضه کننده اسمارتفون هستند. حال به نظر شما iPhone 11 Pro Max اپل گزینه خرید بهتری است یا Galaxy Note 10 Plus سامسونگ؟ در این مقاله می‌خواهیم به مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس بپردازیم و مشخص کنیم کدام محصول می‌تواند گزینه خرید بهتری باشد. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

 

مقدمه

آیفون های اپل همیشه از با کیفیت ترین گوشی هایی هستند که شاهد عرضه آن ها به بازار بوده‌ایم، اما همانطور که می‌دانید قیمت این محصولات عموما بالاست و این یک نقطه ضعف اساسی برای آن ها محسوب می‌شود و امکان خریدشان توسط هر کاربر و با هر بودجه‌ای که دارد را نامقدور می‌سازد. آیفون 11 پرو مکس (iPhone 11 Pro Max) در حال حاضر قدرتمندترین آیفون اپل است. قیمت iPhone 11 Pro Max پایه هم اکنون (در زمان تدوین این مطلب) از مرز 30 میلیون تومان عبور کرده اما با این حال آمار فروش خوبی دارد. از سمت دیگر گوشی گلکسی نوت 10 پلاس (Galaxy Note 10 Plus) را می‌توان قدرتمندترین گوشی فعلی سامسونگ دانست! بنابراین مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس می‌تواند بسیار جالب باشد.

قیمت Galaxy Note 10+ سامسونگ هم در حال حاضر از مرز 27 میلیون تومان گذشته اما خب همچنان ارزان تر از آیفون 11 پرو مکس اپل خواهد بود. هر دو گوشی از درجه یک ترین موبایل های فعلی بازار هستند و شاید به جرئت بتوانیم بگوییم که بهتر از این گوشی ها به سختی در بازار یافت می‌شود. بنابراین هم نوت 10+ و هم آیفون پرو مکس می‌توانند برای کسانی که به دنبال خرید یک گوشی درجه یک هستند گزینه خرید عالی به شمار آیند. اما کدامیک از این دو گوشی ارزش خرید بیشتری دارند؟ در ادامه این مطلب به مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس می‌پردازیم و سعی می‌کنیم مشخص کنیم کدام گوشی گزینه خرید بهتری است. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس : ​طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

از نظر کیفیت ساخت مطمئنا هر دو گوشی عالی هستند چون به عنوان با پرچمداران شرکت های سازنده خویش روانه بازار شده‌اند. بنابراین کیفیت ساخت بالایی خواهند داشت. فریم اصلی هر دوی آن ها فلزی بوده و مقاومت بالایی دارد. جنس این فرمی در نوت 10 پلاس از آلومینیوم در iPhone 11 Pro Max از فولاد ضد زنگ خواهد بود. قاب پشت و پنل جلوی هر دوی آن ها هم با شیشه گوریلاگلس پوشانده می‌شود و مقاومت بسیار خوبی در برابر خراشیده شدن و تماس با اشیای نوک تیز دارد. ضمنا هر دو گوشی از استاندارد ضد آب IP68 پشتیبانی می‌کنند که به موجب آن می‌توانند تا 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب دوام داشته باشند. اما فقط این موارد نیستند که کیفیت بالای ساخت دو گوشی را به رخ می‌کشند!

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

ظرافت و دقتی که در طراحی آن ها بکار رفته و همچنین کیفیت قطعات سخت افزاری این دو گوشی هم باید به عنوان یک نقطه قوت برای هر دوی آن ها در نظر گرفته شود. بنابراین از نظر کیفیت ساخت، هر دو محصول فوق‌العاده بوده و از بهترین های بازار محسوب می‌شوند. اما سبک طراحی آن ها چطور است؟ زبان و سبک طراحی دو گوشی تقریبا متفاوت خواهد بود. ابعاد بدنه نماینده اپل 8.1 در 77.8 در 158 میلیمتر بوده و وزن آن حدود 226 گرم است. در سمت مقابل بدنه Galaxy Note 10+ ابعاد 7.9 در 77.2 در 162.3 میلیمتری دارد و وزن آن حدود 196 گرم است. بنابراین تفاوت خیلی زیادی مابین ابعاد و وزن دو گوشی دیده نمی‌شود.

در مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس کاملا مشخص است که هم سامسونگ و هم اپل سعی داشته‌اند صفحه نمایش بدون حاشیه‌ای را در گوشی های خود نصب کنند. این موضوع سبب شده هر دوی آن ها از نمای رو به رو جذاب به نظر آیند. اما به عقیده ما نماینده سامسونگ در این زمینه به دلیل نصب لنز دوربین سلفی در داخل ال سی دی گوشی سبک طراحی جالب تری دارد! لنز دوربین سلفی iPhone 11 Pro Max به همراه برخی سنسورهای دیگر که مربوط به فیس آیدی (Face ID) می‌شوند در قسمت فوقانی صفحه نمایش این گوشی و داخل یک نوار مشکی رنگ تعبیه شده‌اند.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

یکی دیگر از اصلی ترین تفاوت های سبک طراحی دو گوشی که با کمی دقت متوجه آن خواهید شد مربوط به قاب آن ها می‌شود. قاب فبلت Note 10 Plus کاملا حالتی مستطیل شکل دارد و لبه های آن زاویه‌دار هستند اما در آیفون 11 پرو مکس اینطور نیست و گوشه های قاب موبایل گرد یا انحنادار طراحی شده‌اند. سبک طراحی قاب پشت دو گوشی تقریبا یکسان است و هر دو قابی براق دارند اما نحوه نصب لنز های دوربین اصلی آن ها کاملا متفاوت بوده و باز هم سلیقه ما از این نظر بیشتر مطابق با سبک طراحی دوربین های اصلی گوشی نوت 10 پلاس است و چندان با سبک طراحی لنز های بزرگ دوربین اصلی آیفون 11 پرو مکس ارتباط برقرار نمی‌کنیم. با این حال این مسئله می‌تواند نظر شخصی ما باشد و کاربر دیگری کاملا نظری متفاوت در این راستا ارائه کند که طبیعتا نظر وی قابل احترام خواهد بود.

بنابراین اینکه کدام گوشی سبک طراحی و ظاهر بهتری دارند، تقریبا امری سلیقه‌ای است اما ما شخصا ظاهر و سبک طراحی Galaxy Note 10 Plus را بیشتر از iPhone 11 Pro Max دوست داریم. برخی از سایر ویژگی های یکسانی که در دو گوشی وجود دارند هم شامل مواردی مثل عدم بهره‌مندی هیچ یک از سوکت 3.5 میلیمتری هندزفری و بهره‌مندی هر دو محصول از اسپیکر های استریوی قدرتمند می‌شود. اما تفاوت های جالب دیگری هم مابین این دو گوشی وجود دارد که باید در این بخش مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس به آن ها اشاره داشته باشیم.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

به عنوان مثال فبلت Note 10+ قلم استایلوس اختصاصی خودش را دارد و می‌توان از آن برای استفاده متفاوت از دستگاه بهره گرفت اما نماینده اپل از این ویژگی بهره‌مند نیست. همچنین روش تایید هویت کاربر و آنلاک صفحه نمایش هم در این دو گوشی به شیوه کاملا متفاوتی انجام می‌گیرد. آیفون 11 پرو مکس از فیس آیدی یا همان قابلیت تایید چهره اختصاصی اپل پشتیبانی می‌کند که واقعا دقت و سرعت عملکرد عالی دارد اما در فبلت گلکسی نوت 10+ سامسونگ از اسکنر انگشت اولتراسونیک درون صفحه نمایش استفاده شده و کاربر با قرار دادن انگشت خود روی قسمت زیرین ال سی دی دستگاه می‌تواند تایید هویت را انجام دهد.

در بررسی دو گوشی مشخص شد که سرعت و دقت عملکرد اسکنر داخل صفحه نمایش فبلت نوت 10+ هم فوق‌العاده خوب است. ضمنا با توجه به طراحی پریمیوم و ظاهر شیک و جذابی که دو گوشی دارند با در دست گرفتن آن ها هم حس بسیار عالی به کاربر منتقل می‌شود و واقعا شما احساس خواهید کرد که یک گوشی برتر را در دست دارید. پس می‌توانیم از این بخش مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس اینطور نتیجه‌گیری کنیم که هر دو گوشی از نظر کیفیت ساخت و طراحی عالی هستند و ترجیح دادن یکی از آن ها نسبت به محصول دیگر از جنبه ظاهر بیشتر سلیقه‌ای خواهد بود. اما فراموش نکنید بهره‌مندی از قلم استایلوس می‌تواند یک مزیت برای نماینده سامسونگ باشد. ما در مجموع سبک طراحی و ظاهر این گوشی را به iPhone 11 Pro Max اپل ترجیح می‌دهیم.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس : ​صفحه نمایش

یکی از ویژگی هایی که با اولین نگاه به دو گوشی مورد نظر متوجه آن خواهید شد مربوط به بزرگی صفحه نمایش و حاشیه های باریک آن می‌شود. صفحه نمایش گوشی Note 10 Plus از نوع داینامیک آمولد (Dynamic AMOLED) است و اندازه 6.8 اینچی دارد. نمایشگر این گوشی حاشیه های بسیار باریکی دارد و تقریبا 91 درصد از کل مساحت پنل جلوی آن را در بر می‌گیرد و بدین ترتیب ظاهری خاص و جذاب را برای دستگاه به ارمغان آورده است. حتی لنز دوربین سلفی گوشی هم در قسمت فوقانی صفحه نمایش و داخل ال سی دی آن نصب شده تا فضای اضافه‌ای را اشغال نکند. رزولوشن 3040 در 1440 پیکسلی هم توسط نمایشگر 6.8 اینچی این اسمارتفون ارائه می‌شود و تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 498 پیکسل در هر اینچ می‌رسد که تراکم پیکسلی عالی با توجه به ابعاد آن خواهد بود.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

دو قابلیت HDR10+ و Always On Display هم توسط نمایشگر گوشی نوت 10+ پشتیبانی می‌شود. همانطور که در بخش قبل هم اشاره کرده بودیم سامسونگ روی صفحه نمایش گوشی مذکور را با یک لایه شیشه گوریلاگلس 6 پوشانده و بدین ترتیب از آن محافظت به عمل می‌آورد. ضمنا قسمت زیرین صفحه نمایش گوشی Note 10 Plus از قابلیت اسکن انگشت کاربر پشتیبانی می‌کند. این موارد از ویژگی هایی هستند که باید در مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس به عنوان اصلی ترین ویژگی های صفحه نمایش نماینده سامسونگ به آن ها اشاره می‌داشتیم. اما در سمت مقابل صفحه نمایش iPhone 11 Pro Max چه شرایط و ویژگی هایی دارد؟

نمایشگر این گوشی 6.5 اینچی در نظر گرفته شده و چیزی در حدود 83.7 درصد از کل مساحت پنل جلوی گوشی را در بر می‌گیرد. نوع پنل آن هم Super Retina XDR OLED خواهد بود. همانطور که در تصاویر مشخص است در قسمت فوقانی صفحه نمایش این گوشی یک قسمت مشکی رنگ نسبتا باریک و مستطیل شکل تعبیه شده که سنسورهای جلو، متعلقات فیس آیدی و لنز دوربین سلفی را در خود جای داده است. رزولوشن صفحه نمایش iPhone 11 Pro Max معادل 2688 در 1242 پیکسل بوده و بدین ترتیب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 458 پیکسل در هر اینچ می‌رسد. اپل یک لایه شیشه محافظ گوریلاگلس را روی صفحه این آیفون نصب کرده و بدین ترتیب از آن محافظت می‌کند. نمایشگر آیفون 11 پرو مکس از قابلیت هایی مثل دالبی ویژن، HDR10، گستره رنگی وسیع (Wide Color Gamut)، تروتون (True-tone) و تاچ سنسینگ 120 هرتزی (120 Hz Touch Sensing) هم پشتیبانی می‌کند که نمی‌خواهیم وارد جزئیات آن ها شویم.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

اما کیفیت عملکرد صفحه نمایش کدام گوشی وضعیت بهتری دارد؟ در مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس مشخص شد که بدون شک و تردید نمایشگر هر دو گوشی مذکور از با کیفیت ترین نمایشگرهای فعلی بازار هستند! وضوح عالی، کنتراست فوق‌العاده، شادابی و شارپنس بی‌نظیری توسط پنل نمایشگر هر دو گوشی ارائه می‌شود و یک کاربر معمولی با چشم غیرمسلح تفاوتی مابین عملکرد نمایشگر دو گوشی احساس نخواهد کرد. تفاوت ناچیزی که مابین تراکم پیکسلی، وضوح تصویر و برخی ویژگی های روی کاغذ دو گوشی وجود دارند در عمل واقعا حائز اهمیت نخواهند بود و هر دوی آن ها از نظر نمایشگر گوشی های عالی به شمار می‌روند.

از نظر روشنایی یا برایتنس (Brightness) هم پنل نمایشگر هر دو گوشی عالی بوده و به راحتی می‌توان با تنظیم شدت روشنایی آن ها بر روی 80 درصد در هر محیط پرنوری بدون مشکل با هر دو موبایل در تعامل بود و محتوای روی صفحه آن ها را دید. بنابراین از نظر صفحه نمایش هم گلکسی نوت 10 پلاس و هم آیفون 11 پرو مکس فوق‌العاده هستند، اما با وجود این تفاسیر ما شخصا از این نظر هم بیشتر طرفدار نماینده سامسونگ هستیم و اگر قرار باشد یکی از دو گوشی مذکور را به عنوان محصول بهتر انتخاب کنیم، گلکسی Note 10 Plus را انتخاب خواهیم کرد! دلیل این انتخاب هم در اندازه بزرگ تر صفحه نمایش و جذابیت بیشتر سبک طراحی آن و حاشیه های باریکش خلاصه می‌شود.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس : ​سیستم عامل و بستر نرم افزاری

طبیعتا یکی از اصلی ترین تفاوت های مابین دو گوشی مورد نظر مربوط به بستر نرم افزاری و سیستم عامل آن ها می‌شود. از آنجایی که هر یک از دو سیستم عامل اندروید و iOS مزیت های و معایب خود را دارند بنابراین در این بخش خیلی وارد جزئیات نمی‌شویم و صرفا انتخاب محصول بهتر را بر عهده شما قرار خواهیم داد و گوشی Note 10+ به طور پیش فرض از اندروید 9 پای (Android 9 Pie) بهره می‌برد و آپدیت اندروید 10 هم برای آن منتشر شده است. رابط کاربری One UI 2 هم در آن قابل استفاده خواهد بود. اما سیستم عامل پیش فرض آیفون 11 پرو مکس اپل iOS 13 است و آپدیت iOS 13.5 به صورت OTA در آن قابل دانلود خواهد بود. از اصلی ترین مزیت های اندروید نسبت به iOS می‌توان به قابلیت های شخصی سازی بیشتر، امکانات مثل روت کردن و فلش کردن کاستوم رام، کنترل دقیق تر روی گوشی، ویجت های بیشتر و غیره اشاره کرد و از مزیت های iOS نسبت به اندروید می‌توان به پشتیبانی نرم افزاری بهتر و دریافت طولانی مدت آپدیت های iOS، امنیت بیشتر و ثبات نرم افزاری بهتر اشاره داشت.

اما گذشته از تفاوت هایی که در بطن دو سیستم عامل اندروید و iOS وجود دارند، دو قابلیت خاص در گوشی Note 10 Plus ارائه شده‌اند که تقریبا می‌توان آن ها را به بستر نرم افزاری گوشی نسبت داد و به آن ها به عنوان یک برتری ویژه نگاه کرد. بد نیست در مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس به این دو ویژگی اشاره مختصری داشته باشیم. اولین قابلیت مربوط به سامسونگ دکس (Samsung DeX) می‌شود که کاربر را قادر می‌سازد با اتصال گوشی به یک مانیتور تجربه‌ای دسکتاپ مانند را از آن دریافت کند. قابلیت دوم هم مربوط به قلم استایلوس اختصاصی گوشی و امکان استفاده خاص از آن در شرایط مختلف می‌شود. به عنوان مثال شما می‌توانید روی صفحه خاموش گوشی Note 10+ با استفاده از قلم استایلوس آن نوت برداری کرده و نوشته هایی را سریعا ایجاد و ذخیره نمایید.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

به عقیده ما دو مورد نام برده شده از مزیت های بخش نرم افزاری گوشی نوت 10+ نسبت به آیفون 11 پرو مکس هستند. با توجه به اینکه هر دو گوشی از سخت افزار بسیار قدرتمند و درجه یکی بهره می‌برند طبیعتا در بستر نرم افزاری آن ها شاهد بروز هیچگونه لگ و تاخیری نخواهید بود و به راحتی می‌توانید اقدامانی مثل وبگردی، پرسه زدن در یوتیوب، تماشای فیلم و سریال، نصب و استفاده از اپلیکیشن هایی همچون تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و غیره را در هر دوی آن ها بدون کوچک ترین مشکل انجام دهید. پس تصمیمی گیری مبنی بر اینکه کدامیک از این دو گوشی در زمینه نرم افزاری و سیستم عامل گزینه خرید بهتری خواهد بود را بر عهده خودتان قرار می‌دهیم.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس : ​پردازنده، رم و حافظه داخلی

از آنجایی که دو گوشی مورد نظر از پرچمداران شرکت های خود هستند، جای تعجبی ندارد که سخت افزار بسیار قدرتمندی هم داشته باشند. با این حال مقایسه قدرت عملکرد آن ها یکی از مهمترین بخش های مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس محسوب می‌شود. در قلب نسخه اصلی و جهانی نماینده سامسونگ از تراشه اگزینوس 9825 استفاده شده که طی فرآیند 7 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. چهار هسته آن از نوع Cortex-A55 با فرکانس کاری 1.9 گیگاهرتزی هستند و دو هسته آن از نوع Cortex-A75 با فرکانس کاری 2.4 گیگاهرتزی بوده و دو هسته آخر آن هم از نوع Mongoose M4 هستند و فرکانس کاری 2.73 گیگاهرتزی را ارائه می‌کنند.

پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP12 هم در این تراشه به عنوان واحد پردازشگر گرافیکی استفاده شده است. گلکسی نوت 10+ سامسونگ از رم 12 گیگابایتی بهره می‌برد و از نظر حافظه داخلی در دو نسخه مختلف با ظرفیت های 128 و 512 گیگابایتی روانه بازار شده است. ضمنا گوشی از اتصال حافظه جانبی هم پشتیبانی می‌کند. اما در سمت مقابل آیفون 11 پرو مکس اپل از تراشه A13 Bionic بهره‌مند است که طی فرآیند 7 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی شش هسته‌ای دارد. چهار هسته پردازشگر مرکزی آن از نوع Thunder با فرکانس 1.8 گیگاهرتزی هستند و دو هسته دیگر آن از نوع Lightening بوده و فرکانس کاری 2.65 گیگاهرتزی دارند. پردازنده گرافیکی این تراشه هم از جدیدترین نسل سری پردازنده Apple GPU بوده و چهار هسته‌ای است.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

آیفون 11 پرو مکس اپل از رم 4 گیگابایتی بهره می‌برد و از نظر حافظه داخلی شامل نسخه های 64، 256 و 512 گیگابایتی می‌شود. طبیعتا این گوشی مثل دیگر آیفون های اپل از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی نمی‌کند. لازم به ذکر است که ما در مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس نسخه پایه دو گوشی را مورد بررسی قرار دادیم. برای درک قدرت عملکرد دو گوشی دو بازی پابجی موبایل (PUBG Mobile) و اسفالت 9 لجندز (Asphalt 9 Legends) را برای مدت زمان 30 دقیقه (دو بازه 15 دقیقه‌ای) در هر دوی آن ها اجرا کردیم و سپس سرعت اجرای 10 اپلیکیشن مشابه را در هر دوی آن ها بررسی داشتیم و در نهایت مابین اپلیکیشن های اخیر دو گوشی جهش های سریعی انجام دادیم تا سرعت و دقت عملکرد رم آن ها بهتر مشخص شود.

نتیجه بررسی نشان داد که هر دو موبایل مورد نظر بدون کوچک ترین مشکل از پس مرحله اول کار یعنی اجرای بازی های پابجی موبایل و آسفالت 9 بر می‌آیند. بارگذاری 10 اپلیکیشن مورد نظر هم در هر دو گوشی با سرعت بالایی انجام شد اما وقتی تعداد اپلیکیشن ها از مرز 6 عدد عبور کرد، گلکسی نوت 10 پلاس توانست به مقدار ناچیزی سرعت بهتری در بارگذاری برنامه ها داشته باشد. جهش مابین اپلیکیشن های اخیر هم در مرحله سوم در هر دو گوشی با ثبات کامل انجام شد و عملکرد iPhone 11 Pro Max به عقیده ما در این بخش سلیس و روان‌تر بوده است.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

در مجموع می‌توان اینطور گفت که هر دو گوشی از قدرت عملکرد و بازده پردازشی فوق‌العاده بالایی برخوردارند و از این نظر جزو بهترین های بازار هستند. شاید روی کاغذ و بنچمارک ها تفاوت هایی مابین عملکرد دو گوشی مشاهده شود اما در عمل هر دوی آن ها بازده تقریبا یکسان و فوق‌العاده عالی دارند. مطمئن باشید با خرید هر یک از این دو اسمارتفون، حداقل تا 3 سال آینده هیچ مشکلی در اجرای سنگین ترین گیم ها و اپلیکیشن ها نخواهید داشت. تصمیم گیری مبنی بر اینکه کدام گوشی در این بخش بهتر است را بر عهده شما قرار می‌دهیم و ما عقیده داریم که در عمل تفاوت چندانی مابین قدرت پردازشی این دو محصول دیده نمی‌شود.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس : ​دوربین اصلی و سلفی

یکی از مهمترین بخش های مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس مربوط به دوربین می‌شود و طبیعتا باید تمرکز ویژه‌ای روی این بخش داشته باشیم. با این حال سعی می‌کنیم مقایسه را خیلی کوتاه و مختصر دنبال کنیم و خیلی وارد جزئیات نشویم. دوربین اصلی گوشی اپل iPhone 11 Pro Max از سه لنز 12 مگاپیکسلی تشکیل شده که به ترتیب از نوع واید (Wide)، تله‌فتو (telephoto) و اولتراواید (Ultrawide) هستند. قابلیت هایی همچون فوکوس خودکار مرحله‌ای دوآل پیکسل (Dual Pixel PDAF)، تثبیت اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال 2x، عکسبرداری پانوراما (Panorama)، عکسبرداری پرتره (Portrait Mode)، قابلیت HDR و ضبط ویدیو های 4K با فریم ریت های 24، 30 و 60 فریم در هر ثانیه هم توسط دوربین اصلی گوشی پشتیبانی می‌شوند. اپل یک چراغ فلش LED چهارگانه را هم برای دوربین اصلی این اسمارتفون در نظر گرفته است.

اما در سمت مقابل دوربین اصلی گوشی سامسونگ Galaxy Note 10 Plus از چهار لنز مختلف تشکیل شده که به ترتیب 12 مگاپیکسلی نوع واید، 12 مگاپیکسلی نوع تله‌فتو، 16 مگاپیکسلی نوع اولتراواید و یک لنز TOF 3D VGA هستند. قابلیت هایی مثل قابلیت دیافراگم متغیر، فوکوس خودکار مرحله‌ای دوآل پیکسل (Dual Pixel PDAF)، تثبیت اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال 2x، عکسبرداری پانوراما (Panorama)، HDR، عکسبرداری پرتره (Portrait Mode) و ضبط ویدئو های 4k با فریم ریت 30 و 60 فریم در هر ثانیه هم توسط مجموعه دوربین اصلی این گوشی مورد پشتیبانی قرار می‌گیرند. سامسونگ یک چراغ فلش LED را هم برای دوربین اصلی گوشی در نظر گرفته است.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

ما این بخش مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس را در دو محیط تاریک بسته و با نور مناسب و باز انجام دادیم. در محیط باز و با نور مناسب عملکرد دوربین هر دو گوشی عالی بود و به عقیده ما واقعا دشوار است که بگوییم در اینگونه شرایط دوربین کدام گوشی مطلقا بازده بهتری دارد. به عقیده ما می‌توان اینطور گفت که در 60 درصد مواقع دوربین iPhone 11 Pro Max عکس های با جزئیات بهتری در مقایسه با Galaxy Note 10+ ضبط می‌کند اما در 40 درصد مواقع دیگر عکس های ضبط شده با دوربین نوت 10+ وضعیت بهتری دارند. ضمنا عکسبرداری در حالت پرتره هم که بسیار پرطرفدار است در این شرایط با کیفیت عالی و نسبتا مشابه توسط دوربین هر دو گوشی ضبط می‌شود.

اما در محیط های کم نور و بسته شرایط کاملا برعکس می‌شود! کیفیت عملکرد دوربین هر دو گوشی در این شرایط افت می‌کند و می‌توان گفت مقدار این افت کیفیت در دوربین آیفون تقریبا در 60 درصد مواقع بیشتر خواهد بود. بدین ترتیب دوربین Note 10+ به لطف بهره‌مندی از قابلیت دیافراگم متغیر می‌تواند در محیط های با نور کمتر تقریبا در 60 درصد مواقع بازده بهتری در مقایسه با دوربین آیفون داشته باشد. اما در مجموع مطمئن باشید کیفیت عملکرد دوربین هر دو گوشی شما را گفت زده خواهد کرد و رضایتتان را در پی خواهد داشت، چون هر دو اسمارتفون مد نظر در زمینه دوربین از بهترین های فعلی بازار هستند.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

در سمت مقابل دوربین سلفی گلکسی Note 10 پلاس 10 مگاپیکسلی است و از فوکوس خودکار مرحله‌ای دوآل پیکسل، HDR، عکسبرداری در حالت پرتره و ضبط ویدئو های 4K با فریم ریت 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی می‌کند. در سمت مقابل دوربین سلفی گوشی اپل آیفون 11 پرو مکس از یک لنز 12 مگاپیکسلی تشکیل شده که از قابلیت هایی مثل HDR، ضبط ویدیو های 4K با فریم ریت 24، 30 و 60 فرم در ثانیه، gyro-EIS و همچنین عکسبرداری پرتره پشتیبانی خواهد کرد. دوربین سلفی هر دو گوشی در نوع خود عملکرد عالی دارد و باز هم مطمئن هستیم رضایت شما را در پی خواهد داشت. کیفیت عملکرد دوربین سلفی دو گوشی تقریبا در شرایط مختلف یکسان است و می‌توان گفت در 50 درصد مواقع دوربین سلفی iPhone 11 Pro Max بهتر و در 50 درصد مواقع دیگر دوربین سلفی Galaxy Note 10 Plus عملکرد بهتری دارد.

عکس های پرتره سلفی هم با دوربین جلوی هر دو گوشی با کیفیت خوبی ضبط می‌شوند و تفکیک سوژه اصلی از فضای پس زمینه با دقت مطلوب و بالایی صورت می‌پذیرد. بنابراین در مجموع ما پس از مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس به این باور رسیدیم که نمی‌توان مطلقا مدعی شد یکی از دو گوشی نام برده شده از نظر دوربین نسبت به گوشی دیگر برتری کامل دارد. اما مطمئن هستیم شما از کیفیت عملکرد دوربین هر دو اسمارتفون کاملا راضی خواهید بود و از ثبت تصاویر با کیفیت بالا از طریق دوربین آن ها لذت می‌برید.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس : ​باتری و شارژدهی

اپل گوشی iPhone 11 Pro Max را به یک باتری 3969 میلی آمپر ساعتی نوع لیتیوم یونی مجهز کرده اما سامسونگ از یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی لیتیوم پلیمری برای تامین انرژی مورد نیاز Galaxy Note 10+ استفاده می‌کند. با توجه به ابعاد بزرگ صفحه نمایش دو گوشی انتظار داریم که باتری آن ها عملکرد معمولی و نرمالی داشته باشد. در بررسی آن ها مشخص شد یک کاربر معمولی با سطح استفاده نرمال ضمن یک مرتبه شارژ باتری نماینده اپل تقریبا می‌تواند 1.5 الی 2 روز از آن استفاده کند. شرایط نسبتا یکسانی برای گوشی Note10 Plus برقرار است و باتری این گوشی هم قدرت شارژدهی مشابهی دارد.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس

 

خوشبختانه هر دو گوشی از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می‌کنند. شارژر اورجینال اپل iPhone 11 Pro Max توان 18 واتی دارد و در بررسی ما مشخص شد که تقریبا می‌تواند ظرف 75 دقیقه باتری گوشی را فول شارژ کند. در سمت مقابل شارژر گوشی نوت 10 پلاس توان 45 واتی دارد و می‌تواند در 60 دقیقا باتری 4500 میلی آمپر ساعتی آن را فول شارژ نمایند. ضمنا هر دو گوشی از قابلیت شارژ بیسیم پشتیبانی می‌کنند اما در این قابلیت در فبلت نوت10+ با توان 15 وات (سریع تر از حالت عادی) پشتیبانی می‌شود. ضمنا این گوشی از قابلیت شارژ بیسیم معکوس (Reverse Wireless Charging) هم پشتیبانی به عمل می‌آورد و به موجب آن می‌تواند مثل یک پاوربانک بیسیم عمل کرده و با نزدیک شدن به قاب پشت گوشی های دیگری مثل همان آیفون 11 پرو مکس، شارژ باتری خود را به آن ها انتقال دهد. بنابراین در این بخش مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس مشخص شد که قدرت شارژدهی باتری دو گوشی تقریبا در یک سطح قرار دارد و از نظر سرعت شارژ، برتری با گوشی نوت 10 پلاس است.

 

مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس : ​قیمت و ارزش خرید

در آخرین بخش مقایسه به طور مختصر قیمت دو گوشی را با هم مقایسه می‌کنیم و به یک جمع‌بندی می‌رسیم که نشان می‌دهد کدام اسمارتفون ارزش خرید بیشتری دارد. هم اکنون نسخه پایه گوشی اپل آیفون 11 پرو مکس در بازار کشور با قیمتی در حدود 30 میلیون تومان به فروش می‌رسد. این موضوع در حالیست که می‌توانید نسخه پایه فبلت گلکسی نوت 10+ سامسونگ را با صرفا هزینه‌ای در حدود 27 میلیون تومان تهیه کنید. البته در نظر داشته باشید که این قیمت صرفا قیمت محصولات مذکور در بازه زمانی فعلی و تاریخ تدوین این مطلب خواهد بود.

بنابراین نماینده سامسونگ چند میلیون تومان ارزان تر از نماینده اپل است و از آنجایی که این گوشی تقریبا در اغلب زمینه ها (حداقل با توجه به نظر شخصی ما) برتری هایی در مقایسه با آیفون 11 پرو مکس اپل داشته، بنابراین می‌تواند گزینه خرید بهتری هم در مقایسه با این گوشی باشد و به نوعی از ارزش خرید بیشتری برخوردار است. با این حال هر دو گوشی از بهترین های بازار هستند و همه می‌دانند که آیفون های اپل گوشی های خوش قیمت یا مقرون به صرفه‌ای محسوب نمی‌شوند، اما با این حال طرفداران سرسخت خود را دارند.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس اپل پرداختیم. هر دو گوشی از پرچمداران فعلی شرکت های سازنده خود و از قدرتمندترین و بهترین گوشی های موجود در بازار هستند که خب قیمت بالایی هم دارند. به عقیده ما ترجیح دادن یکی از این دو اسمارتفون نسبت به محصول دیگر بیشتر به سلیقه شخصی کاربر و تمایل وی به محصولان برند اپل یا سامسونگ مرتبط می‌شود. اگر با گوشی های اندرویدی رابطه خوبی دارد، مطمئنا فبلت نوت 10+ گزینه خرید بهتر و ارزشمندتری خواهد بود اما اگر طرفدار آیفون های اپل هستید، بهتر است iPhone 11 Pro Max را تهیه کنید. به عقیده ما در مجموع ترجیح دادن یکی از این گوشی نسبت به محصول دیگر بیشتر امری سلیقه‌ای است اما ما شخصا گوشی نوت 10 پلاس سامسونگ را به آیفون 11 پرو مکس اپل ترجیح می‌دهیم.



:: برچسب‌ها: آیفون 11 پرو مکس اپل , مقایسه گلکسی نوت 10 پلاس با آیفون 11 پرو مکس , مقایسه galaxy Note 10 Plus با iPhone 11 pro Max , بررسی Galaxy Note 10 Plus , مقایسه سامسونگ با اپل , بررسی iPhone 11 Pro Max ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

یکی از گوشی های ارزان قیمت و جدید شرکت سامسونگ گوشی Galaxy A11 است که در ماه مارس سال 2020 شاهد رونمایی از آن بودیم. این اسمارتفون می‌تواند برای کسانی که می‌خواهند با صرف هزینه کم یک گوشی اندرویدی خوب داشته باشند گزینه خرید مناسبی باشد. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ بپردازیم و مروری بر اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی آن داشته باشیم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

 

مقدمه

قیمت اغلب گوشی های امروزی بالاست و متاسفانه تاثیر نوسانات نرخ ارز هم سبب شده که وضعیت بدتر از قبل شود. اما همچنان برخی شرکت های بزرگ تولید کننده موبایل های اندرویدی مثل شیائومی، هوآوی و سامسونگ گاها اسمارتفون های ارزان قیمت و مقرون به صرفه‌ای را روانه بازار می‌کنند که بسیار جالب خواهند بود. گلکسی A11 یکی از همین گوشی هاست که در ماه مارس سال 2020 توسط شرکت کره‌ای سامسونگ رونمایی شد. قیمت Galaxy A11 واقعا مقرون به صرفه بوده و این گوشی در ازای قیمت خود مشخصات فنی مطلوبی هم دارد. به همین سبب توانسته به جمع گوشی های پرفروش سامسونگ بپیوندد.

در ادامه این مقاله ما می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ پرداخته و نقاط قوت و ضعف اصلی این اسمارتفون را برای شما عزیزان مشخص کنیم. این بررسی بعد از هفت روز استفاده از گوشی تدوین شده تا بهتر بتوان ویژگی های آن را شناسایی کرد و مثل یک کاربر واقعی در رابطه با گوشی نظر داد. بنابراین اگر قصد خرید گوشی سامسونگ Galaxy A11 را دارید، این مطلب اختصاصی را از دست ندهید. فراموش نکنید این گوشی یک اسمارتفون ارزان قیمت است و نباید خیلی انتظارات بالا و عجیبی از آن داشته باشید. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ: طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

عموما انتظار نمی‌رود که گوشی های ارزان قیمت اندرویدی خیلی از کیفیت ساخت بالا و ظاهر شیکی بهره‌مند باشند، اما باید اعتراف کنیم که گوشی A11 سامسونگ ظاهر خوب و نسبتا چشم نوازی دارد اما کیفیت ساخت آن همانطور که انتظار می‌رفت خیلی بالا نیست. فریم اصلی گوشی و قاب پشت آن پلاستیکی بوده و متاسفانه در برابر تماس با اشیای نوک تیز و خراشیده شدن حساس است. بنابراین استفاده از کیف و کاور موبایل یا گلس محافظ قاب پشت گوشی برای جلوگیری از به وجود آمدن خط و خش بر روی این قسمت از بدنه موبایل مذکور الزامی خواهد بود. متاسفانه حتی روی پنل جلوی این گوشی هم شیشه گوریلاگلس بکار نرفته و فقط یک لایه شیشه محافظ نه چندان قدرتمند بکار می‌رود که باز هم حساسیت بالایی در برابر خراش برداشتن دارد.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ | Galaxy A11

 

بنابراین نصب گلس محافظ ال سی دی هم در گوشی A11 الزامی خواهد بود، در غیر این صورت مطمئن باشید خیلی زود روی صفحه نمایش گوشی خط و خش به وجود می‌‌آید. بدنه گوشی نام برده شده ابعاد 8 در 76.3 در161.1 میلیمتری دارد و وزن آن به چیزی در حدود 177 گرم می‌رسد. گوشی از اتصال همزمان دو سیم کارت پشتیبانی می‌کند، به سوکت 3.5 میلیمتری هندزفری مجهز است و پورت شارژ یو اس بی نوع سی (USB Type C) دارد. سامسونگ این گوشی را در رنگ های مشکی، سفید، آبی و قرمز روانه بازار کرده تا پاسخگوی هر نوع سلیقه‌ خاصی باشد. ما در بررسی گلکسی A11 نسخه آبی رنگ آن را مورد استفاده قرار دادیم.

اما یکی از ویژگی های خوب گوشی که در کمتر اسمارتفون هم رده‌ای شاهد ارائه هستیم مربوط به بهره‌مندی دستگاه از یک اسکنر انگشت فیزیکی خوب می‌شود. اسکنر انگشت این گوشی روی قاب پشت آن نصب شده و حالتی دایره‌ای شکل دارد. خوشبختانه در بررسی موبایل مذکور مشخص شد که کیفیت عملکرد اسکنر انگشت آن خوب است اما بدون مشکل و باگ هم نخواهد بود و گاها احتمال دارد در عملکرد آن تاخیرها و باگ هایی مشاهده شود. بنابراین در مجموع باید گفت که کیفیت ساخت گوشی A11 خوب بوده و وضعیت قابل قبولی دارد اما ویژگی خیلی خاصی از این نظر در دستگاه قابل رویت نیست.

وقتی گوشی سامسونگ Galaxy A11 را در دست بگیرید حس خوبی به شما منتقل می‌شود. گوشی شبیه به یک اسمارتفون ارزان نیست و به ویژه از نمای رو به رو ظاهری جذاب دارد. صفحه نمایش آن تقریبا بدون حاشیه بوده و حاشیه های بسیار باریکی را ارائه می‌کند و در گوشه سمت چپ و فوقانی صفحه نمایش دستگاه هم لنز دوربین سلفی آن (در داخل ال سی دی) تعبیه شده است. قاب پشت گوشی هم سبک طراحی قابل قبولی دارد و در گوشه سمت چپ و فوقانی آن لنز های دوربین اصلی دستگاه تعبیه می‌شود. لبه های قاب پشت گوشی هم حالتی خمیده دارند تا بدین ترتیب دستگاه خوش دست‌تر شود. سامسونگ Galaxy A11 از اسپیکر های نسبتا خوبی هم بهره می‌برد که خروجی آن ها در لبه زیرین قاب گوشی و دو طرف سوکت شارژر آن قابل رویت خواهد بود.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ | Galaxy A11

 

در بررسی گلکسی A11 مشخص شد که صدای خروجی از اسپیکر های گوشی کیفیت مطلوبی را ارائه می‌کند و بدین سبب علاقمندان به پخش موزیک با موبایل می‌توانند از آن لذت ببرند. در مجموع گوشی A11 سامسونگ از نظر سبک طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت با در نظر گرفتن قیمتی که دارد یک گوشی خوب و مناسب خواهد بود و در این رده قیمتی واقعا شما نمی‌توانید گوشی پیدا کنید که فراتر از این باشد.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ: صفحه نمایش

یکی از اصلی ترین ویژگی های مثبت گوشی A11 مربوط به صفحه نمایش آن می‌شود. نمایشگر گوشی اندازه 6.4 اینچی دارد و حاشیه های بسیار باریکی را ارائه می‌کند. این امر سبب شده که گوشی از نمای رو به رو شیک و جذاب به نظر برسد و نسبت به سایر اسمارتفون های هم رده جذابیت بیشتری داشته باشد. طبق آمار چیزی در حدود 81.6 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه با صفحه نمایش آن احاطه می‌شود که نسبت تصویر به بدنه خوبی برای یک اسمارتفون ارزان قیمت است. اما متاسفانه پنل نمایشگر گوشی خیلی با کیفیت نیست و سامسونگ برای کاهش هزینه تولید از یک پنل PLS TFT در گوشی A11 استفاده می‌کند. حتما می‌دانید که پنل های TFT ارزان قیمت ترین و کم هزینه ترین پنل ها برای تولید و استفاده در گوشی های موبایل هستند و کیفیت خیلی مطلوبی هم ندارند!

اما در بررسی گلکسی A11 مشخص شد که کیفیت عملکرد پنل نمایشگر گوشی آنقدرها هم بد نیست. رزولوشن 1560 در 720 پیکسل توسط صفحه نمایش 6.4 اینچی گوشی ارائه شده و بدین ترتیب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 268 پیکسل در هر اینچ می‌رسد. متاسفانه سامسونگ از شیشه گوریلاگلس برای محافظت از نمایشگر دستگاه استفاده نکرده و به همین سبب نصب گلس محافظ ال سی دی روی صفحه نمایش گوشی الزامی خواهد بود. ضمنا همانطور که قبلا اشاره داشتیم در گوشه سمت چپ و فوقانی ال سی دی دستگاه هم لنز دوربین سلفی آن تعبیه شده و به نوعی درون صفحه نمایش قرار دارد. اما همانطور که گفتیم کیفیت عملکرد پنل نمایشگر گوشی A11 بد نیست و محتوای روی آن با وضوح؛ شارپنس، شادابی و کنتراست قابل قبولی به تصویر کشیده می‌شود.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ | Galaxy A11

 

اگر بخواهیم واقعیت را بگوییم باید اعتراف کنیم که کیفیت عملکرد صفحه نمایش گوشی از نظر نمایش محتوا فراتر از تصور ما بوده و به همین جهت است که گفتیم کیفیت عملکرد نمایشگر گوشی Galaxy A11 بدون تردیدی یکی از نقاط قوت آن به شمار می‌رود. ضمنا صفحه نمایش بزرگ و 6.4 اینچی دستگاه منجر می‌شود که انجام کارهایی مثل وبگردی یا تماشای فیلم، سریال و کلیپ های یوتیوب در آن لذت بخش تر شود. پس کیفیت نمایش محتوا روی ال سی دی گوشی با در نظر گرفتن قیمت دستگاه در سطح مطلوبی قرار دارد. اما متاسفانه در بررسی گلکسی A11 سامسونگ یک نقطه ضعف محسوس هم قابل رویت بود!

این نقطه ضعف مربوط به توان پایین صفحه نمایش گوشی در تولید روشنایی می‌شود. عموما تمام پنل های نوع TFT این نقطه ضعف را دارند و صفحه نمایش 6.4 اینچی گوشی A11 سامسونگ هم از آن مستثنا نیست. شما حتی با تنظیم شدت روشنایی یا برایتنس (Brightness) صفحه گوشی بر روی 100 درصد هم در برخی مواقع ممکن است برای مشاهده محتوای روی آن در محیط های باز و تحت تابش نور با مشکل مواجه شوید. بنابراین خیلی روی کیفیت عملکرد صفحه گوشی در محیط های پرنور حساب باز نکنید. با صرف نظر از این موضوع باید گفت که در مجموع عملکرد صفحه نمایش گوشی سامسونگ Galaxy A11 کیفیت مطلوبی دارد.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ: سیستم عامل بستر نرم افزاری

از آنجایی که گوشی A11 در ماه مارس سال 2020 رونمایی شده، انتظار می‌رود که نسخه جدیدی از سیستم عامل اندروید هم روی آن نصب باشد. این گوشی به طور پیش فرض از اندروید 10 بهره می‌برد که در حال حاضر جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید است و می‌تواند تجربه کاربری به روزی را برایتان به همراه داشته باشد. البته شاید این ایده و نظر در ذهن شما هم به وجود آید که چرا سامسونگ نسخه سبک تر سیستم عامل اندروید که با لقب گو (Android Go Edition) شناخته می‌شود را روی گوشی A11 راه اندازی نکرده تا بدین ترتیب ثبات عملکرد بستر نرم افزاری گوشی را افزایش دهد! این سوال در ذهن ما هم به وجود آمده بود بعد از چند روز کار با گوشی A11 متوجه شدیم که هیچ مشکلی در عملکرد بستر نرم افزاری آن وجود ندارد و احتمالا سامسونگ به دلیل اینکه توانسته تعادل سخت و افزاری گوشی را ایجاد کند، از همان اندروید اصلی استفاده کرده است و لزومی مبنی بر بکارگیری اندروید گو ندیده است.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ | Galaxy A11

 

در بررسی گلکسی A11 سامسونگ مشخص شد که بستر نرم افزاری آن عملکرد روان و خوبی دارد. انجام کارهای روزمره مثل ارسال و دریافت پیامک، برقراری تماس تلفنی، پرسه زدن در یوتیوب یا وبگردی در گوشی بدون مشکل قابل انجام خواهد بود. حتی نصب و استفاده از اپلیکیشن هایی مثل تلگرام، واتساپ و اینستاگرام هم در دستگاه تقریبا بدون مشکل انجام می‌شود اما کاملا عاری از لگ و تاخیر نیست! برای مثال ما چند مرتبه در حین استفاده از اینستاگرام با تاخیر و لگ هایی رو به رو شدیم که خیلی زود رفع شدند. رابط کاربری هم در گوشی پیاده سازی شده رابط One UI سامسونگ خواهد بود که واقعا یکی از بهترین رابط های اندرویدی فعلی است.

این رابط نسبتا بهینه طراحی شده و از نظر بصری وضعیت بسیار خوبی دارد. بنابراین در مجموع مطمئن هستیم شما هم از عملکرد بستر نرم افزاری گوشی A11 سامسونگ رضایت خواهید داشت. در برخی مواقع احتمال بروز لگ و تاخیر در بستر نرم افزاری گوشی وجود دارد و این مسئله به ویژه زمانی که حافظه داخلی دستگاه رو به سمت پر شدن سوق پیدا کند بیش از پیش نمایان و محسوس می‌گردد. بنابراین برای دستیابی به بهترین بازده از گوشی باید سعی کنید از پر شدن حافظه آن جلوگیری نمایید. ما در بررسی گلکسی A11 متوجه شدیم که به مرور زمان و با افزایش حجم اطلاعات ذخیره شده در دستگاه، احتمال بروز لگ و تاخیر در آن هم بیشتر می‌شود پس اگر به ثبات عملکرد بستر نرم افزاری موبایلتان اهمیت می‌دهید باید تا حد ممکن از پر شدن حافظه گوشی جلوگیری به عمل آورید.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ: پردازنده، رم و حافظه داخلی

طبیعتا در قلب گوشی مقرون به صرفه‌ای مثل گلکسی A11 سامسونگ از یک تراشه خیلی قدرتمند یا رم با ظرفیت بالا استفاده نمی‌شود. تراشه اسنپدراگون 450 کوالکام در قلب گوشی نام برده شده بکار رفته است. این تراشه یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد که فرکانس هسته های آن تا سقف 1.8 گیگاهرتز قابل افزایش هستند. نوع هسته های پردازشگر تراشه هم از نوع Cortex-A53 خواهند بود. پردازنده گرافیکی Adreno 506 هم در تراشه وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده دارد. گوشی از نظر رم در دو نسخه مختلف با ظرفیت های 2 و 3 گیگابایتی روانه بازار شده و حافظه داخلی آن هم ظرفیت 32 گیگابایتی را ارائه می‌کند. ضمن اینکه دستگاه از اتصال حافظه جانبی هم پشتیبانی به عمل می‌آورد. لازم به ذکر است که ما در بررسی گلکسی A11 از نسخه مجهز به رم 3 گیگابایتی آن استفاده کردیم. اما نتیجه بررسی چه شد و این گوشی از نظر قدرت عملکرد چه پتانسیلی دارد؟

طبیعتا نباید از یک اسمارتفون ارزان قیمت انتظار بالایی داشت! ما برای تست قدرت عملکرد گوشی سامسونگ A11 چند گیم سبک را روی آن نصب و هر کدام را 10 دقیقه اجرا کردیم. خوشبختانه گوشی بدون مشکل از پس اجرای این گیم های ساده بر آمد، بنابراین تصمیم گرفتیم بازی پابجی موبایل (PUBG Mobile) را روی آن نصب و اجرا کنیم، با اینکه می‌دانستیم گوشی در حد Galaxy A11 توان اجرای این گیم را داشته باشد! نتیجه بررسی گلکسی A11 در این مرحله نشان داد که بازی پابجی موبایل هم با تنظیمات گرافیکی ضعیف روی گوشی تقریبا بدون مشکل و با لگ و تاخیرهای قابل چشم پوشی اجرا می‌شود. بنابراین در مجموع گوشی با در نظر گرفتن قیمتی که دارد، قدرت پردازشی خوبی را ارائه می‌کند.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ | Galaxy A11

 

اما در بررسی گوشی A11 سامسونگ ما به یک نکته خیلی مهم برخورد کردیم! این نکته مربوط به تاثیر پر شدن حافظه گوشی بر روی سرعت و ثبات عملکرد دستگاه می‌شود. از آنجایی که حافظه موبایل در حالت پیش فرض ظرفیت 32 گیگابایتی دارد، بعد از یک بازه زمانی نسبتا کوتاه ممکن است رو به سمت پر شدن سوق پیدا کند. در اینگونه مواقع که حجم اطلاعات ذخیره شده در حافظه گوشی زیاد شود، لگ و تاخیرهای محسوسی در آن نمایان می‌شوند. ضمنا استفاده از حافظه جانبی هم خیلی توصیه نمی‌شود چون به خودی خود منجر به افزایش حجم اطلاعات دستگاه شده و بار وارد بر پردازنده و دیگر منابع سخت افزاری را افزایش می‌دهد و در نتیجه می‌تواند منجر به افزایش شدت لگ و تاخیرها در گوشی شود. اگر می‌خواهید بهترین بازده پردازشی و عملکردی را از گوشی سامسونگ galaxy A11 دریافت کنید به هیچ عنوان اجازه ندهید حافظه داخلی آن بیشتر از 70 درصد پر شود.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ: دوربین اصلی و سلفی

طبیعتا کیفیت عملکرد دوربین یکی از مهمترین مسائل و ویژگی هایی است که کاربران زیادی به آن اهمیت می‌دهند. سامسونگ برای دوربین اصلی گوشی A11 از سه لنز مختلف استفاده کرده که به ترتیب 13، 5 و 2 مگاپیکسلی هستند. لنز 13 مگاپیکسلی این مجموعه از نوع واید (Wide) است و لنز 5 مگاپیکسلی آن از نوع اولتراواید (Ultrawide) خواهد بود. لنز 2 مگاپیکسلی مجموعه دوربین گوشی هم از نوع عمقی (Depth) در نظر گرفته شده است. یک چراغ فلش LED برای دوربین اصلی دستگاه ارائه شده و قابلیت هایی مثل عکسبرداری پانوراما، HDR، عکسبرداری پرتره و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه هم توسط آن پشتیبانی می‌شوند.

اما کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی چطور خواهد بود؟ در بررسی گلکسی A11 مشخص شد که دوربین اصلی دستگاه در محیط های با نور خوب واقعا عملکرد مطلوبی دارد و فراتر از انتظارات ما عمل می‌کند! طبیعتا انتظار نمی‌رود گوشی در رده قیمتی A11 از دوربین خیلی با کیفیتی بهره‌مند باشد اما مطمئن هستیم شما هم از کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی در محیط های با نور خوب تعجب می‌کنید. عکس های ضبط شده در این شرایط وضوح، جزئیات، کنتراست و شادابی مطلوبی دارند و عکس های پرتره هم با دقت قابل قبولی ضبط می‌شوند. بنابراین کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی با توجه به قیمت گوشی در محیط های با نور مناسب بسیار مطلوب است.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ | Galaxy A11

 

اما در محیط های با نور کم افت کیفیت محسوسی در عملکرد دوربین اصلی گوشی نمایان می‌شود و این موضوع در بررسی گلکسی A11 کاملا محسوس بود. نویزهای تصویر در این شرایط افزایش پیدا می‌کند و شارپنس و شادابی عکس از دست می‌رود. هرچقدر نور محیط کمتر باشد و فضای تاریک تری پیش رویتان قرار گیرد، نویزهای تصویر هم بیشتر خواهند شد و کیفیت عکس نهایی بیشتر کاهش پیدا می‌کند. بنابراین خیلی روی عکسبرداری با دوربین اصلی گوشی A11 در محیط های با نور کم، بسته و تاریک ضبط می‌شوند حساب باز نکنید.

در سمت مقابل لنز دوربین سلفی گوشی که در گوشه سمت چپ و فوقانی صفحه نمایش آن تعبیه شده وضوح 8 مگاپیکسلی دارد و از ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در ثانیه پشتیبانی به عمل می‌آورد. کیفیت عملکرد این لنز دوربین هم در حد متعادل و معمولی قرار دارد و نمی‌توان مدعی شد که عملکردش خیلی خوب یا بد است. عکس هایی که با دوربین سلفی گوشی ضبط می‌شوند برای اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و غیره مناسب هستند اما جزئیات و کیفیت خیلی بالایی نخواهند داشت. در مجموع می‌توان اینطور گفت که گوشی Samsung Galaxy A11 از نظر دوربین با توجه به قیمتی که دارد کیفیت قابل قبولی را ارائه کرده است. بهترین نتیجه از عملکرد دوربین های اصلی و سلفی این گوشی را می‌توان در محیط های باز و با نور مناسب دریافت کرد. در اینگونه مواقع دوربین اصلی گوشی واقعا عملکرد خوبی خواهد داشت و شما را قادر به ضبط عکس های مناسبی می‌کند.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ: باتری و شارژدهی

سامسونگ برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی A11 از یک باتری لیتیوم پلیمری 4000 میلی آمپر ساعتی استفاده کرده که با توجه به اندازه صفحه نمایش موبایل انتظار نمی‌رود خیلی بازده عالی داشته باشد و احتمالا کیفیت عملکرد معمولی خواهد داشت. در بررسی گلکسی A11 مشخص شد که یک کاربر معمولی با سطح استفاده نرمال از گوشی تقریبا می‌تواند ضمن یک مرتبه شارژ باتری A11 برای مدت زمان 1 الی 1.5 روز از آن استفاده کند. بنابراین قدرت شارژدهی باتری دستگاه را می‌توان در سطح نرمال و خوب در نظر گرفت. دقت داشته باشید که اجرای تسک های سنگین مثل گیمینگ می‌تواند به شدت سرعت خالی شدن شارژ باتری گوشی را افزایش دهد، چون منجر به افزایش فرکانس کاری هسته های پردازشگر و مصرف انرژی بیشتر از سمت آن ها خواهد شد.

 

نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ | Galaxy A11

 

خوشبختانه سامسونگ یک شارژر فابریک 15 واتی را برای گوشی Galaxy A11 در نظر گرفته تا بدین ترتیب دستگاه از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی به عمل آورد، اگرچه یک شارژر 15 واتی خیلی هم قدرتمند نیست اما با این حال سرعت شارژ باتری دستگاه را افزایش می‌دهد. در بررسی ما مشخص شد که با استفاده از این شارژر تقریبا می‌توان ظرف 80 دقیقه باتری گوشی را فول شارژ کرد. با توجه به اینکه گوشی جزو گوشی های ارزان قیمت دسته‌بندی می‌شود، پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع می‌تواند به عنوان یکی از نقاط قوت آن در نظر گرفته شود.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی گلکسی A11 سامسونگ پرداختیم. این گوشی به عنوان یکی از ارزان قیمت ترین اسمارتفون های جدید شرکت سامسونگ روانه بازار شده و واقعا در قبال قیمتی که دارد، مشخصات فنی و پتانسیل مطلوبی را ارائه کرده است. اگر به دنبال خرید یک گوشی کار راه‌انداز اندرویدی هستید که دوربین نسبتا خوبی هم داشته باشد، سامسونگ Galaxy A11 می‌تواند گزینه خرید مناسبی برای شما محسوب شود. برخی از اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این اسمارتفون در بخش زیر طی دو دسته‌بندی مجزا مشخص شده‌اند. دقت داشته باشید این نقاط قوت و ضعف با توجه به قیمتی که گوشی دارد مشخص شده‌اند.

 

نقاط قوت:

  • ظاهر خوب
  • صفحه نمایش بزرگ و با حاشیه های باریک
  • اسکنر انگشت خوب
  • سیستم عامل به روز
  • دوربین اصلی خوب
  • سرعت شارژ خوب باتری
  • قیمت خوب

 

نقاط ضعف:

  • حساسیت بالای بدنه و صفحه نمایش در قبال خراشیدگی


:: برچسب‌ها: گلکسی A11 سامسونگ , بررسی سامسونگ Galaxy A11 , بررسی گلکسی A11 , بررسی سامسونگ گلکسی A11 , گوشی ارزان قیمت , Samsung Galaxy A11 ,
:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

دو نمونه از گوشی های با کیفیت و میان رده فعلی بازار که طرفداران زیادی هم دارند می‌توانند دو گوشی شیائومی ردمی نوت 8 پرو (Xiaomi Redmi Note 8 Pro) و گلکسی A51 سامسونگ (Samsung Galaxy A51) باشند. هر دو گوشی خوش قیمت و با کیفیت هستند اما کدامیک از آن ها می‌تواند گزینه خرید بهتری باشد؟ در این مقاله می‌خواهیم به مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ بپردازیم و مشخص کنیم کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقدمه

این روزها گوشی های رده بالا یا پرچمدار به شدت گران شده‌اند و تقریبا اغلب کاربران تمایل ندارند هزینه های چندین میلیون تومانی را برای خرید این نوع اسمارتفون ها صرف کنند. بنابراین خیلی از کاربران به دنبال گوشی های میان رده و خوش ساختی هستند که بتوانند کیفیتی مابین یک اسمارتفون میان رده و بالا رده را داشته باشند و در عین حال از قیمت مناسب تری هم برخوردار شوند. اگر شما هم به دنبال این نوع گوشی ها هستید و بودجه‌ای مابین 6 الی 7 میلیون تومان را برای خرید گوشی جدید اختصاصی داده‌اید، دو گوشی Galaxy A51 سامسونگ و Redmi Note 8 Pro شیائومی می‌توانند گزینه های خرید عالی برایتان باشند.

قیمت گوشی گلکسی A51 و قیمت شیائومی Redmi Note 8 Pro تقریبا حدود یک میلیون تومان تفاوت دارد و نماینده سامسونگ از نماینده شیائومی گران قیمت تر است که در بخش مناسب در مورد آن صحبت خواهیم کرد. در این مطلب به مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 می‌پردازیم و سعی می‌کنیم برتری های هر یک از این دو گوشی را نسبت به هم مشخص کنیم و در نهایت تعیین نماییم که کدام اسمارتفون می‌تواند گزینه خرید بهتری برای شما باشد. سعی می‌کنیم برای جلوگیری از طولانی شدن مطلب خیلی وارد جزئیات نشویم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ :طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

هر دو گوشی A51 و Redmi Note 8 Pro از ظاهر زیبا و چشم نوازی برخوردارند و در نگاه اول حس خوبی را به کاربر منتقل ‌کنند اما سبک طراحی آن ها خیلی مشابه و یکسان نیست. نماینده سامسونگ بدنه‌ای با ابعاد 7.9 در 73.6 در 158.5 میلیمتری دارد و وزن آن به چیزی در حدود 172 گرم می‌رسد اما نماینده شیائومی بدنه‌ای با ابعاد 8.8 در 76.4 در 161.4 میلیمتر دارد و وزن آن هم چیزی در حدود 200 گرم عنوان شده است. بنابراین گوشی ردمی Note 8 Pro بزرگ تر و سنگین تر از گوشی A51 خواهد بود و این موضوع در نگاه اول حس می‌شود. از نمای رو به رو دو گوشی تقریبا زبان طراحی یکسانی دارند اما سبک طراحی قاب پشت آن ها متفاوت است.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

صفحه نمایش هر دو گوشی حاشیه های باریکی داشته و بدین ترتیب بخش اصلی پنل جلوی گوشی را در بر می‌گیرد. لنز دوربین سلفی گوشی A51 در بخش فوقانی صفحه نمایش و داخل ال سی دی نصب شده اما برای تعبیه لنز دوربین سلفی Redmi Note 8 Pro یک ناچ (Notch) اختصاصی در قسمت فوقانی صفحه تعبیه شده است. قاب پشت دو گوشی تقریبا براق به نظر می‌رسد و لبه های سمت راست و چپ قاب پشت هر دوی آن ها خمیدگی دارد که منجر به خوش دست تر شدن آن ها خواهد شد. اصلی ترین تفاوت ظاهری مابین قاب پشت دو گوشی که باید در مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 به آن اشاره کنیم مربوط به نحوه نصب لنز های دوربین می‌شود.

لنز های دوربین اصلی گوشی A51 در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت آن و در درون یک بخش مستطیل شکل مشکی رنگ تعبیه شده‌اند اما لنز های دوربین اصلی گوشی Redmi Note 8 Pro در بخش فوقانی و وسط قاب پشت و به صورت عمودی ارائه می‌شوند و ظاهری معمولی‌تر دارند. ضمن اینکه اسکنر انگشت فیزیکی نماینده شیائومی هم در زیر لنز های دوربین اصلی آن و روی قاب پشت گوشی تعبیه شده، بنابراین این گوشی از اسکنر فیزیکی بهره می‌برد اما سامسونگ Galaxy A51 اسکنر اپتیکال داخل صفحه نمایش دارد و قسمت زیرین ال سی دی آن قابلیت اسکن انگشت کاربر را هم تحت پشتیبانی قرار می‌دهد.

در مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با A51 مشخص شد که دقت و سرعت عملکرد اسکنر هر دو گوشی وضعیت مناسب و مطلوبی دارد اما طبیعتا وقتی اسکنر انگشت موبایل درون صفحه نمایش تعبیه شود حس بهتر و مدرن تری را به کاربر منتقل خواهد کرد و این می‌تواند برای گوشی A51 یک مزیت باشد. خوشبختانه هر دو گوشی به سوکت 3.5 میلیمتری هندزفری مجهز هستند و از اتصال همزمان دو سیم کارت هم پشتیبانی می‌کنند. سوکت شارژ هر دو گوشی هم از نوع یو اس بی نوع سی (USB Type C) است. بنابراین تا به اینجای کار تقریبا به غیر از سبک نصب لنز های دوربین و نوع اسکنر انگشت و اندازه بدنه تفاوت چندانی مابین دو گوشی قابل رویت نبود اما حالا نوبت به یکی از اصلی ترین تفاوت های آن ها می‌رسد که باید به آن اشاره کنیم.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

جنس قاب پشت گوشی A51 متاسفانه پلاستیکی است و این مسئله منجر به افزایش حساسیت قاب پشت آن در برابر تماس با اشیای نوک تیز و خراشیدگی می‌شود، اما شیائومی قاب پشت گوشی Redmi Note 8 Pro را با یک لایه شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده و بدین ترتیب مقاومت آن در برابر خراشیدگی را تقویت می‌کند. این موضوع برتری محسوسی برای نماینده شیائومی خواهد بود. ناگفته نمایند که با وجود این تفاسیر هر دو گوشی فریم اصلی پلاستیکی دارند. بنابراین با اصلی ترین تفاوت های ظاهری و سبک طراحی دو گوشی و همچنین ویژگی های کیفی ساخت آن ها آشنا شدید.

اما حسی که دو گوشی با در دست گرفتن به کاربر منتقل می‌کنند چطور است؟ در مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 مشخص شد که هر دو اسمارتفون واقعا خوش دست هستند و با در دست گرفتن آن ها حس خوبی به کاربر منتقل می‌شود. اگر از طرفداران برند سامسونگ باشید؛ بی‌شک با گوشی A51 ارتباط بیشتری برقرار خواهید کرد اما اگر خیلی طرفدار دو آتیشه این برند کره‌ای نباشد، شانس اینکه شیائومی ردمی نوت 8 پرو بتواند بیشتر توجهتان را جلب کند بالا می‌رود. به عقیده ما ترجیح دادن سبک طراحی و ظاهر یکی از این دو اسمارتفون نسبت به محصول دیگر بیشتر امری سلیقه‌ای است.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ :صفحه نمایش

با توجه به اینکه سامسونگ استاد تولید صفحه نمایش های با کیفیت و خوب است، انتظار داریم در این بخش برتری های خود نسبت به نماینده شیائومی را به رخ بکشد! صفحه نمایش گوشی A51 از نوع سوپر آمولد (Super AMOLED) بوده و اندازه 6.5 اینچی دارد. رزولوشن 1080 در 2500 پیکسل توسط آن ارائه شده و تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 405 پیکسل در هر اینچ می‌رسد که مقدار تراکم پیکسلی عالی برای نمایشگری 6.5 اینچی خواهد بود. در سمت مقابل صفحه نمایش گوشی ردمی نوت 8 پرو شیائومی اندازه 6.53 اینچی دارد و پنل آن از نوع IPS LCD است. رزولوشن 2340 در 1080 پیکسلی توسط آن ارائه شده و تراکم پیکسلی صفحه دستگاه به چیزی در حدود 395 پیکسل در هر اینچ می‌رسد و دست کمی از تراکم پیکسلی گوشی A51 نخواهد داشت.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

روی صفحه نمایش هر دو گوشی یک لایه شیشه محافظ گوریلاگلس 5 نصب شده اما با این حال توصیه داریم حتما از گلس محافظ ال سی دی برای محافظت از صفحه هر دو محصول استفاده کنید. همانطور که در بخش قبل گفتیم قسمت زیرین ال سی دی گوشی A51 قابلیت اسکن انگشت کاربر را هم دارد که این ویژگی در نماینده شیائومی ارائه نمی‌شود. صفحه نمایش هر دو گوشی حاشیه های بسیار باریکی را ارائه کرده و بدین ترتیب طبق آمار، صفحه نمایش Galaxy A51 حدود 87.4 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر گرفته و صفحه نمایش Redmi Note 8 Pro هم حدود 84.9 درصد از کل مساحت پنل جلوی گوشی را در بر می‌گیرد.

این نسبت نمایشگر به بدنه بالا سبب شده که هر دو گوشی از نمای رو به رو بسیار شیک و جذاب به نظر برسند. اما مسئله اصلی که باید در این بخش مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 به آن پرداخته شود مربوط به کیفیت عملکرد صفحه نمایش خواهد بود. در بررسی دو گوشی مشخص شد که پنل نمایشگر هر دوی آن ها کیفیت عالی دارد. وضوح خوب، کنتراست مناسب، شارپنس و شادابی عالی از ویژگی های مثبت صفحه نمایش هر دو گوشی به شمار می‌روند، اما اگر خیلی دقیق و ریزبینانه به موضوع نگاه کنید و بخواهید وارد بنچمارک های تخصصی شوید، کیفیت نمایشگر A51 می‌تواند در برخی زمینه ها بهتر از Redmi Note 8 Pro باشد اما این برتری در عمل و با چشم غیرمسلح قابل درک نیست.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

صفحه نمایش هر دو گوشی کیفیت بسیار خوبی در تولید روشنایی دارند و بدین سبب شما می‌توانید به راحتی با تنظیم شدت روشنایی آن ها بر روی 90 درصد در محیط های کاملا باز و تحت تابش نور هم محتوای روی آن ها را مشاهده کنید. در مجموع بدون شک بهره‌مندی از صفحه نمایش خوب یکی از اصلی ترین ویژگی های مثبت هر دو گوشی A51 و Redmi Note 8 Pro خواهد بود. اگر خیلی جزئی به موضوع نگاه کنید نمایشگر Galaxy A51 حرفه‌ای‌تر و با کیفیت‌تر از صفحه نمایش ردمی Note 8 Pro ساخته شده اما تفاوت کیفی مابین نمایشگر دو گوشی در عمل و توسط یک کاربر عادی قابل درک نخواهد بود.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ :سیستم عامل و بستر نرم افزاری

در مورد سیستم عامل و بستر نرم افزاری دو گوشی خیلی نمی‌خواهیم وارد جزئیات شویم چون هر دو اسمارتفون از سیستم عامل اندروید بهره می‌برند و صرفا تفاوت های اصلی آن ها در رابط کاربری اختصاصی شرکت های سازنده خلاصه می‌شود. سیستم عامل پیش فرض نصب شده روی گوشی Redmi Note 8 Pro اندروید 9 پای (Android 9 Pie) بوده و آپدیت اندروید 10 و رابط کاربری MIUI 11 هم برای آن منتشر شده و به صورت OTA قابل دانلود و نصب خواهد بود. اما گلکسی A51 به طور پیش فرض از اندروید 10 بهره می‌برد و رابط One UI 2.1 سامسونگ روی آن نصب و راه اندازی می‌شود.

در مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 مشخص شد که بستر نرم افزاری هر دو گوشی عملکرد کاملا روان و پایداری دارد و برای انجام کارهای روزمره مثل ارسال و دریافت پیامک، برقراری تماس، نصب و استفاده از اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و غیره هیچ مشکلی در بستر نرم افزاری دو گوشی ایجاد نمی‌شود. اما رابط کاربری کدام گوشی کاربرپسندتر و بهتر خواهد بود؟ رابط One UI 2.1 سامسونگ واقعا رابط خوبی است که توصیه داریم برای آشنایی بهتر با قابلیت هایش به مطالعه مقاله "مروری بر تغییرات One UI 2 سامسونگبپردازید. این رابط نسبتا بهینه و خوش طرح بوده و تجربه کاربری مطلوبی را منتقل می‌کند.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

در سمت مقابل رابط کاربری MIUI 11 شیائومی هم رابط خوبی است و قابلیت های بسیار زیادی را ارائه می‌کند! برای مثال این رابط به طور پیش فرض امکان نصب دو نسخه از هر برنامه در گوشی (Dual Apps) را می‌دهد، اما در مجموع ما بیشتر طرفدار رابط سامسونگ هستیم و مخصوصا نسخه جدید رابط این شرکت که One UI 2.1 نام دارد واقعا طراحی بسیار خوبی را ارائه کرده است. با این حال ترجیح دادن رابط یکی از این دو گوشی نسبت به یکدیگر بیشتر امری سلیقه‌ای بوده و به تجربه کاربر در استفاده از گوشی های دو برند شیائومی و سامسونگ باز می‌گردد، بنابراین ما برای این بخش مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ گوشی برتری را انتخاب نمی‌کنیم و انتخاب محصول بهتر را بر عهده شما قرار می‌دهید.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ :پردازنده، رم و حافظه داخلی

اما قدرت عملکرد و پتانسیل پردازشی کدام گوشی وضعیت بهتری دارد؟ آیا می‌توان در این دو اسمارتفون بدون مشکل بازی هایی مثل پابجی موبایل (PUBG Mobile) را نصب و اجرا کرد؟ تراشه‌ای که در قلب گوشی Redmi Note 8 Pro شیائومی بکار رفته، تراشه Helio G90T شرکت مدیاتک است که طی فرآیند 12 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. شش هسته آن از نوع Cortex-A55 با فرکانس کاری 2 گیگاهرتزی هستند و دو هسته آن از نوع Cortex-A76 با فرکانس کاری 2.05 گیگاهرتزی خواهند بود. پردازنده گرافیکی Mali-G76 MC4 هم در این تراشه به عنوان واجد پردازشگر گرافیکی در نظر گرفته شده است. گوشی از نظر رم در دو نسخه 6 و 8 گیگابایتی عرضه شده و از نظر حافظه داخلی هم شامل آپشن های 64، 128 و 256 گیگابایتی می‌شود و از اتصال حافظه جانبی هم پشتیبانی می‌کند.

در سمت مقابل تراشه‌ اگزینوس 9611 در قلب گوشی A51 سامسونگ بکار رفته که طی فرآیند 10 نانومتری تولید شده و از تراشه‌های اختصاصی خود شرکت سامسونگ محسوب می‌شود. پردازنده مرکزی این تراشه هشت هسته‌ای بوده و از چهار هسته Cortex-A53 با فرکانس 1.7 گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A73 با فرکانس 2.3 گیگاهرتز تشکیل می‌شود. پردازنده گرافیکی Mali-G72 MP3 در این تراشه وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده دارد و دستگاه از نظر رم شامل نسخه های 4، 6 و 8 گیگابایتی می‌شود و از نوع حافظه داخلی هم ظرفیت های 64 و 128 گیگابایتی را ارائه می‌کند. ضمنا امکان اتصال حافظه جانبی به این گوشی هم وجود دارد.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

لازم به ذکر است ما مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ از نسخه مجهز به رم 6 و حافظه 128 گیگابایتی هر دو گوشی استفاده کردیم. همانطور که در بخش قبل گفتیم دو گوشی در انجام کارها و تسک های روزمره هیچ مشکلی ندارند و باید بررسی را در این بخش کمی عمیق تر انجام داد. بدین منظور ما بازی های پابجی موبایل (PUBG Mobile) و آسفالت 9 لجندز (Asphalt 9 Legends) را روی هر دو گوشی نصب و هر کدام را برای 15 دقیقه پشت سر هم اجرا کردیم. بعد از آن هم 10 اپلیکیشن از پیش تعیین شده را در شرایط یکسان در هر دو گوشی اجرا و برای درک بهتر قدرت عملکرد رم گوشی مابین آن ها جهش هایی داشتیم تا در نهایت مشخص شود قدرت و کیفیت عملکرد کدام گوشی وضعیت بهتری دارد.

در مرحله اول که مربوط به اجرای دو بازی پابجی موبایل و اسفالت 9 می‌شد هر دو گوشی بدون مشکل و کاملا سربلند از تست خارج شدند. اجرای 10 اپلیکیشن از پیش تعیین شده هم بعد از انجام بازی های مذکور در هر دو گوشی بدون اختلال انجام شد اما سرعت عملکرد و بارگذاری برنامه ها در گوشی A51 از Redmi Note 8 Pro کمی بیشتر بود و این گوشی حدودا در این مرحله 4 ثانیه از نماینده شیائومی سریع تر عمل کرد. مرحله سوم بررسی که مربوط به جهش مابین اپلیکیشن اخیر می‌شد هم در هر دو گوشی بدون مشکل قابل انجام بود اما باز هم ثبات عملکرد نماینده سامسونگ بیشتر به نظر می‌آید و سرعت جابجایی مابین اپلیکیشن ها در گوشی A51 بهتر از ردمی نوت 8 پرو است. بنابراین در مجموع می‌توان اینطور گفت که هر دو گوشی مورد نظر قدرت عملکرد بسیار خوبی دارند اما اگر ریزبینانه به موضوع نگاه کنید، نماینده سامسونگ کیفیت عملکرد بهتری در مقایسه با نماینده شیائومی خواهد داشت.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ :دوربین اصلی و سلفی

نوبت به یکی از مهم ترین بخش های مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ می‌رسد! این روزها کیفیت عملکرد دوربین به یکی از اصلی ترین معیارهای کاربران در انتخاب و خرید اسمارتفون تبدیل شده است. دوربین اصلی نماینده سامسونگ از چهار لنز تشکیل شده که به ترتیب 48 مگاپیکسلی واید (Wide)، 12 مگاپیکسلی اولتراواید (Ultrawide)، 5 مگاپیکسلی ماکرو (Macro) و 5 مگاپیکسلی عمقی (Depth) هستند. قابلیت هایی همچون فوکوس خودکار مرحله‌ای (PDAF)، عکسبرداری با زاویه گسترش یافته، عکسبرداری ماکرو، عکسبرداری پرتره، قابلیت HDR، عکسبرداری پانوراما و ضبط ویدیو های 4K با نرخ 30 فریم در ثانیه هم توسط دوربین اصلی گوشی مورد پشتیبانی قرار می‌گیرد.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

در سمت مقابل دوربین اصلی گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro هم از چهار لنز تشکیل شده که به ترتیب 64 مگاپیکسلی واید، 8 مگاپیکسلی اولتراواید، 2 مگاپیکسلی ماکرو (Macro) و 2 مگاپیکسلی عمقی هستند. قابلیت هایی مثل عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری پرتره، عکسبرداری ماکرو، HDR، فوکوس خودکار مرحله‌ای، و ضبط ویدئو های 4K با فریم ریت 30 فریم در هر ثانیه هم توسط دوربین اصلی گوشی پشتیبانی می‌شود. اما کیفیت عملکرد دوربین کدام گوشی بهتر است؟ همانطور که می‌دانید برای درک این مسئله و پاسخگویی به این سوال نمی‌توان صرفا به اعداد و ارقام روی کاغذ اکتفا کرد.

در مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ مشخص شد که دوربین اصلی هر دو گوشی در محیط های با نور مناسب عملکرد عالی دارد و شما در اینگونه شرایط می‌توانید عکس های معمولی، پرتره یا حتی ماکرو بسیار با کیفیتی از طریق دوربین هر دو گوشی ضبط نمایید. عکس هایی که در این شرایط با دوربین اصلی دو گوشی ضبط می‌شوند واقعا شارپ بوده و جزئیات عالی را در بر خواهند گرفت. به عقیده ما در این شرایط کیفیت عملکرد دوربین اصلی هر دو گوشی در یک سطح قرار دارد و بدون تردید عکس هایی که در اینگونه مواقع با دوربین اصلی دو گوشی ضبط می‌شوند رضایت شما را در پی خواهند داشت و شاید حتی شما را شگفت زده کنند.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

اما در محیط هایی که نور کم باشد یا محیط های تاریک و بسته افت کیفیت نسبی در عملکرد دوربین اصلی هر دو گوشی نمایان می‌شود که البته شدت آن زیاد نیست، مگر اینکه محیط مورد نظر کاملا تاریک باشد. در اینگونه مواقع حتی بکارگیری چراغ فلش LED هم نمی‌تواند کمک زیادی به بهبود کیفیت عملکرد گوشی داشته باشد. با این حال مطمئن هستیم که شما با خرید هر یک از دو گوشی مورد نظر از کیفیت عملکرد دوربین اصلی آن ها رضایت بخواهید داشت، چون واقعا دوربین اصلی هر دو گوشی از بهترین ویژگی های آن ها به شمار می‌رود. در مجموع شاید در 50 درصد مواقع دوربین اصلی گوشی A51 عکس های بهتری نسبت به دوربین اصلی نماینده شیائومی ضبط کند و در 50 درصد دیگر حالت کاملا بر عکس برقرار باشد. به همین دلیل نمی‌توان مدعی شد دوربین اصلی یکی از این دو گوشی مطلقا از دیگری بهتر عمل می‌کند.

اما وضعیت دوربین سلفی دو محصول چطور است؟ دوربین سلفی گوشی سامسونگ گلکسی A51 از یک لنز 362 مگاپیکسلی واید تشکیل شده که از قابلیت HDR، ضبط عکس های پرتره و فیلمبرداری فول اچ دی با نرخ 30 فریم در ثانیه پشتیبانی به عمل می‌آورد. در سمت مقابل دوربین سلفی گوشی شیائومی Redmi Note 8 Pro از یک لنز 20 مگاپیکسلی تشکیل شده که از نوع واید است و قابلیت هایی مثل عکسبرداری پرتره، پانوراما، قابلیت HRD و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه را تحت پشتیبانی قرار می‌دهد. اما کیفیت عملکرد دوربین سلفی دو گوشی چطور خواهد بود؟

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

در مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 مشخص شد که هر دو گوشی از نظر دوربین سلفی واقعا عالی هستند و در رده قیمتی خودشان می‌توانند از بهترین های بازار باشند. در محیط های با نور خوب دوربین سلفی هر دو گوشی عکس های عالی را در حالت عادی یا پرتره ضبط می‌کند و در محیط های با نوک کم و تاریک هم افت کیفیت خیلی بالایی در عملکرد دوربین آن ها ایجاد نمی‌شود که وضعیت نا امید کننده‌ای را در پی داشته باشد. عکس های پرتره سلفی هم با دوربین جلوی هر دو گوشی با کیفیت مطلوب قابل ضبط خواهد بود. در مجموع مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با A51 سامسونگ مشخص کرد که هر دو گوشی نام برده شده از دوربین های اصلی و سلفی بسیار خوبی برخوردارند و واقعا نمی‌توان گفت مطلقا دوربین یکی از این دو گوشی نسبت به محصول دیگر بهتر خواهد بود. به شما قول می‌دهیم با خرید هر یک از این دو اسمارتفون، از عملکرد دوربین آن ها راضی خواهید شد.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ :باتری و شارژدهی

این روزها کیفیت عملکرد باتری گوشی های موبایل و توانایی آن ها در تامین انرژی مورد نیاز دستگاه به یکی از اصلی ترین ویژگی های مهمی تبدیل شده که خیلی از کاربران در انتخاب و خرید موبایل به آن توجه می‌کنند. باتری که برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی A51 سامسونگ بکار رفته از نوع لیتیوم پلیمری بوده و ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعتی دارد. با توجه به اندازه نمایشگر این محصول و سایر ویژگی های آن، تصور نداریم که ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعتی باتری خیلی بازده عالی داشته باشد. در سمت مقابل باتری که برای گوشی شیائومی ردمی نوت 8 پرو در نظر گرفته شده هم از نوع لیتیوم پلیمری است اما ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعتی را ارائه می‌کند.

بنابراین انتظار داریم که قدرت شارژدهی باتری نماینده شیائومی وضعیت بهتری در مقایسه با سامسونگ داشته باشد. در مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ مشخص شد که یک کاربر معمولی با سطح کاربری متوسط گوشی تقریبا می‌تواند با یک مرتبه فول شارژ باتری گوشی A51 برای مدت زمان یک روز از آن استفاده کند که این مقدار شارژدهی کاملا معمولی و البته قابل قبول خواهد بود. در سمت مقابل همین کاربر با سطح استفاده مشابه قادر خواهد بود که با یک مرتبه شارژ باتری شیائومی Redmi Note 8 Pro تقریبا 1.5 روز و حتی گاها تا 2 روز از آن استفاده نماید! بنابراین بدون تردید قدرت شارژدهی باتری نماینده شیائومی وضعیت بهتری در مقایسه با نماینده سامسونگ دارد.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ

 

اما سرعت شارژ مجدد باتری آن ها چطور خواهد بود؟ شارژر فابریک گوشی Galaxy A51 یک شارژر 15 واتی است و شارژر اورجینال گوشی ردمی نوت 8 پرو شیائومی هم توان 18 واتی دارد. در بررسی دو گوشی مشخص شد که برای فول شارژ باتری آن ها تقریبا باید مدت زمان یکسانی سپری شود. فول شارژ باتری هر دوی آن ها با شارژر اصلی خودشان تقریبا ظرف 80 دقیقه انجام می‌شود. بنابراین علیرغم تفاوتی که مابین قدرت شارژدهی باتری دو گوشی وجود دارد، سرعت شارژ مجدد باتری آن ها چندان تفاوتی نسبت به هم نداشته و هر دو گوشی از این نظر وضعیت مناسبی را ارائه می‌کنند.

 

مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 سامسونگ :قیمت و ارزش خرید

در آخرین بخش مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با A51 سامسونگ قیمت و ارزش خرید این دو محصول را با هم مقایسه خواهیم کرد. از آنجایی که ما در این مقایسه نسخه مجهز به رم 6 و حافظه داخلی 128 گیگابایتی این دو اسمارتفون را با هم مقایسه کردیم، بنابراین در مقایسه قیمت گوشی هم این نسخه دو محصول را به عنوان ملاک در نظر می‌گیرد. ضمنا دقت داشته باشید که قیمت گوشی ها با توجه به نرخ ارز در زمان تدوین این مطلب مشخص شده است. در حال حاضر نسخه مجهز به رم 6 و حافظه 128 گیگابایتی گوشی A51 با قیمتی در حدود 7.3 میلیون تومان در بازار کشورمان به فروش می‌رسد و قیمت نسخه مشابه گوشی Redmi Note 8 Pro شیائومی حدود 6.2 میلیون تومان است!

بنابراین در اولین قدم باید بگوییم که هر دو گوشی و به ویژه گوشی ردمی نوت 8 پرو در مقایسه با مشخصات فنی که دارند از قیمت رقابتی برخوردار هستند! پس هر دو گوشی ارزش خرید مطلوبی خواهند داشت و می‌توانند گزینه مناسبی برای خرید باشند. اما در مجموع به عقیده ما اگر از نظر بودجه با محدودیت مواجه نیستید نماینده سامسونگ را خریداری کنید اما اگر تفاوت قیمت نه چندان بالای مابین آن ها برایتان حائز اهمیت است و نمی‌خواهید خیلی هزینه کنید، گوشی ردمی نوت 8 پرو شیائومی می‌تواند گزینه خرید بهتری برایتان باشد.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مقایسه ردمی نوت 8 پرو شیائومی با گلکسی A51 سامسونگ پرداختیم. هر دو گوشی قیمت بسیار خوبی را در مقابل مشخصات سخت افزاری و فنی خویش ارائه کرده‌اند و می‌توانند گزینه خرید مطلوبی برای علاقمندان به اسمارتفون های میان رده و خوش قیمت به شمار آیند. اینکه کدام گوشی گزینه خرید بهتری خواهد بود بیشتر به سلیقه شخصی شما و اعتمادتان به برندهای سازنده آن ها مربوط می‌شود.به عقیده ما اگر از نظر هزینه خیلی با محدودیت مواجه نیستید، گلکسی A51 سامسونگ را انتخاب کنید اما اگر می‌خواهید در هزینه ها صرفه جویی داشته باشید، شیائومی ردمی نوت 8 پرو گزینه خرید بهتری خواهد بود که بدون شک از تهیه کردن این گوشی پشیمان نمی‌شوید. امیدواریم از این مقایسه اختصاصی استفاده لازم را به عمل آورده باشید.



:: برچسب‌ها: مقایسه گلکسی A51 , مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو , مقایسه شیائومی ردمی نوت 8 پرو با گلکسی A51 , مقایسه شیائومی Redmi Note 8 Pro با A51 , گلکسی A51 سامسونگ , تکنولوژی ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

با داغ شدن صنعت بازی سازی و افزایش نگاه‌ها به این حوزه از صنعت، کارخانه‌های تولید کننده سخت افزار اقدام به ساخت محصولاتی با بازار هدف گیمینگ نمودند. مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING محصولی از برند تایوانی ایسوس می‌باشد که همان طور که از نامش مشخص است؛ برای فعالیت‌های گیمینگ سنگین و مطابق با نیازهای یک گیمر حرفه‌ای طراحی و روانه بازار شده است. پشتیبانی از پردازنده‌های نسل نهم اینتل و ارائه درگاه‌های خروجی فوق‌ العاده باکیفیت و به روز، تنها بخشی از ویژگی‌های مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING می‌باشد. این مادربورد به جدیدترین نسل پورت‌های رابط مجهز شده و قادر به پشتیبانی از مدرن ترین سخت افزار و تجهیزات گیمینگ می‌باشد. اگر به فکر خرید مادربورد گیمینگ هستید؛ با نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING در فروشگاه اینترنتی هدف همراه ما باشید. در این نقد و بررسی به سراغ یکی از زیباترین و جدیدترین سری محصولات ایسوس یعنی سری «TUF» خواهیم رفت.

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING : معرفی اجمالی

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING

 

مادربورد را می‌توان پایه و اساس هر سیستم الکترونیکی دانست. مادربورد در برگیرنده تمام اجزای یک سیستم کامپیوتری شامل: پردازنده، حافظه رم، کارت گرافیک و حافظه داخلی می‌باشد؛ که با همکاری پردازنده وظیفه مدیریت یک سیستم رومیزی را برعهده دارند. کمپانی مشهور ایسوس (Asus) که نامی آشنا برای کاربران ایرانی می‌باشد؛ توانسته بسیار مورد توجه کاربران قرار بگیرد وامروزه سخت افزار این شرکت در سیستم‌های رومیزی بسیاری دیده می‌شود.

همزمان با معرفی تراشه‌های جدید اینتل، کمپانی‌های مختلف نظیر ایسوس (Asus)، ام اس آی (MSI) گیگابایت (Gigabyte) و... اقدام به معرفی مادربوردهای جدید خود با تراشه جدید می‌نمایند. ایسوس مادربوردهای مجهز به تراشه Z390 خود را همچون همیشه در سری‌های مختلفی مانند ROG، Strix، و TUF معرفی کرد. اگر بخواهیم به صورت مختصر شما را با سری TUF آشنا کنیم، باید بگویم که این سری برای فعالیت‌های پردازشی طولانی مدت با عملکرد فرسایشی بهینه شده و در ساخت آن به مقاومت قطعات و دوام محصول، بسیار توجه شده است. از آن جایی که که مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING از چیپ اینتل Z390 استفاده می‌کند؛ باید گفت که سوکت پردازنده در این مادربورد Intel LGA 1151 می‌باشد. فرم فاکتور (مشخصه ابعاد) این مادربورد گمینگ ایسوس، ATX می‌باشد؛ که با توجه به این موضوع مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING در ابعادی معادل 30x24.4 سانتی متر طراحی شده است. مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING علاوه بر پشتیبانی از پردازنده‌های نسل 9 اینتل، به چهار اسلات رم مجهز شده که سبب می‌شود حداکثر حافظه رم پشتیبانی شده به وسیله این مادربورد تا 128 گیگابایت (32 گیگابایت برای هر اسلاید) افزایش یابد. در ادامه با بررسی همه جانبه مادربورد گیمینگ Asus TUF Z390 PLUS همراه شما هستیم.

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING : طراحی و مشخصه‌های ظاهری

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING

 

همان طور که در ابتدای مطلب نیز اشاره کردیم؛ مادربوردهای گیمینگ دارای طراحی‌های ویژه‌ای هستند که موجب می‌شود ظاهر کیس شما زیباتر شود و این موضوع تنها زمانی اهمیت پیدا می‌کند که شما از یک کیس یا دیواره شفاف استفاده کنید. ایسوس هیچ وقت زیبایی و کیفیت را فدای قیمت نکرده و این موضوع با اولین نگاه به مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING قابل لمس خواهد بود. حفاظ فلزی موجود در سمت چپ مادربورد از جنس آلومینیوم بوده و با لگوی زیبای برند TUF توانسته با تم زرد و مشکی مادربورد هماهنگ شود. جذاب ترین ویژگی ظاهری به کار رفته در مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING را فناوری Aura Sync تشکیل می‌دهد. نور پردازی اُرا سینک که سیستم نور پردازی اختصاصی ایسوس برای محصولات بالارده این شرکت می‌باشد؛ به طور خیره کننده‌ای به زیبایی سیستم شما خواهد افزود. این سیستم در قالب یک نوار LED در سمت راست مادربورد قرار گرفته و دارای 12 حالت نورپردازی مختلف می‌باشد و شما قادر خواهید بود تا با همگام سازی (Sync) آن با سایر محصولات گیمینگ ایسوس، حس و حال یک گیمینگ حرفه‌ای را تجربه نمایید. قالب مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING از مشخصه ابعاد ATX پیروی می‌کند؛ بر این اساس مادربورد گیمینگ ایسوس در دسته مادربوردهای بزرگ قرار می‌گیرد؛ به همین خاطر به شما پیشنهاد می‌کنیم که اگر تصمیم به خرید مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING دارید، حتما کیسی با فضای مناسب تهیه نمایید که در زمان تهویه هوای سیستم با مشکلات ناشی از فضای محدود کیس روبه‌رو نشوید. با توجه به جزئیات ذکر شده، شاهد اسلات‌های ورودی و پورت‌های خروجی بسیاری بر روی این مادربورد خواهیم بود.

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING : مشخصات فنی و اسلات‌های ورودی

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING

 

همان طور که در نام مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING نیز ذکر شده است؛ این مادربورد از چیپ Z390 کمپانی اینتل نیرو می‌گیرد. نوع سوکت پردازنده در این مادربورد گیمینگ ایسوس، از نوع LGA 1151 می‌باشد و با توجه به توضیحات ارائه شده، مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING قادر است تا از پردازنده‌های نسل هشتم و نهم اینتل در کنار پردازنده‌‌های پنتیوم، سلرون (Celeron) و گُلد پشتیبانی کند. این مادربورد از قابلیت RAID تا سری RAID 10 پشتیبانی می‌کند. رِید (Raid) قابلیتی است که به طورخلاصه، با قرار دادن دادن داده‌ها درون چندین دیسک موجب می‌شود که با ورود و خروج اطلاعات از تمامی این دیسک‌ها، عملکرد و سرعت افزایش پیدا کند. با استفاده از قابلیت RAID، خطاپذیری افزایش یافته و از دست دادن اطلاعات کمتر رخ خواهد داد. برای حالت خواندن (Reading) اطلاعات، باید هارد دیسک و مادربورد شما هر دو از این قابلیت پشتیبانی کنند. در انتها لازم به ذکر است که برد تغذیه این مادربورد به صورت 10 فاز در نظر گرفته شده است.

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING

 

اسلات‌های ورودی در کنار پورت‌های خروجی، مهم‌ترین اجزای یک مادربورد را تشکیل می‌دهند. نوع اسلات‌ها در کنار تعدادشان، قدرت یک مادربورد را معرفی خواهند کرد. در ابتدا به بررسی اسلات‌های حافظه رم خواهیم پرداخت. در مادربورد ایسوس Asus TUF Z390 PLUS GAMING شاهد چهار عدد اسلات رم هستیم. پیکربندی (Confing) اسلات‌های رم در این مادربورد به صورت دو کاناله می‌باشد و حداکثر ظرفیت قابل پشتیبانی به وسیله هر اسلات، معادل 32 گیگابایت در نظر گرفته شده است. پس در نهایت حداکثر حافظه رم پشتیبانی شده برای مادربورد گیمینگ ایسوس TUF Z390 PLUS برابر با 128 گیگابایت خواهد بود. خوشبختانه این مادربورد از پروفایل حافظه XMP نیز پشتیبانی می‌کند که یک امتیاز بزرگ برای این مادربورد می‌باشد. XMP یا Extreme Memory Profiles یک فناوری اختصاصی معرفی شده از سوی کمپانی اینتل می‌باشد که برای مادربورد و البته حافظه های DDR خصوصا در نسخه های DDR4 و DDR3 طراحی شده و به مرحله اجرا رسیده است. این تکنولوژی به سیستم و کاربران اجازه خواهد داد تا فرکانس کاری حافظه های رم را بر اساس نیاز و توانایی سیستم، انتخاب نمایند. این انتخاب به روش های گوناگونی همچون تغییرات اعمال شده در بایوس سیستم و یا نرم افزار‌های اورکلاک شرکت سازنده مادربورد صورت می پذیرد که نتیجه همه آنها یکسان بوده و در نهایت موجب بروز تغییراتی در عملکرد فرکانس حافظه رم شما خواهد شد. اسلات بعدی که از مهم ترین اسلات‌ها برای جامعه گیمینگ و فعالان حوزه گرافیک و طراحی می‌باشد؛ اسلات کارت گرافیک نام دارد. ایسوس در این قسمت از مادربورد TUF Z390 PLUS GAMING از دو اسلات PCI Express x16 استفاده کرده است که امکان اتصال دو کارت گرافیک مجزا را به کاربر خواهد داد. با توجه به پشتیبانی این مادربورد گیمینگ ایسوس از بیش از یک کارت گرافیک، شاهد تکنولوژی‌ Crossfire بر روی این مادربورد هستیم؛ که این امر موجب می‌شود قدرت پردازش گرافیکی اعمال شده بر روی این مادربورد، به طور چشم گیری افزایش یابد. اگر بخواهیم توضیح مختصری درباره تکنولوژی‌های ذکرشده خدمت شما ارائه کنیم؛ باید بگویم که این دو عبارت در واقع یک نوع روش پیشرفته برای بکارگیری از 2 یا چند کارت گرافیک به صورت موازی در کنار یکدیگر می‌باشد. چرا که برخی از کاربران به بیش از یک کارت گرافیک برای تامین نیازهای خود احتیاج دارند و خواهان قدرت بیشتر سیستم خود در جهت پردازش قوی‌تر و سریع‌تر هستند. (همانند استدیوهای بازی سازی، استدیوهای تدوین فیلم، صدا و سیما، انیمیشین کارهای سه بعدی که رندرینگ سنگینی دارند و گیمرهای حرفه ای) با استفاده از این روش، برخلاف گذشته که از یک کارت گرافیک حرفه‌ای با قیمت نجومی استفاده می‌شد می‌توان از دو یا سه کارت گرافیک معمولی بهره گیری کرد و در واقع این کار موجب کاهش هزینه ها و عدم نیاز به تغییر کلی سیستم در صورت نیاز به ارتقاء سیستم در آینده می شود. در حال حاضر دو رقیب در زمینه کارت گرافیک یعنی NVIDIA با تکنولوژی SLI و AMD با تکنولوژی CrossFire به ارائه این قابلیت می‌پردازند. اسلات‌های حافظه آخرین اسلات‌هایی هستند که در این نقد و بررسی به آن‌ها می‌پردازیم. در اولین قدم لازم است بدانید که در مورد اسلات‌های حافظه و وای فای (WiFi) کلمه کانکتور (Connector) هم معنی اسلات بوده و دارای تفاوت معنایی نیستند. مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING فاقد اسلات‌های PCI Express x1 و PCI Express x4 می‌باشد اما در عوض به دو عدد کانکتور M.2 نسل 3 مجهز شده است که جدیدترین نسل اسلات‌های حافظه می‌باشند و از سرعت فوق‌العاده بالایی برخوردار هستند. با استفاده از کانکتورهای M.2 قادر خواهید بود تا از هر دو نوع حافظه SSD و حافظه SATA بر روی سیستم خود استفاده کنید.

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING : پورت‌های خروجی

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING

 

به دلیل استفاده از لوازم جانبی متنوع و اتصالات گوناگون در سیستم‌های گیمینگ، ایسوس مادربورد TUF Z390 PLUS GAMING را به مجموعه‌ای از بهترین و به روز ترین پورت‌های خروجی بازار مجهز نموده است. پورت‌های به کار رفته در این مادربورد از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستند و آخرین سری ارائه شده در نسل خود می‌باشند. در ادامه لیست جامعی از پورت‌های به کار رفته در مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING ارائه شده است که با مشاهده آن بیش از پیش به این مادربورد علاقه مند خواهید شد.

  • پورت USB 3.1 نسل دو (سبز رنگ) : دو عدد
  • پورت USB 3.1 نسل یک (آبی رنگ) : 4 عدد
  • پورت PS/2 : دو عدد
  • پورت VGA : ندارد
  • پورت HDMI : یک عدد
  • پورت DisplayPort : یک عدد
  • پورت LAN : یک عدد با سرعت گیگ
  • جک 3.5 میلی متری : سه عدد
  • خروجی صدای S/PDIF : ندارد
  • پورت اتصال آنتن WiFi Go : یک عدد (خروجی و ورودی)

تنوع و کیفیت پورت‌ها در مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING به طور چشم گیری قابل توجه بوده و نیازهای هر کاربری را به طور تمام و کمال برطرف خواهد ساخت.

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING : سیستم صوتی، شبکه و ارتباطات

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING

 

امروزه اهمیت سیستم صوتی و کیفیت صدا به واسطه تغییرات به وجود آمده در بازی‌ها، برای کاربران بسیار افزایش یافته است. پس از هجوم سیل طرفداران به سمت بازی‌های تلاش برای بقا (Battle Royale) و سیستم صوتی بسیار حرفه‌ای استفاده شده در این بازی‌ها بسیاری از کاربران اقدام به تعویض کارت صدا و هدست‌های خود نمودند. پس از این رویداد بزرگ، حجم عظیمی از درخواست‌ها برای استفاده از کارت صداهای باکیفیت به سوی شرکت‌های سخت افزار روانه شد. ایسوس همانند همیشه به انتظارات کاربران پاسخی بسیار مناسب داد و با معرفی دو قابلیت فوق‌العاده با نام‌های Sonic Studio و Sonic Radar بار دیگر قدرت محصولات خود را به رخ کشید. ایسوس برای این مادربورد از یکی از بهترین کارت صداهای شرکت realtek با نام Realtek® ALC S1200A 8-Channel High Definition Audio CODEC بهره گیری کرده است. همان طور که از اسم این کارت نیز مشخص است، در مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING شاهد 8 کانال صوتی با کیفیت پخش بالا هستیم.

مادربورد ایسوس Asus TUF Z390 PLUS GAMING فاقد کارت شبکه بی‌سیم (WLAN) می‌باشد اما به یک کارت شبکه LAN بسیار با کیفیت از کمپانی Intel مجهز شده که با توجه به کیفیت بالای کارت شبکه‌های این شرکت، تجربه لذت بخشی از استریم را برای گیمرهای حرفه‌ای رقم خواهد زد. در انتهای این قسمت لازم است بدانید که ایسوس توجهی به پورت بلوتوث نداشته و در نتیجه این مادربورد فاقد بلوتوث می‌باشد.

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING : ویژگی‌های انحصاری ایسوس

 

نقد و بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING

 

تکنولوژی LiveDash Monitoring : این تکنولوژی با قرارگیری سنسورهای مختلف در سراسر مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING ایجاد شده است. با کمک این سنسورها و مانیتور کوچک به کار رفته بر روی پنل مادربورد قادر خواهید بود تا در لحظه از وضعیت فرکانس، ولتاژ در جریان و سیستم خنک کننده سیستم خود مطلع شوید. به دلیل استفاده از سنسورهای با کیفیت تایوانی، آمار به دست آمده در این نوع مانیتورینگ بسیار دقیق بوده و از خطای بسیار کمی برخوردار است. با استفاده از این قابلیت قادر خواهید بود تا از سلامت اکثر قطعات به کار رفته در مادربورد خود مطلع شوید.

سیستم مدیریت اینترنت GameFirst V : نرم افزار گیم فرست 5 را میتوان انحصاری ترین قابلیت سری محصولات ایسوس دانست که کاربران این سری محصولات را در رقابت‌های حساس گیمینگ همراهی خواهد کرد. با استفاده از این نرم افزار می‌توانید از کوچک‌ ترین مقادیر مصرفی اینترنت سیستم خود باخبر شوید و با مسدود کردن این مسیر، تجربه‌ای سریع تر و گیمینگی بدون لَگ را تجربه کنید. این افزونه به صورت خودکار با اجرای بازی‌های آنلاین اجرا خواهد شد و در طی بازی همراه شما خواهد بود.

استودیو صدا Sonic III : استودیوی صدای سونیک 3، آخرین نسخه از سیستم مدیریت صدای ایسوس می‌باشد که برای اعمال تغییرات فوق حرفه‌ای بر روی صدا و به خصوص صدای مجازی طراحی شده است. اهمیت این موضوع زمانی برای شما روشن خواهد شد که با استفاده از هدست‌های واقعیت مجازی، اقدام به مشاهده فیلم و یا بازی‌های واقعیت مجازی می‌پردازید.

قابلیت Intelligent Control : بر اساس این قابلیت قادر خواهید بود تا به اورکلاک قطعات مختلف همچون پردازنده، کارت گرافیک و ... بپردازید که همه این‌ها از طریق نرم افزار داخلی ایسوس اعمال خواهد شد و برای انجام این کار دیگر نیازی به ورود به منوی بایوس (BIOS) نخواهد بود.

هشدار : عملیات اورکلاکینگ و تغییرات سخت افزاری، نیازمند دانش و تجربه بالا در این زمینه می‌باشد. لطفا از اعمال هرگونه فعالیت خودسرانه پرهیز کنید.

 

سخن پایانی :

اگر به دنبال یک مادربورد گیمینگِ با کیفیت به همراه تنوع بالایی از اسلات‌های ورودی و پورت‌های خروجی هستید؛ به طور قطع خرید مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای رفع تمامی نیازهای شما باشد. این مادربورد برای طرفداران سری پردازنده‌های Intel بهینه سازی شده و قادر است تا فرسایشی ترین پردازش‌های عملیاتی را تحمل کند. پشتیبانی از حداکثر 128 گیگابایت حافظه RAM، پشتیبانی از اکوسیستم گرافیک چندگانه در کنار تکنولوژی‌ CrossFire سبب شده تا این مادربورد در طولانی مدت نیز کارایی خود را از دست ندهد و به راحتی قابلیت ارتقا داشته باشد. این مادربورد گیمینگ نیز همانند سایر محصولات ایسوس به حجم عظیمی از امکانات و ویژگی‌های اضافی مجهز شده است و قیمت مادربورد ایسوس TUF Z390 PLUS GAMING در کنار این ویژگی‌ها یک سخت افزار همه چیز تمام را فراهم آورده است. مادربورد Asus TUF Z390 PLUS، سخت افزاری دوست داشتنی برای طرفداران محصولات باکیفیت ایسوس خواهد بود.

 

نقاط قوت :

  • طراحی جذاب و دوست داشتنی
  • بهره گیری از قطعات بسیار با کیفیت با استاندارد نظامی
  • استفاده از اسلات‌های ورودی به روز و متنوع
  • برخورداری از سیستم نورپردازی زیبا
  • پشتیبانی از تکنولوژی‌ Crossfire

 

نقاط ضعف :

  • عدم ارائه کارت شبکه بی‌سیم


:: برچسب‌ها: مشخصات مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING , بررسی مادربورد Asus TUF Z390 PLUS GAMING , مادربرد گیمینگ ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

اگر به دنبال تبلت اندرویدی هستید که پتانسیل جایگزین شدن با لپ تاپ شما را داشته باشد، شاید گلکسی تب اس 4 مدل 10.5 اینچی سامسونگ (Samsung Galaxy Tab S4 10.5) بتواند گزینه خرید عالی برای شما باشد. این تبلت اندرویدی با پشتیبانی از رابط اختصاصی سامسونگ دکس (Samsung DeX) می‌تواند نقشی شبیه به یک لپ تاپ ویندوزی را ایفاء کند. در این مقاله می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ بپردازیم و اصلی ترین نقاط قوت و ضعف آن را مشخص کنیم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقدمه

استقبال کاربران از تبلت های دو منظوره یا اصطلاحا هیبریدی که هم می‌توانستند نقش یک تبلت و هم لپ تاپ را ایفاء کنند بالا بود و این موضوع سبب می‌شد که استقبال از تبلت های اندرویدی روز به روز کم و کمتر شود چون تبلت های هیبریدی از سیستم عامل ویندوز بهره‌مند بودند. اما سامسونگ قصد داشته با ارائه و بهینه سازی رابط کاربری اختصاصی DeX حالتی ایجاد کند که تبلت و حتی گوشی های اندرویدی وی بتوانند مثل یک تبلت هیبریدی مبتنی بر ویندوز، تجربه‌ای دسکتاپ مانند را برای کاربران به ارمغان آورند. تبلت Galaxy Tab S 4 10.5inch سامسونگ یکی از این تبلت هاست!

این تبلت در ماه آگوست (August) سال 2018 رونمایی شد و خیلی زود توانست به یکی از موفق‌ترین و پرفروش‌ترین تبلت های شرکت سامسونگ تبدل شود. قیمت گلکسی Tab S4 10.5 شاید خیلی مقرون به صرفه نباشد اما با این حال به دلیل سبک ساخت و کیفیت عملکرد این تبلت و همچنین ارائه یک کارایی دو منظوره ضمن بهره‌مندی از اندروید سبب شده استقبال خوبی از آن به عمل آید. اما آیا این تبلت واقعا می‌تواند هم یک تبلت اندرویدی باشد و هم نقش یک لپ تاپ را برای شما ایفاء کند؟ برای پاسخگویی به این سوال باید به نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ بپردازیم!

ما برای اینکه درک بهتری از کارایی و عملکرد تبلت مذکور داشته باشیم، حدود یک هفته آن را مورد استفاده قرار دادیم و حالا می‌خواهیم تجربه شخصی خود از بکارگیری تبلت سامسونگ Galaxy Tab S4 10.5 را با شما عزیزان به اشتراک قرار دهیم. ما نسخه پایه این تبلت که از رم 4 و حافظه داخلی 64 گیگابایتی بهره می‌برد را در بررسی خود مورد استفاده قرار داده‌ایم. بنابراین اگر قصد خرید این تبلت خوب و کارآمد را دارید و می‌خواهید دقیق تر با ویژگی های مثبت و منفی آن آشنا شوید، تا انتهای نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید. سعی می‌کنیم بررسی را به گونه‌ای کاربردی ارائه کنیم و خیلی وارد جزئیات و حواشی نشویم تا در عین کاربردی بودن از طولانی شدن مطلب هم جلوگیری به عمل آید.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ: طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

تبلت سامسونگ گلکسی تب S4 مدل 10.5 اینچی سامسونگ شاید از نظر ظاهر در نگاه اول جذابیتی در حد سری تبلت های سرفیس مایکروسافت (Microsoft Surface) نداشته باشد اما در نوع خودش یک تبلت زیبا، خوش ساخت و با کیفیت است. فریم اصلی تبلت آلومینیومی در نظر گرفته شده و قاب پشت آن شیشه‌ای و براق خواهد بود، البته به طور دقیق مشخص نیست که جنس شیشه قاب پشت این تبلت از چه ماده‌ای تشکیل شده اما ظاهرا این شیشه مقاومت خوبی در برابر تماس با اشیای نوک تیز و خراشیدگی دارد. در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی مشخص شد که بهتر است برای مراقبت هرچه بیشتر از تبلت و جلوگیری از خراشیده شدن قاب پشت آن حتما از یک لایه گلس محافظ قاب پشت تبلت استفاده کنید یا کیف و کیبورد اختصاصی آن را مورد استفاده قرار دهید که قاب پشت دستگاه را هم می‌پوشاند!

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

بله، تبلت نام برده شده یک کیبورد و قلم استایلوس یا اصطلاحا S Pen اختصاصی دارد که ضمن اتصال به تبلت می‌توانند کارایی آن را افزایش داده و تجربه کاربری بهتری در وضعیت دسکتاپ مد را برای شما به ارمغان آورند. کیف کیبورد این تبلت به گونه‌ای طراحی شده که قاب پشت آن را هم در بر می‌گیرد و به طور مغناطیسی و گیره‌ای به بدنه دستگاه متصل می‌شود. قلم S pen اختصاصی آن هم می‌تواند در این حالت در لبه سمت چپ کیف کیبورد قرار گرفته و کیپ شود. در مورد تجربه کاربری که در این حالت می‌توانید از تبلت نام برده شده دریافت کنید در بخش های بعدی صحبت خواهیم کرد.

بدنه سامسونگ گلکسی تب S4 مدل 10.5 اینچی ابعاد 7.1 در 164.3 در 249.3 میلیمتری دارد و وزن آن به چیزی در حدود 483 گرم می‌رسد. بنابراین با یک تبلت نسبتا بزرگ و سنگین رو به رو خواهید بود که با این حال به عنوان یک تبلت هیبریدی وضعیت مناسبی دارد. در لبه سمت راست قاب تبلت دکمه های پاور (Power)، تنظیم صدا (Volume)، میکروفون تبلت و همچنین شیار میکرو اس دی (Micro SD) آن تعبیه شده‌اند و در لبه زیرین قاب تبلت سوکت شارژ یو اس بی تایپ سی (USB Type C) و سوکت 3.5 میلیمتری هندزفری آن قرار گرفته‌اند. این تبلت از اسپیکرهای استریو و قدرتمند ARK بهره‌مند بوده و از تکنولوژی دالبی اتموس (Dolby Atmos) هم پشتیبانی می‌کند تا صدایی رسا را به گوش کاربر برساند. همچنین تبلت در دو نسخه پشتیبانی کننده از اتصال LTE (اینترنت سیم کارت) و WiFi Only که فقط از اینترنت وای فای پشتیبانی می‌کند روانه بازار شده است.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

یکی دیگر از ویژگی های بسیار خوب تبلت مربوط به پشتیبانی از قابلیت اسکن عنبیه چشم و تایید هویت از این طریق می‌شود. تبلت اسکنر انگشت ندارد اما اسکنر عنبیه آن واقعا عملکرد مطلوب و قابل قبولی را ارائه می‌دهد و در بررسی ما تقریبا ضریب خطای نزدیک به صفر داشته است. تبلت در دو رنگ مشکی و سفید روانه بازار شده می‌تواند برای هر سلیقه‌ای گزینه خرید مناسبی باشد. صفحه نمایش آن حاشیه های ضخیمی ندارد و این موضوع هم به افزایش جذابیت های تبلت کمک می‌کند. لنز دوربین سلفی دستگاه هم در لبه فوقانی پنل جلوی آن نصب است. بنابراین در مجموع کاملا مشخص است که تبلت سامسونگ Galaxy Tab S4 10.5 یک تبلت خوش ساخت و با کیفیت خواهد بود.

از آنجایی که قیمت تبلت بالاست، انتظار هم نمی‌رود که کیفیت ساخت پایینی برای آن ارائه شود. اگر بخواهیم واقعیت را بگوییم ما حتی انتظار داشتیم که استاندارد ضد آب (حداقل IP67) هم توسط این تبلت ارائه شد که متاسفانه اینطور نیست. اگر می‌خواهید بهترین بازده را از تبلت دریافت کنید و از هیبریدی بودن آن لذت ببرید، استفاده از کیبورد اختصاصی تبلت را به شدت توصیه می‌کنیم. در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی مشخص شد که بکارگیری تبلت با کیبورد و قاب اختصاصی خودش و البته قلم S Pen تجربه‌ای عالی را به کاربر منتقل می‌کند. در مجموع تبلت مورد نظر از این بخش نقد و بررسی ما سربلند بیرون می‌آید.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ: صفحه نمایش

مسلما تبلتی که قرار است نقش یک لپ تاپ را هم برای شما ایفاء کند باید صفحه نمایش بزرگی هم داشته باشد. صفحه نمایشی که برای تبلت Galaxy Tab S4 10.5 در نظر گرفته شده اندازه 10.5 اینچی دارد و از نوع سوپر آمولد (Super AMOLED) خواهد بود. این نمایشگر طبق آمار چیزی در حدود 78.6 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر گرفته است. رزولوشن صفحه نمایش تبلت 2560 در 1600 پیکسل در نظر گرفته شده تا بدین ترتیب تراکم پیکسلی در حدود 287 پیکسل در هر اینچ برای آن به وجود آید. نسبت تصویر 16 به 10 هم توسط پنل نمایشگر دستگاه ارائه می‌شود. متاسفانه هیچ اشاره‌ای به تجهیز صفحه نمایش تبلت به شیشه گوریلاگلس نشده و در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی هم مشخص شد که نمایشگر آن در حالت عادی حساس به خط و خش خواهد بود و برای محافظت از آن باید از گلس محافظ ال سی دی استفاده شود.

اما کیفیت صفحه نمایش تبلت چطور است؟ در بررسی صورت گرفته متوجه شدیم که مثل همیشه سامسونگ یک پنل نمایشگر خوب و با کیفیت را در محصول خویش بکار برده است. محتوا روی نمایشگر تبلت تب اس 4 سامسونگ با کیفیت مطلوبی نشان داده می‌شود و شادابی، شارپنس و کنتراست قابل قبولی دارد. البته مدعی نمی‌شویم که عملکرد صفحه نمایش تبلت از این نظر فوق‌العاده است، اما در نوع خود کیفیت مطلوبی دارد و بدین ترتیب انجام کارهایی مثل وبگردی، تماشای فیلم و سریال، پرسه زدن در یوتیوب و غیره با این تبلت می‌تواند تجربه‌ای مناسب را برایتان به ارمغان آورد.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

یکی دیگر از ویژگی های خوب صفحه نمایش تبلت مربوط به توان آن در تولید روشنایی می‌شود. در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی مشخص شد که با تنظیم شدت روشنایی صفحه نمایش آن بر روی 90 درصد می‌توان در محیط های باز و تحت تابش نور محتوای روی صفحه دستگاه ا کاملا مشاهده کرد و با آن در تعامل بود. بنابراین این تبلت می‌تواند برای استفاده در محیط های باز و تحت تابش نور و خارج از منزل هم گزینه مناسبی باشد. در مجموع تبلت نام برده شده از نمایشگر خوبی بهره می‌برد که حداقل در مقایسه با صفحه نمایش لپ تاپ ها که وضوح و رزولوشن خیلی بالایی را ارائه نمی‌کند بازده بهتری خواهد داشت اما اندازه آن خیلی بزرگ نیست.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ: سیستم عامل و بستر نرم افزاری

این بخش نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی یکی از مهمترین بخش هایی است که باید در مورد آن صحبت کنیم. همانطور که گفتیم تبلت های هیبریدی یا دو منظوره که هم می‌توانند نقش یک تبلت و لپ تاپ را ایفاء کننده، اغلب از سیستم عامل ویندوز بهره می‌برند و این امر سبب شده که استقبال کاربران از تبلت های اندرویدی کاهش یابد. سامسونگ با ارائه رابط کاربری سامسونگ دکس (Samsung DeX) و پیاده سازی آن در Galaxy Tab S4 10.5 سعی دارد که این محدودیت را از میان برداشته و تبلت اندرویدی خودش را به یک تبلت هیبریدی کامل تبدیل نماید! اما آیا واقعا سامسونگ دکس تجربه‌ای مشابه با سیستم عامل ویندوز را ارائه خواهد کرد و گلکسی تب S4 10.5 می‌تواند نقش یک تبلت دو منظوره بی‌عیب و نقص را ایفاء کند و جایگزینی برای لپ تاپ شما باشد؟

قبل از هر چیز باید بگوییم که تبلت Galaxy Tab S4 در حالت پیش فرض از اندروید 8.1 اوریو (Oreo) بهره‌مند بوده و رابط One UI هم روی آن نصب است. ضمن اینکه آپدیت اندروید 10 و رابط One UI 2 هم برای آن منتشر شده و به صورت OTA قابل دانلود و نصب خواهد بود. حالت دکس هم به عنوان یک حالت جانبی رابط تبلت ارائه شده و به طور دستی و بنا به نیاز کاربر از منوی تنظیمات سریع (Quick Settings) قابل فعال کردن خواهد بود و بدین ترتیب می‌تواند حالتی دسکتاپ مانند را در تبلت ایجاد کند. حتما می‌دانید که قابلیت سامسونگ دکس قبلا در برخی از گوشی های جدید این شرکت پشتیبانی می‌شد و نحوه عملکرد آن بدین صورت بود که وقتی گوشی را به یک مانیتور وصل می‌کردید، تجربه‌ای دسکتاپ مانند از آن دریافت قابل دریافت بود. اما در برای فعالسازی حالت دسکتاپ مانند DeX در تبلت گلکسی Tab S4 الزامی مبنی بر اتصال آن به مانیتور مجزا وجود ندارد و این حالت از منوی تنظیمات سریع و بنا به نیاز کاربر هر زمان که تمایل داشته باشد قابل فعالسازی خواهد بود.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

وقتی حالت دکس را در تبلت فعال کنید، آیکون اپلیکیشن های آن مثل سیستم عامل ویندوز و دسکتاپ آن به لبه سمت چپ صفحه منتقل می‌شوند و یک منوی تسک بار (TaskBar) هم در لبه زیرین صفحه نمایش داده خواهد شد. برای اینکه بهترین استفاده را از این حالت به عمل آورید توصیه داریم حتما از یک ماوس بلوتوث در کنار کیبورد اختصاصی تبلت استفاده نمایید. شما در حالت دکس می‌توانید هر برنامه را در یک پنجره مستقل با قابلیت تغییر ابعاد و درست مثل کامپیوتر ویندوزی خود اجرا نمایید. استفاده از برنامه هایی مثل اکسل (Excel)، ورد (Word)، پاورپوینت (PowerPoint) و غیره هم در این حالت بسیار لذت بخش خواهد بود. در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی مشخص شد که تقریبا تمام اپلیکیشن های خود سامسونگ با رابط دکس سازگار هستند!

اما متاسفانه باگ هایی در عملکرد دیگر اپلیکیشن ها قابل رویت بود! به عنوان مثال برنامه نتفلیکس (Netflix) دائما در حالت دکس کرش می‌شد یا گاها برای تغییر ابعاد پنجره برنامه مشکلاتی به وجود می‌آمد. برخی اپلیکیشن های دیگر از قبیل یوتیوب، اسکایپ و غیره هم مشکل و باگ هایی داشتند که می‌توانند آزاردهنده باشند. بنابراین در مجموع باید گفت که رابط دکس هنوز به قدری بهینه نیست که بتوانید تمام اپلیکیشن ها و برنامه های مورد نظرتان را بدون مشکل در آن اجرا کنید و گاها در اجرای آن ها باگ، لگ، تاخیر و فریز شدن هایی نمایان می‌شود که می‌توانند آزاردهنده باشند. این تنها دلیلی است که به عقیده ما منجر به کاهش توانایی تبلت گلکسی Tab S4 10.5 برای رقابت با دیگر تبلت های ویندوزی می‌شود. اما با این حال رابط سامسونگ دکس را باید یک ایده خلاقانه و عالی محسوب کرد که می‌تواند استارت یک آینده روشن تر را برای تبلت های اندرویدی و هیبریدی بزند.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

همانطور که در بخش های قبل هم گفته بودیم، تبلت سامسونگ Galaxy Tab S4 10.5 از یک قلم S Pen اختصاصی هم بهره می‌برد. این قلم حساسیت بالایی دارد و استفاده از آن بسیار راحت است و در برخی مواقع حس بسیار مطلوبی را در حین کار کردن به کاربر منتقل می‌کند. به خصوص اگر اهل نقاشی و طراحی های گرافیکی باشید، این قلم می‌تواند جذابیت و کارایی بیشتری برایتان داشته باشد. لازم به ذکر است که در حالت عادی و با غیر فعال بودن حالت دکس هم رابط عادی One UI 2 تبلت سامسونگ گلکسی تب S4 10.5 عملکرد خوبی دارد. اپلیکیشن هایی مثل تلگرام، واتساپ، اینستاگرام، یوتیوب و غیره به راحتی در این حالت روی تبلت قابل نصب و استفاده خواهند بود و لگ و تاخیری در عملکرد آن ها دیده نمی‌شود.

بنابراین در مجموع باید گفت که ایده خلاقانه و جالب سامسونگ در ارائه حالت دکس و ایجاد یک وضعیت دسکتاپ مانند برای استفاده از تبلت اندرویدی Galaxy Tab S4 10.5 بسیار خوب و جالب محسوب می‌شود. اما این حالت دکس خیلی پایدار و با ثبات نیست و هماهنگی لازم را با دیگر اپلیکیشن های اندرویدی ندارد که این مسئله در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی بارها مشهود بود. این امر می‌تواند سبب شود که نتوان خیلی روی تبلت به عنوان یک تبلت هیبریدی کامل و جایگزین برای لپ تاپ ویندوزی حساب باز کرد. با این حال اگر خیلی سخت‌گیر نباشید، سامسونگ گلکسی Tab S4 می‌تواند برای شما نقشی مشابه با یک لپ تاپ را هم ایفاء کند! ما در مجموع نمره کاملا قابل قبولی به بستر نرم افزاری Galaxy Tab S4 10.5 و عملکرد سامسونگ در این زمینه می‌دهیم.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ: پردازنده، رم و حافظه داخلی

سامسونگ از سخت افزار نسبتا قدرتمند و خوبی هم در تبلت هیبریدی و اندرویدی Galaxy Tab S4 10.5 استفاده کرده که می‌تواند به خوبی نیازهای کاربر و دستگاه را برطرف سازد. تراشه اسنپدراگون 835 کوالکام در این محصول بکار رفته که طی فرآیند 10 نانومتری تولید می‌شود. این تراشه یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد که هر هشت هسته آن از نوع Kyro هستند اما چهار مورد آن ها فرکانس 1.9 گیگاهرتزی داشته و چهار مورد دیگر فرکانس 2.35 گیگاهرتزی را ارائه می‌کنند. پردازنده گرافیکی Adreno 540 هم در تراشه مذکور به عنوان واجد پردازشگر گرافیکی بکار رفته است. بنابراین تبلت تراشه قدرتمندی دارد اما وضعیت رم و حافظه داخلی آن چطور است؟

رم تبلت سامسونگ گلکسی تب S4 مدل 10.5 اینچی می‌تواند ظرفیت های 4 و 6 گیگابایتی داشته باشد و دستگاه از نظر حافظه داخلی هم شامل دو نسخه 64 و 256 گیگابایتی می‌شود! عجیب است که سامسونگ از این نظر تبلت را فقط در دو نسخه 64 و 256 گیگابایتی عرضه کرده و نسخه 128 گیگابایتی برای آن ارائه نمی‌کند. ضمنا این تبلت از اتصال حافظه جانبی هم پشتیبانی به عمل می‌آورد و با نصب رم میکرو اس دی می‌توان فضای ذخیره سازی اطلاعات آن را افزایش داد. لازم به ذکر است که ما در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی از نسخه مجهز به رم 4 و حافظه داخلی 64 گیگابایتی این تبلت یا همان نسخه پایه دستگاه استفاده کردیم.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

در این بررسی که هم در وضعیت عادی (فعال بودن رابط One UI 2) و هم در وضعیت دکس (فعال بودن حالت رابط سامسونگ دکس) مورد انجام قرار گرفت، ما دو بازی پابجی موبایل (PUBG Mobile) و آسفالت 9 لجندز (Asphalt 9 Legends) را روی تبلت نصب و هر یک را برای مدت زمان 10 دقیقه اجرا کردیم تا قدرت عملکرد تبلت بهتر قابل درک شود. سپس مابین اپلیکیشن های باز و فعال در پس زمینه دستگاه جهش هایی داشتیم تا سرعت و ثبات عملکرد رم برایمان قابل درک تر شود. نتیجه بررسی نشان داد که تبلت به راحتی از پس اجرای بازی های نام برده شده بر می‌آید و هیچ مشکلی از این نظر ندارد.

بنابراین اگر اهل اجرای گیم های اندرویدی باشید، تبلت سامسونگ گلکسی Tab S4 10.5 می‌تواند تجربه مناسبی را برایتان به ارمغان آورد. جهش مابین اپلیکیشن های اخیر بعد از اجرای دو گیم مذکور با کمی تاخیر و گاها لگ همراه بود که البته شدت بالایی نداشتند و قبال چشم پوشی هستند. به عقیده ما رم 4 گیگابایتی برای این تبلت خیلی ظرفیت عالی نیست و اگر قصد خرید گلکسی Tab S4 10.5 را دارد بهتر است نسخه مجهز به رم 6 گیگابایتی دستگاه را تهیه کنید که البته قیمت آن در مقایسه با قمت نسخه مجهز به رم 4 گیگابایتی کمی بیشتر خواهد بود. اگر خیلی اهل انجام تسک های سنگین یا اجرای بازی های سنگین اندرویدی نیستید، نسخه مجهز به رم 3 گیگابایتی تبلت هم به راحتی می‌تواند نیازهایتان را برطرف سازد. در مجموع تبلت از قدرت عملکرد و بازده پردازشی خوبی برخوردار است و می‌تواند نیازهای یک کاربر معمولی را بدون مشکل و نیازهای یک کاربر حرفه‌ای را به شکل مناسبی رفع کند.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ: دوربین اصلی و سلفی

همانطور که می‌دانید هدف اصلی از تولید تبلت ها و به ویژه تبلت های هیبریدی این نیست که کاربر با آن ها به عکسبرداری و ضبط تصاویر خلاقانه بپردازد! هدف تولید تبلت ها کاملا با اسمارتفون ها متفاوت بوده و این دو سبک های ساحت و کارایی متفاوتی دارند. در ساخت تبلت ها خیلی به کیفیت عملکرد دوربین اهمیت داده نمی‌شود و گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ هم از این قاعده مستثنا نیست. این تبلت به یک لنز دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی مجهز شده که از قابلیت فوکوس خودکار، HRD، عکسبرداری پانوراما و ضبط ویدیو های 4K با نرخ 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی می‌کند. یک چراغ فلش LED هم برای دوربین اصلی آن در نظر گرفته شده است.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

در سمت مقابل دوربین سلفی تبلت هم از یک لنز 8 مگاپیکسلی تشکیل می‌شود که از ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی به عمل می‌آورد. اما دوربین های اصلی و سلفی تبلت چطور عمل می‌کنند و چه کیفیتی دارند؟ در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی مشخص شد که دوربین اصلی آن در محیط های باز نور خوب عملکرد کاملا معمولی دارد و عکس های خیلی ساده و معمولی ضبط می‌نماید و در محیط هایی که نور کاهش یابد، کیفیت عکس های ضبط شده با آن هم به شدت افت خواهد کرد. وضعیت کاملا مشابه برای دوربین سلفی گوشی هم برقرار است و عکس های ضبط شده با آن در محیط های با نور خوب معمولی هستند و در محیط های تاریک و کم نور کم کیفیت خواهند بود.

طبیعتا افرادی که به دنبال خرید تبلت هیبریدی با نمایشگر 10.5 اینچی و کیبورد اختصاصی هستند، اهمیت چندان زیادی به کیفیت دوربین های آن نمی‌دهند و شاید بیشترین استفاده آن ها از دوربین دستگاه مربوط به زمانی شود که می‌خواهند یک تماس تصویری در واتساپ یا اسکایپ و غیره برقرار کنند که یک لنز دوربین معمولی هم برای رفع این نیاز کفایت می‌کند. اگر خیلی به کیفیت عملکرد دوربین اهمیت می‌دهید بهتر است به دنبال خرید گوشی باشید و از خرید تبلت و به ویژه تبلت های هیبریدی صرف نظر کنید، چون تقریبا تمام این تبلت ها دوربین معمولی دارند. فراموش نکنید لنز دوربین سلفی تبلت Galaxy Tab S4 سامسونگ از اسکن عنبیه چشم کاربر هم پشتیبانی می‌کند.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ: باتری و شارژدهی

سامسونگ برای تامین انرژی مورد نیاز تبلت گلکسی Tab S4 10.5 از یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 7300 میلی آمپر ساعت استفاده کرده که انتظار می‌رود در تامین انرژی مورد نیاز تبلت عملکرد و بازده قابل قبولی داشته باشد. در بررسی ما مشخص شد که یک کاربر عادی با سطح استفاده نرمال از تبلت تقریبا می‌تواند با یک مرتبه شارژ باتری آن برای مدت زمان 1 الی 1.5 روز از دستگاه استفاده کند و نیازی به شارژر نداشته باشد، اما طبیعتا اگر سطح استفاده شما از تبلت بیش از حد نرمال باشد، شارژ باتری آن هم زودتر خالی می‌شود و شاید حتی در طول یک روز نیازمند اتصال شارژ به تبلت باشید.

 

نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ | Galaxy Tab S4 10.5

 

اما سوال مهمی بعدی این است که برای شارژ کردن باتری 7300 میلی آمپر ساعتی تبلت باید چه مقدار زمان صرف شود؟ شارژر اورجینال تبلت مورد نظر توان 18 واتی دارد و بدین ترتیب تبلت از تکنولوژی شارژ سریع پشتیبانی می‌کند، اما متاسفانه فول شارژ باتری تبلت آنقدرها هم سریع صورت نمی‌پذیرد! در بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی مشخص شد که شارژر اصلی آن تقریبا در مدت زمان 150 دقیقه می‌تواند فول شارژ باتری دستگاه را انجام دهد. بنابراین سرعت شارژ مجد باتری تبلت خیلی وضعیت جالبی ندارد.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی گلکسی تب اس 4 10.5 اینچی سامسونگ پرداختیم. این تبلت یکی از پرفروش‌ترین تبلت های اندرویدی فعلی سامسونگ است که با ارائه قابلیت سامسونگ دکس و مکان فعالسازی این حالت تجربه‌ای دسکتاپ مانند را در رابط تبلت ارائه کرده و می‌تواند نقش یک تبلت هیبریدی یا دو منظوره مبتنی بر اندروید را ایفاء کند. اگرچه گاها در عملکرد برخی اپلیکیشن های تبلت در حالت دکس باگ هایی مشاهده می‌شود اما با این حال تبلت تجربه کاربری مطلوبی را برای استفاده در حالت دسکتاپ ارائه می‌کند. برخی از اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی این تبلت خوب در بخش زیر طی دو دسته‌بندی مجزا مشخص شده‌اند.

 

نقاط قوت:

  • کیفیت ساخت خوب و ظاهر زیبا
  • بهره‌مندی از کیبورد و قلم S Pen اختصاصی
  • امکان نصب سیم کارت و استفاده از اینترنت آن (مخصوص مدل LTE)
  • صفحه نمایش خوب
  • پشتیبانی از قابلیت اسکن عنبیه چشم
  • ارائه حالت دکس و امکان استفاده در وضعیت مشابه دسکتاپ

 

نقاط ضعف:

  • ناهماهنگی حالت دکس با برخی اپلیکیشن ها
  • قیمت گران


:: برچسب‌ها: گلکسی تب اس 4 10 5 اینچی سامسونگ , بررسی گلکسی تب اس 4 10 5 Samsung Galaxy Tab S4 10 5 , قیمت گلکسی تب اس 4 10 5 , تبلت سامسونگ ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

یکی از گوشی های خوش قیمت و جدید شرکت شیائومی که می‌تواند برای افرادی با بودجه محدود یک گزینه خرید عالی باشد گوشی ردمی 8 یا Xiaomi redmi 8 است. این محصول در ماه اکتبر (October) سال 2019 رونمایی شد. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی بپردازیم و مروری بر اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این اسمارتفون داشته باشیم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقدمه

اگر بودجه خیلی زیادی برای خرید یک گوشی جدید در اختیار ندارید یا بنا به هر دلیل تمایل ندارید که هزینه زیادی برای خرید یک اسمارتفون صرف کنید باید به دنبال خرید گوشی های خوش قیمت و میان رده باشید. یکی از شرکت هایی که عملکرد فوق‌العاده‌ای در زمینه تولید این نوع اسمارتفون ها دارد، شرکت شیائومی است و یکی از جدیدترین گوشی های این کمپانی که می‌تواند گزینه خرید خوبی برایتان باشد گوشی شیائومی ردمی 8 خواهد بود. قیمت Xiaomi Redmi 8 در مقایسه با مشخصات فنی که ارائه کرده واقعا مناسب است و به همین سبب این اسمارتفون توانسته به یکی از گوشی های پرفروش شیائومی تبدیل شود.

اما برای شناخت نقاط قوت و ضعف یک گوشی صرفا نمی‌توان به مشخصاتی که دستگاه بر روی کاغذ ارائه کرده اکتفا کرد و باید ریزبینانه‌تر موضوع را زیر نظر گرفت. در اینجاست که اهمیت نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی نمایان می‌شود. ما در این مقاله می‌خواهیم تجربه یک هفته‌ای استفاده و کار کردن خود با گوشی Xiaomi Redmi 8 را با شما عزیزان در میان بگذاریم و مشخص کنیم که این گوشی در عمل چه نقاط قوت و ضعفی دارد! فراموش نکنید که این گوشی قیمت ارزانی دارد و طبیعتا نباید سطح توقع شما از آن خیلی بالا باشد. ما هم قطعا این مسئله را در طول بررسی و نقد خود در نظر خواهیم گرفت. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی : طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

هر گوشی در نگاه اول یک حس خاص را به کاربر منتقل می‌کند و این حس اولیه واقعا اهمیت بالایی دارد و می‌تواند سبب شود که یک کاربر عاشق آن گوشی شده یا کلا از سبک طراحی و ظاهر آن خوشش نیاید! گوشی Redmi 8 شیائومی علیرغم اینکه یک اسمارتفون نسبتا ارزان قیمت و میان رده است، از این نظر وضعیت مطلوبی دارد و ظاهر جذاب و سبک طراحی خوب آن می‌تواند در نگاه اول توجه هر کاربری را جلب کند. بدنه گوشی ظاهری براق دارد و به نظر می‌آید که قاب پشت گوشی شیشه‌ای باشد، اما اینطور نیست! قاب پشت گوشی مذکور از پلاستیک خاصی ساخته شده که ظاهری براق و شیک را ارائه می‌کند. متاسفانه در بررسی ردمی 8 شیائومی مشخص شد که قاب پشت گوشی حساسیت بالایی در قبال تماس با اشیای نوک تیز دارد و باید از آن مراقبت ویژه‌ای به عمل آید، در غیر این صورت روی آن خط و خش ایجاد می‌شود. برای جلوگیری از این مسئله بهتر است از گلس محافظ قاب پشت گوشی یا کیف و گارد موبایل استفاده کنید.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

جنس فریم اصلی گوشی شیائومی Redmi 8 هم از پلاستیک است اما روی پنل جلوی آن با یک لایه شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده شده تا از صفحه نمایش گوشی محافظت شود. خوشبختانه در بررسی دستگاه مشخص شد که پنل جلوی آن مقاومت خوبی در برابر تماس با اشیای نوک تیز دارد اما با این حال بهتر است حتما یک لایه گلس محافظ ال سی دی بر روی صفحه نمایش گوشی نصب شود. ضمنا شیائومی عنوان کرده که بدنه این گوشی با یک لایه پوشش دافع آب پوشانده شده تا قطرات آب نتوانند روی آن نشسته و به داخل قاب گوشی نفوذ داشته باشند. با این حال نمی‌توان گوشی را محصولی ضد آب محسوب کرد و اکیدا باید از تماس مستقیم آن با آب و مایعات خودداری شود.

شیائومی Redmi 8 قابلیت پشتیبانی همزمان از دو سیم کارت را دارد و خوشبختانه از سوکت 3.5 میلیمتری هندزفری هم بهره می‌برد و پورت شارژر آن هم از نوع یو اس بی نوع سی (USB Type C) است. در قسمت میانی و بخش فوقانی قاب پشت گوشی هم لنزهای دوربین اصلی دستگاه و اسکنر انگشت آن به صورت عمودی تعبیه شده‌اند و یک نوار مشکی رنگ هم در این قسمت ارائه شده که نام Redmi روی آن قابل مشاهده خواهد بود. در بررسی ردمی 8 شیائومی مشخص شد که اسکنر انگشت آن کیفیت عملکرد خوبی دارد اما خیلی سریع و دقیق نیست و گاها احتمال دارد تاخیر های ریز و خطاهایی در عملکرد آن به وجود آید که با توجه به قیمت گوشی و رده کیفی آن طبیعی هستند.

بدنه گوشی Redmi 8 شیائومی ابعاد 9.4 در 75.4 در 156.5 میلیمتری دارد و وزن آن به چیزی در حدود 188 گرم می‌رسد. بنابراین گوشی خیلی بزرگ و سنگین نیست و استفاده تک دست از آن راحت خواهد بود. شیائومی سعی کرده حاشیه های باریکی را برای صفحه نمایش گوشی در نظر بگیرد و بدین ترتیب چیزی در حدود 81.8 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه با نمایشگر آن احاطه می‌شود. ضمنا در بخش زیرین حاشیه صفحه نمایش گوشی نام Redmi حک شده و در قسمت فوقانی آن هم لنز دوربین سلفی دستگاه در یک ناچ (Notch) تعبیه می‌شود که حالتی منحنی شکل دارد.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

در مجموع وقتی گوشی شیائومی ردمی 8 را در دست بگیرید حس خوبی به شما منتقل می‌شود و گوشی از نظر ظاهر و سبک طراحی جذابیت مناسبی در مقایسه با قیمتش دارد. پس اگر به ظاهر و سبک طراحی اهمیت می‌دهید، بدون تردید Redmi 8 شیائومی می‌تواند در رده قیمتی خودش گزینه خرید عالی باشد. کیفیت ساخت گوشی هم مناسب است اما نمی‌توان گفت که وضعیت عالی را ارائه می‌کند. در مجموع گوشی از این بخش بررسی ما سربلند بیرون می‌آید و نمره رضایت بخشی را دریافت خواهد کرد.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی : صفحه نمایش

اگر دوست دارید گوشی شما صفحه نمایش بزرگی داشته باشد، شیائومی Redmi 8 تقریبا این ویژگی را داشته و می‌تواند گزینه خرید گوشی خوبی برای شما باشد. صفحه نمایش این گوشی 6.22 اینچی است و همانطور که گفتیم حاشیه های نسبتا باریکی دارد و چیزی در حدود 81.8 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر می‌گیرد. این نسبت تصویر به بدنه شاید خیلی عالی نباشد اما در رده گوشی های مشابه Redmi 8 مناسب و خوب است. جنس پنل نمایشگر 6.22 اینچی گوشی از نوع IPS LCD است و رزولوشن 1520 در 720 پیکسل توسط آن ارائه می‌شود. بدین ترتیب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 220 پیکسل در هر اینچ می‌رسد که مقدار چندان بالایی نیست و انتظار می‌رود که روی کیفیت عملکرد نمایشگر گوشی تاثیرگذار باشد.

نکته مهمی که باید در این بخش بررسی ردمی 8 شیائومی به آن اشاره کنیم مربوط به پوشش شیشه گوریلاگلس 5 می‌شود که روی صفحه نمایش اسمارتفون مورد نظر تعبیه شده است. تعبیه این شیشه سبب گشته تا مقاومت پنل جلوی گوشی در قبال تماس با اشیای نوک تیز افزایش یابد و به راحتی روی ال سی دی گوشی خط و خش ایجاد نشود. در قسمت فوقانی پنل نمایشگر دستگاه هم لنز دوربین سلفی آن در داخل یک زائده کوچک که اصطلاحا ناچ نامیده می‌شود قرار دارد. اما کیفیت عملکرد صفحه نمایش گوشی چطور است و محتوا روی آن با چه کیفیتی نشان داده می‌شود؟

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

در بررسی ردمی 8 شیائومی مشخص شد که صفحه نمایش دستگاه در رده قیمتی خودش کیفیت قابل قبولی دارد اما نمی‌توان آن را خیلی خوب محسوب کرد و مدعی شد که صفحه نمایش دستگاه از نقاط قوت آن است! به عقیده ما صفحه نمایش 6.22 اینچی گوشی Redmi 8 می‌توانست از نظر وضوح تصویر و کنتراست وضعیت بهتری داشته باشد و محتوای شاداب تری را ارائه کند، اما به نظر می‌آید شیائومی برای کاهش هزینه تولید و ساخت دستگاه سعی کرده خیلی صفحه نمایش آن را با کیفیت در نظر نگیرد. با این وجود شما برای استفاده عادی از گوشی و انجام کارهایی مثل وبگردی، تماشای کلیپ های ویدیویی، پرسه زدن در یوتیوب و غیره با نمایشگر گوشی به مشکلی بر نخواهید خورد و شاید اصلا متوجه ضعفی هم در عملکرد آن نشوید.

بنابراین در مجموع باید اینطور گفت که صفحه نمایش گوشی شیائومی ردمی 8 عملکرد معمولی و قابل قبولی دارد اما می‌توانست بهتر از این هم باشد. به عقیده ما کیفیت صفحه نمایش گوشی دقیقا با قیمت دستگاه در یک تعادل کامل قرار دارد. عموما ارائه این نوع کیفیت صفحه نمایش در گوشی هایی که قیمت مقرون به صرفه و ارزانی دارند و جزو گوشی های میان رده محسوب می‌شوند کاملا شایع و مرسوم خواهد بود. پس کیفیت صفحه نمایش 6.22 اینچی گوشی معمولی و قابل قبول خواهد بود.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی : سیستم عامل و بستر نرم افزاری

طبیعتا گوشی شیائومی Redmi 8 از سیستم عامل اندروید بهره می‌برد و یک گوشی اندرویدی است. اندروید 9.0 پای (Android 9 Pie) به طور پیش فرض روی این گوشی نصب شده و رابط کاربری MIUI 11 شیائومی هم در کنار آن نصب و راه‌اندازی شده است. با توجه به اینکه اسمارتفون مورد نظر یک گوشی ارزان قیمت و مقرون به صرفه است، بنابراین نباید خیلی انتظارات بالایی از آن داشت. اگر کیفیت عملکرد بستر نرم افزاری گوشی در حدی باشد که به راحتی و بدون لگ از پس انجام کارهای روزمره بر آید، باید دستگاه را خوب و با کیفیت محسوب کرد. در بررسی شیائومی ردمی 8 مشخص شد که بستر نرم افزاری گوشی عملکرد قابل قبولی دارد اما بدون مشکل نیست!

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

انجام کارهایی مثل ارسال و دریافت پیامک یا برقراری تماس و وبگردی در گوشی تقریبا بدون مشکل قابل انجام خواهد بود اما در برخی مواقع استفاده از اپلیکیشن های سنگینی مثل اینستاگرام در گوشی می‌تواند با لگ و تاخیرهای ریزی همراه باشد. همچنین بهتر است تنظیمات برنامه هایی مثل تلگرام را روی وضعیتی قرار دهید که اطلاعات کش (Cache) آن ها زود به زود و به طور خودکار حذف شود چون در تجربه یک هفته‌ای استفاده ما از گوشی Redmi 8 مشخص شد که تحت فشار قرار گرفتن حافظه گوشی و سوق پیدا کردن آن به سمت پر شدن می‌تواند به شدت روی سرعت عملکرد بستر نرم افزاری آن تاثیرگذار باشد.

بنابراین اگر می‌خواهید بهترین بازده را از بستر نرم افزاری گوشی دریافت کنید بهتر است از پر شدن حافظه آن جلوگیری به عمل آورید و اجازه ندهید که حافظه گوشی تحت فشار قرار گیرد. اما رابط گوشی چطور بوده و چه تجربه کاربری را ارائه می‌کند؟ به عقیده ما رابط MIUI 11 رابط کاربری خوبی است که ویژگی های زیادی در آن ارائه شده و خیلی از این ویژگی کاربردی هستند. برای مثال این رابط به طور پیش فرض و بدون نیاز به نصب هیچ اپلیکیشن جانبی امکان ایجاد دو نمونه از هر برنامه در گوشی را ارائه می‌کند که اصطلاحا به این قابلیت دوآل اپ (Dual Apps) گفته می‌شود.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

رابط کاربری گوشی در مجموع مملو از قابلیت های کاربردی است و البته نباید ناگفته بماند که همین مسئله سبب شده رابط گوشی خیلی بهینه نباشد و در برخی مواقع لگ و تاخیرهایی در آن به وجود آید. همچنین منوی تنظیمات گوشی و رابط MIUI 11 خیلی جالب طراحی نشده و ممکن است سردرگم کننده به نظر آید. ما حتی بعد از یک هفته استفاده از گوشی Xiaomi Redmi 8 باز هم نمی‌توانستیم از طریق منوی تنظیمات گوشی به بخش های خاصی از آن که مد نظرمان بود، برویم و ملزم به استفاده از گزینه جستجو (Search) در منوی تنظیمات می‌شدیم. در مجموع باید اینطور گفت که بستر نرم افزاری گوشی شیائومی ردمی 8 وضعیت خوبی دارد و برای انجام کارهای روزمره کیفیت مناسبی را ارائه کرده است.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی : پردازنده، رم و حافظه داخلی

پیش از اینکه این بخش بررسی شیائومی ردمی 8 را آغاز کنیم یک مرتبه یادآور می‌شویم که گوشی مورد نظر یک اسمارتفون ارزان قیمت، مقرون به صرفه و تقریبا میان رده است که بیشتر با تمرکز بر روی راه اندازی نیازهای روزمره کاربران طراحی شده و طبیعتا نباید از آن انتظارات بالایی داشته باشید. تراشه‌ای که در قلب این گوشی بکار رفته تراشه اسنپدراگون 439 کوالکام است که طی فرآیند 12 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. چهار هسته پردازشگر مرکزی این تراشه از نوع Cortex-A53 با فرکانس 1.45 گیگاهرتزی هستند و چهار هسته دیگر آن از نوع Cortex-A53 با فرکانس کاری 1.95 گیگاهرتز خواهد بود. پردازنده گرافیکی Adreno 505 در این تراشه به عنوان واجد پردازشگر گرافیکی بکار رفته و گوشی از نظر رم شامل دو نسخه 3 و 4 گیگابایتی و از نظر حافظه داخلی شامل دو نسخه 32 و 64 گیگابایتی می‌شود. ضمن اینکه هر دو نسخه گوشی از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی می‌کنند.

اگر کمی در زمینه سخت افزاری گوشی های موبایل اطلاعات داشته باشید، با مطالعه مشخصات فنی گوشی Redmi 8 متوجه خواهید شد که نباید انتظار زیادی از آن داشته باشیم. در بررسی شیائومی ردمی 8 ما مشکلی در استفاده روزمره از دستگاه و انجام کارهایی مثل وبگردی، ارسال پیام و برقراری تماس، نصب و استفاده از اینستاگرام، تلگرام یا وبگردی مشاهده نکردیم. البته در برخی مواقع ممکن است در شرایطی که حجم اطلاعات ذخیره شده در حافظه گوشی زیاد می‌شوند، لگ و تاخیرهایی هم در عملکرد آن به وجود آید. بنابراین اگر می‌خواهید بهترین بازده را از گوشی Redmi 8 دریافت کنید، به هیچ عنوان اطلاعات زیادی را روی حافظه دستگاه ذخیره ننمایید.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

اما ما در بررسی شیائومی ردمی 8 باری پابجی موبایل (PUBG Mobile) را هم از روی کنجکاوی روی دستگاه نصب و برای مدت زمان 10 دقیقه اجرا کردیم. بازی فقط با تنظیمات گرافیکی ضعیف روی گوشی با کیفیت قابل قبول اجرا شد و بعد از 5 دقیقه بازی کردن لگ و تاخیرهایی در آن قابل رویت بود و افت فریم هم کاملا مشهود شد. همچنین سرعت خالی شدن شارژ باتری به طرز چشمگیری افزایش یافت. مجموع این علائم نشان می‌دهند که گوشی Xiaomi Redmi 8 به هیچ وجه برای نصب و اجرای بازی های سنگین و HD مثل پابجی موبایل گزینه مناسبی نیست. اگر گوشی می‌خواهید که نیازهای روزمره و معمولی شما را بدون مشکل برطرف سازد، شیائومی Redmi 8 می‌تواند گزینه خرید خوبی برایتان باشد اما اگر انتظار بیشتری از گوشی دارید، این اسمارتفون نمی‌تواند به شما کمک کند.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی : دوربین اصلی و سلفی

همه کاربران دوست دارد که گوشی آن ها دوربین خوبی داشته باشد، اما عموما در گوشی های ارزان قیمت خیلی به کیفیت دوربین اهمیت داده نمی‌شود تا هزینه تولید دستگاه کاهش یابد و بتوان آن را با قیمت رقابتی تری روانه بازار کرد. دوربین اصلی گوشی شیائومی Redmi 8 هم شرایط مشابهی دارد و از دو لنز 12 و 2 مگاپیکسلی تشکیل می‌شود که به ترتیب از نوع واید (Wide) و عمقی (Depth) هستند. مجموعه دوربین اصلی این گوشی یک چراغ فلش LED هم دارد و از قابلیت هایی مثل فوکوس خودکار مرحله‌ای (PDAF)، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری پرتره، HDR و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی می‌کند. بنابراین کاملا مشخص است که با یک ترکیب دوربین معمولی در مقایسه با دوربین گوشی های جدید و رده بالا رو به رو هستیم.

در بررسی شیائومی ردمی 8 مشخص شد که دوربین اصلی این گوشی در محیط های با نور خوب و مناسب عملکرد مطلوبی دارد و می‌تواند عکس های بسیار مناسبی ضبط کند. اگرچه کیفیت عکس های ضبط شده با دوربین اصلی گوشی فوق‌العاده نیستند اما در نوع خود بی‌کیفیت هم محسوب نمی‌شوند و عکس های خوبی خواهند بود. پس در محیط های با نور مناسب می‌توانید عکس های خوبی با دوربین اصلی گوشی Redmi 8 ضبط کنید. اما در محیط های با نور کم و تاریک افت کیفیت چشمگیری در عملکرد دوربین اصلی گوشی نمایان می‌شود. متاسفانه در اینگونه شرایط نویزهای تصویر به شدت افزایش می‌یابند و عکس های ضبط شده شادابی و شارپنس خود را از دست می‌دهند.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

همچنین در بررسی شیائومی ردمی 8 دقیقا وضعیت مشابه برای دوربین سلفی گوشی هم قابل رویت بود. دوربین سلفی این اسمارتفون از یک لنز 8 مگاپیکسلی تشکیل شده که از قابلیت HDR و عکسبرداری پرتره پشتیبانی می‌کند و امکان ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه را هم دارد. با دوربین جلو یا سلفی گوشی ردمی 8 می‌توانید در محیط های با نور مناسب عکس های نسبتا خوبی ضبط کنید اما این عکس ها عالی نیستند. در محیط های با نور کم هم متاسفانه افت کیفیت چشمگیری در عملکرد دوربین سلفی گوشی نمایان می‌شود که شدت آن کمی ناامیدکننده خواهد بود.

عکسبرداری پرتره هم با دوربین اصلی و سلفی گوشی کیفیت متوسطی دارد و به صورت خیلی عالی انجام نمی‌شود. گاها حتی خطاهایی در تفکیک سوژه اصلی عکس از فضای پس زمینه آن ایجاد می‌گردد. بنابراین در مجموع می‌توان از این بخش نقد و بررسی شیائومی ردمی 8 اینطور نتیجه‌گیری کرد که گوشی نام برده شده از دوربین اصلی و سلفی معمولی بهره می‌برد. فقط در محیط های با نور مناسب است که می‌توانید عکس های خوبی با دوربین اصلی و سلفی گوشی ضبط کنید و در شرایط دیگر مثل مواقعی که نور محیط کم یا تاریک باشد یا مواقعی که در یک فضای بسته و کم نور هستید، عکس های خیلی مطلوبی با دوربین های گوشی قابل ضبط نخواهند بود. به عقیده ما کیفیت عملکرد دوربین گوشی Xiaomi Redmi 8 کاملا معمولی است و چیزی فراتر از قیمت دستگاه را ارائه نمی‌کند.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی : باتری و شارژدهی

شیائومی یک باتری لیتیوم پلیمری 5000 میلی آمپر ساعتی را برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی Redmi 8 در نظر گرفته که انتظار داریم با توجه به سایر ویژگی های سخت افزاری دستگاه به خوبی از پس تامین انرژی آن بر آید. در بررسی شیائومی ردمی 8 مشخص شد که یک کاربر معمولی با سطح استفاده نرمال از گوشی ضمن یک مرتبه شارژ باتری آن می‌تواند تقریبا 2 روز بدون نیاز به شارژ از آن استفاده کنید و این مسئله یکی از اصلی ترین ویژگی های مثبت گوشی خواهد بود. حتی اگر میزان استفاده شما از گوشی زیاد باشد هم حداقل 1 الی 1.5 روز شارژدهی را از آن دریافت خواهید کرد.

 

نقد و بررسی ردمی 8 شیائومی (Xiaomi Redmi 8)

 

اما از سمت دیگر ظرفیت بالای باتری گوشی منجر شده که سرعت شارژ مجدد آن کاهش یابد. شیائومی برای مقابله با این مسئله شارژر اورجینال 18 واتی را به همراه دستگاه ارائه می‌کند. در بررسی ما مشخص شد که این شارژر ظرف 30 دقیقه باتری گوشی را تقریبا 25 درصد شارژ می‌کند و 50 درصد شارژ باتری آن هم تقریبا در 50 دقیقه انجام می‌شود. برای فول شارژ شدن باتری گوشی هم مدت زمانی در حدود 100 دقیقه باید سپری گردد. بنابراین سرعت شارژ شدن باتری گوشی خیلی وضعیت خوبی ندارد اما نگهداری شارژ باتری آن بسیار خوب انجام خواهد شد.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی شیائومی ردمی 8 پرداختیم. گوشی شیائومی Redmi 8 یکی از ارزان قیمت ترین گوشی های اندرویدی فعلی بازار است که البته می‌توان آن را در دسته اسمارتفون های میان رده طبقه‌بندی کرد. این گوشی می‌تواند برای رفع نیازهای روزمره یک کاربر معمولی عالی باشد اما نباید انتظار بیشتری از آن داشته باشید. در ادامه اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی این اسمارتفون را طی دو دسته‌بندی مجزا مشخص کرده‌ایم.

 

نقاط قوت:

  • طراحی خوب و زیبا
  • صفحه نمایش نسبتا بزرگ
  • شارژدهی عالی باتری
  • قیمت مناسب

 

نقاط ضعف:

  • سرعت شارژ پایین باتری


:: برچسب‌ها: بررسی Redmi 8 شیائومی , خرید ردمی 8 شیائومی , قیمت گوشی Redmi 8 , خرید Redmi 8 شیائومی , Xiaomi Redmi 8 , تکنولوژی ,
:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

گلکسی اس 20 سامسونگ (Samsung Galaxy S20) نسخه‌ای از سری جدید پرچمدار این شرکت کره‌ای است. این گوشی در سه نسخه Samsung Galaxy S20، Samsung Galaxy S20 5G و Samsung Galaxy S20 5G UW عرضه شده و به عنوان یکی از گوشی های گران قیمت بازار شناخته می‌شوند، اما آیا ارزش خرید دارند؟ در این مقاله می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ بپردازیم و نقاط قوت و ضعف اصلی آن را برایتان مشخص کنیم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقدمه

در ماه فوریه (February) سال 2020 بود غول کره‌ای صنعت موبایل یا همان سامسونگ از پرچمداران جدیدش یعنی سری گوشی های گلکسی اس 20 رونمایی کرد. سامسونگ گلکسی S20 در سه نسخه به بازار ارائه شده است. دو نسخه خاصی از پرچمداران جدید این کمپانی از شبکه 5G و 5G UW پشتیبانی می‌کنند که نسل جدیدی از شبکه های ارتباطی بوده و از سرعت به مراتب بالاتری در اتصال اینترنت و رد و بدل دیتا پشتیبانی به عمل می‌آورند.

ما در این مقاله اختصاصی قصد داریم به نقد و بررسی گلکسیS20 سامسونگ بپردازیم. برای درک بهتر نقاط قوت و ضعف گوشی و ارائه یک نقد و بررسی کاربردی تر ما برای مدت زمان 7 روز از گوشی استفاده کردیم تا به طور کامل ویژگی های دستگاه و قابلیت هایش برای ما قابل درک شوند. سعی می‌کنیم نقد و بررسی گوشی نام برده شده را به صورتی ارائه کنیم که فقط جنبه کاربردی داشته باشد، در همین راستا خیلی وارد جزئیات نمی‌شویم.اگر قصد خرید Galaxy S20 سامسونگ را دارید و می‌خواهید بهتر این اسمارتفون را بشناسید، توصیه داریم تا انتهای این بررسی با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ: طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت 

سامسونگ در سری گوشی های پرچم دار خود بهترین کیفیت را ارائه می دهد و طبیعتا گوشی S20 هم این قاعده مستثنا نیست. این اسمارتفون به یک فریم آلومینیومی با کیفیت مجهز شده و قاب پشت و پنل جلوی آن با شیشه گوریلاگلس 6 پوشانده می‌شود که مقاومت بسیار خوبی در برابر خراشیده شدن و تماس با اشیای نوک تیز خواهد داشت. گوشی از استاندارد ضد آب IP68 هم پشتیبانی می‌کند و قاعدتا باید بتواند حداقل 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب بدون کوچک ترین مشکل غوطه‌ور شده و دوام بیاورد. ما در بررسی گلکسی S20 این گوشی را داخل آب فرو نبردیم و طبیعتا انجام این کار هم معقولانه نیست اما به جرئت می‌گوییم که گوشی از این نظر کیفیت ساخت بالایی دارد و آب و مایعات به راحتی نمی‌توانند داخل آن نفوذ داشته باشند. با این حال توصیه داریم تا حد ممکن از تماس مستقیم آب و مایعات با گوشی های موبایل و حتی اسمارتفون های ضد آب خودداری کنید.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ

 

بدنه گوشی اس 20 ابعاد 7.9 در 69.1 در 151.7 میلیمتری دارد و وزن دستگاه به چیزی در حدود 163 گرم می‌رسد. بنابراین گوشی اندازه متعارفی خواهد داشت و وزن نسبتا سبک و مناسبی هم دارد که حمل‌پذیری آن را ساده‌تر می‌کند. گوشی از اتصال همزمان دو سیم کارت پشتیبانی به عمل آورده و به سوکت شارژ یو اس بی نوع سی (USB Type C) مجهز است و متاسفانه سوکت 3.5 میلیمتری هندزفری مجزایی ندارد. از دیگر ویژگی های مهمی که کیفیت ساخت خوب گوشی را به رخ می‌کشد می‌توان به بهره‌مندی از اسکنر انگشت داخل ال سی دی نوع اولتراسونیک (Ultrasonic) اشاره کرد که به مراتب تکنولوژی بهتری در مقایسه با اسکنر های مشابه نوع اپتیک (Optic) را ارائه می‌کند.

در بررسی گلکسی S20 مشخص شد که اسکنر انگشت آن واقعا سرعت و دقت عمل عالی دارد و در شرایط گوناگون به راحتی می‌تواند با قرار گرفتن انگشت گوشی روی بخش زیرین صفحه نمایش دستگاه، تایید هویت را انجام دهد. پس از نظر کیفیت ساخت، گوشی اس 20 یکی از بهترین های سامسونگ است و جای شکی در این مسئله وجود ندارد. اما ظاهر و سبک طراحی گوشی چطور خواهد بود و چقدر جذابیت دارد؟ در طراحی گوشی S20 سعی شده که از سبک طراحی نوین و مورد پسند امروزی کاربران پیروی شود. بکارگیری پنل شیشه‌ای در قاب پشت و جلوی دستگاه سبب شده گوشی براق، جذاب و چشم‌نواز شود.

همچنین وقتی از نمای رو به رو به گوشی نگاه کنید، صفحه نمایش بدون حاشیه آن کاملا توجهتان را جلب می‌کند. صفحه نمایش این گوشی تقریبا حاشیه‌ای ندارد و کل پنل جلوی دستگاه را دربر می‌گیرد. در قسمت فوقانی صفحه نمایش و درون آن هم یک لنز دوربین سلفی کوچک تعبیه شده است. قاب پشت گوشی به غیر از براق بودن یک ویژگی دیگر هم دارد که در نگاه اول جلب توجه خواهد کرد. این ویژگی مربوط به سبک و محل نصب لنز های دوربین اصلی دستگاه می‌شود. سامسونگ بدین منظور یک قسمت اختصاصی مستطیل شکل و مشکی رنگ را در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت گوشی تعبیه کرده و لنزهای دوربین اصلی دستگاه را در این قسمت تعبیه می‌کند. این بخش مستطیل شکل حالتی برآمده دارد و بهتر است برای محافظت از آن حتما از گلس محافظ دوربین استفاده شود.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ

 

وقتی گوشی سامسونگ Galaxy S20 را در دست بگیرید واقعا حس خوبی به شما منتقل خواهد شد و اصطلاحا خوش دست بودن آن را کامل احساس خواهید کرد. این گوشی به گونه‌ای طراحی شده که جلب توجه می‌کند و ظاهری بسیار شیک دارد. بنابراین اگر به این موضوع اهمیت می‌دهید، گلکسی اس 20 می‌تواند گزینه خرید مناسبی برایتان باشد. در مجموع از این بخش نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ می‌توان اینطور نتیجه‌گیری کرد که ظاهر زیبا و شیک و کیفیت ساخت بالا از اصلی ترین ویژگی های مثبت و نقاط قوت دستگاه هستند.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ: صفحه نمایش 

سامسونگ واقعا استاد تولید صفحه نمایش های درجه یک و فوق‌العاده با کیفیت است. طبیعتا انتظار می‌رود که در گوشی پرچمدار این برند از بهترین پنل های نمایشگر استفاده شود و واقعیت هم این است که سامسونگ همیشه همین کار را انجام داده و می‌دهد. گلکسی S20 از یک پنل نمایشگر Dynamic AMOLED 2x بهره‌مند شده که اندازه 6.2 اینچی دارد. رزولوشن 3200 در 1440 پیکسلی توسط آن ارائه می‌شود و بدین ترتیب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 563 پیکسل در هر اینچ می‌رسد که مقدار تراکم پیکسلی فوق‌العاده بالایی است. نمایشگر دستگاه نسبت تصویر 20 به 9 دارد و طبق آمار تقریبا 89.5 درصد از کل مساحت پنل جلوی گوشی را در بر گرفته است.

بنابراین حاشیه های بسیار باریک صفحه نمایش گوشی سبب شده‌اند که ظاهری بسیار جذاب برای آن ایجاد شود. همانطور که در بخش قبل گفتیم لنز دوربین سلفی گوشی درون نمایشگر و در قسمت فوقانی آن تعبیه شده و بخش زیرین صفحه نمایش دستگاه هم قابلیت اسکن انگشت کاربر را ارائه می‌کند. ضمنا سامسونگ روی نمایشگر Galaxy S20 را با یک لایه شیشه گوریلاگلس 6 پوشانده و بدین ترتیب مقاومت آن در برابر خراشیده شدن و تماس با اشیای نوک تیز را تقویت می‌کند. در بررسی گلکسی S20 مشخص شد که واقعا شیشه گوریلاگلس 6 مقاومت و دوام عالی از این نظر دارد اما با این وجود برای اطمینان هم که شده بهتر است یک لایه گلس محافظ ال سی دی هم روی صفحه نمایش گوشی نصب کنید.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ

 

اما مهمترین مسئله‌ای که در این بخش بررسی Galaxy S20 باید به آن پرداخته شود مربوط به کیفیت عملکرد صفحه نمایش 6.2 اینچی آن خواهد بود. همانطور که گفتم سامسونگ استاد تولید پنل های نمایشگر با کیفیت است و این مسئله با نگاه کردن به محتوای گوشی S20 به خوبی قابل درک می‌شود. محتوا روی صفحه نمایش این گوشی بسیار دقیق، زیبا، شاداب، شارپ و واضح ارائه خواهد شد. کنتراست بسیار عالی هم توسط صفحه نمایش گوشی ارائه می‌شود و در مجموع این موارد سبب می‌گردند که کاربر از کیفیت خوب نمایشگر گوشی لذت ببرد. با توجه به این موضوع و همچنین در نظر گرفتن این مسئله که پنل نمایشگر گوشی 6.2 اینچی و بدون حاشیه است، تماشای فیلم، سریال، وبگردی و انجام سایر اقدامات این چنینی در آن می‌تواند بسیار لذت بخش باشد.

نکته بعدی که در نقد و بررسی گلکسی S20 متوجه آن شدیم مربوط به قدرت و توان عالی صفحه نمایش گوشی در تولید روشنایی یا اصطلاحا برایتنس (Brightness) می‌شود. عموما پنل های نمایشگر سوپر آمولد (Super AMOLED) سامسونگ از این نظر فوق‌العاده بودند اما حالا پنل Dynamic AMOLED 2x این شرکت می‌تواند از این نظر بهترین باشد! در بررسی دستگاه مشخص شد که با تنظیم شدت روشنایی نمایشگر گوشی بر روی 80 درصد به راحتی می‌توان در محیط های باز و تحت تابش نور کاملا محتوای روی صفحه گوشی را دید و با آن در تعامل بود. بنابراین نمایشگر گوشی قدرت تولید روشنایی عالی دارد و استفاده از آن در محیط های باز و تحت تابش نور به راحتی امکانپذیر می‌شود. در مجموع صفحه نمایش با کیفیت یکی از اصلی ترین نقاط قوت گوشی سامسونگ Galaxy S20 خواهد بود.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ: سیستم عامل و بستر نرم افزاری 

در مورد سیستم عامل و بستر نرم افزاری نمی‌خواهیم خیلی وارد جزئیات شویم چون به هر حال همه می‌دانند که سامسونگ تولید کننده اسمارتفون های اندرویدی است و گوشی های آن از سیستم عامل اندروید بهره می‌برند و اندروید هم ویژگی های مثبت و منفی خودش را دارد. اندروید 10 به طور پیش فرض روی گوشی S20 نصب شده و رابط کاربری One UI 2 سامسونگ هم روی آن نصب است. برای آشنایی دقیق با قابلیت های جدید و بهبودهایی که در این رابط نسبت به نسل قبل ایجاد شده می‌توانند مقاله "مروری بر تغییرات One UI 2 سامسونگ" را مطالعه کنید. نسخه جدید رابط کاربری سامسونگ نسبت به نسخه قبل واقعا بهتر شده و این مسئله یکی از ویژگی های مثبتی است که گوشی اس 20 هم به طور پیش فرض از آن بهره‌مند خواهد بود. با توجه به اینکه گوشی پرچمدار سال 2020 شرکت سامسونگ است پیش‌بینی می‌کنیم که پشتیبانی نرم افزاری از آن هم حداقل تا 2 سال آینده صورت پذیرد و تمام آپدیت های اندروید برای این گوشی منتشر شوند.

رابط کاربری One UI 2 نسبتا سبک و بهینه است و به عقیده ما در حال حاضر بهترین رابط کاربری است که در گوشی های اندرویدی مختلف شاهد بکارگیری آن هستیم. این رابط امکان استفاده از گوشی در حالت تمام صفحه و با دستورات اشاره‌ای را می‌دهد و در این حالت واقعا تجربه‌ای مناسب و جذاب را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. بیکسبی (Bixby) یا همان دستیار صوتی و هوشمند سامسونگ در آن ارائه شده اما متاسفانه از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و به نوعی توسط ما ایرانی ها قابل استفاده نیست. قابلیت سامسونگ دکس (Samsung DeX) هم توسط گوشی پشتیبانی می‌شود که به موجب آن می‌توان با اتصال گوشی به یک مانیتور، تجربه‌ای دسکتاپ مانند را از آن دریافت کرد. این قابلیت در بررسی گلکسی S20 واقعا توجه ما را جلب کرد.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ

 

با توجه به اینکه Galaxy S20 پرچمدار سامسونگ است، بنابراین جای شک و تردیدی وجود ندارد که انجام کارهای روزمره و نصب و استفاده از اپلیکیشن هایی مثل تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و غیره به راحتی در آن قابل انجام است. در بررسی گوشی هم متوجه همین امر شدیم و ما طی یک هفته استفاده از دستگاه بدون مشکل از اپلیکیشن های نام برده شده استفاده کردیم و با کوچک ترین لگ و تاخیری هم رو به رو نشدیم. بنابراین بهره‌مندی دستگاه از رابط کاربری خوب، بستر نرم افزاری روان و به روز و پشتیبانی از قابلیت هایی مثل سامسونگ دکس و همچنین دریافت قطعی تمام آپدیت های اندروید تا چند سال آینده از ویژگی های مثبت آن هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ: پردازنده، رم و حافظه داخلی

 مطمئنا از گوشی که به عنوان پرچمدار سامسونگ روانه بازار شده انتظار می‌رود که قدرت پردازشی بالایی داشته باشد! گلکسی اس 20 سامسونگ برای برآورده کردن این انتظار از تراشه اگزینوس 990 بهره‌مند شده که طی فرآیند 7 نانومتری تولید می‌شود و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. چهار هسته پردازشگر این تراشه از نوع Cortex-A55 هستند و فرکانس کاری 2 گیگاهرتزی را ارائه می‌کنند و دو هسته دیگر آن از نوع Cortex-A76 بوده و فرکانس 2.5 گیگاهرتزی دارند و در نهایت هم دو هسته پردازشگر دیگر آن از نوع Mongoose M5 خواهند بود و فرکانس کاری 2.73 گیگاهرتزی خواهند داشت. پردازنده گرافیکی Mali-G77 MP11 هم در تراشه اگزینوس 990 وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده دارد.

لازم به ذکر است که نسخه عرضه شده در بازارهای آمریکای گوشی S20 به جای تراشه اگزینوس 990 از تراشه اسنپدراگون 885 کوالکام بهره می‌برد اما نسخه جهانی، اصلی و عرضه شده در بازار ایران آن به تراشه اگزینوس 990 مجهز است. طبیعتا ما در بررسی گلکسی S20 از نسخه مجهز به تراشه اگزینوس 990 آن استفاده کردیم. گوشی نام رده شده از رم 12 گیگابایتی و حافظه داخلی 128 گیگابایتی هم بهره می‌برد و امکان نصب حافظه جانبی هم در دو نسخه Galaxy S20 و Galaxy S20 5G آن وجود دارد. اما قدرت پردازشی دستگاه چطور است؟ برای درک این مسئله ما بازی هایی مثل پابجی موبایل (PUBG Mobile) و فورتنایت (Fortnite) را روی گوشی نصب و هر یک را 15 دقیقه اجرا کردیم. سپس از آن ها خارج شده و مابین چند اپلیکیشن از پیش تعیین شده جهش هایی داشتیم تا سرعت و ثبات عملکرد رم گوشی مشخص شود.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ

 

نتیجه بررسی گلکسی S20 نشان داد که گوشی بدون کوچک ترین مشکل از پس اجرای بازی هایی مثل پابجی موبایل و فورتنایت بر می‌آید. حتی کوچک ترین لگ و تاخیری هم در حین اجرای این بازی ها در عملکرد گوشی مشاهده نشد و فقط بدنه آن بعد از 20 دقیقه اجرای بازی های نام برده شده کمی بیش از حد داغ به نظر می‌آمد که وقوع آن با توجه به افزایش فرکانس کار هسته‌های پردازشگر دستگاه امری طبیعی خواهد بود. جهش مابین اپلیکیشن های خاص پس زمینه بعد از اجرای دو گیم نام برده شده هم با سرعت و دقت بالایی انجام شد و این مسئله نشان داد که رم 12 گیگابایتی گوشی به خوبی از پس مولتی‌تسکینگ و پردازش دشوارترین شرایط مرتبط با آن بر می‌آید.

بنابراین در مجموع اگر به دنبال خرید گوشی هستید که قدرت پردازشی خوبی داشته باشد، سامسونگ گلکسی اس 20 بدون تردید یکی از بهترین گوشی های اندرویدی است که می‌تواند این انتظار شما را برآورده سازد. به عقیده ما این گوشی حداقل تا 3 سال آینده از پس اجرای سنگین ترین گیم های اندرویدی بر می‌آید و اقدمی وجود ندارد که با استفاده از آن قادر به انجامش نباشید. ما در طول یک هفته کار کردن با این گوشی خیلی به انجام بازی های سنگین نپرداختیم و تقریبا استفاده معمولی و عادی از آن داشتیم و خوشبختانه هیچوقت با لگ، تاخیر و اختلال های این چنینی رو به رو نشدیم. بنابراین قدرت پردازشی خوب یکی دیگر از اصلی ترین ویژگی های گوشی سامسونگ گلکسی اس 20 است.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ: دوربین اصلی و سلفی

 یکی از جالب ترین ویژگی های گوشی S20 مربوط به دوربین آن می‌شود. دوربین اصلی این گوشی از سه لنز مختلف تشکیل شده که یکی از آن ها 64 مگاپیکسلی است! این امر سبب می‌شود که توجه خیلی از کاربران به دوربین این اسمارتفون جلب گردد. سه لنز دوربین پشت گوشی به ترتیب 12 مگاپیکسلی نوع واید (Wide)، 64 مگاپیکسلی نوع تله‌فتو (Telephoto) و 12 مگاپیکسلی نوع اولتراواید (Ultrawide) هستند. قابلیت هایی مثل فوکوس خودکار مرحله‌ای دوآل پیکسل (Dual Pixel PDAF)، تثبیت اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال 1.1x، زوم هیبریدی 3x، تصویربرداری فوق پایدار (Super Steady Video Recording)، عکسبرداری پانوراما، HDT، عکسبرداری پرتره و عکسبرداری با زاویه گسترده هم توسط دوربین اصلی گوشی پشتیبانی می‌شوند.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ:

 

یکی دیگر از ویژگی های بسیار جالب و خاص دوربین گوشی Galaxy S20 مربوط به امکان ضبط ویدیو های 8k با نرخ 24 فریم در هر ثانیه می‌شود که می‌تواند برای علاقمندان به ضبط ویدیو با دوربین گوشی تجربه‌ای کم‌نظیر را به ارمغان آورد. ویدیو های 8K در واقع ویدیوهایی هستند که از نظر کیفیت و وضوح دو برابر وضعیت بهتری در مقایسه با ویدیو های نوع 4K دارند. البته امکان ضبط ویدیو های 4K با نرخ های 30 و 60 فریم در هر ثانیه هم توسط دوربین اصلی گوشی ارائه می‌شود. اما کیفیت عملکرد دوربین اصلی چطور است؟ در بررسی گلکسی S20 سامسونگ مشخص شد که دوربین اصلی آن در محیط های با نور خوب می‌تواند فوق‌العاده باشد! چه عکس های معمولی و چه عکس های پرتره در این شرایط با کیفیت عالی قابل ضبط هستند و از جزئیات بسیار خوبی برخوردار خواهند بود.

در محیط های با نور کم شاهد افت کیفیت در عملکرد دوربین اصلی گوشی S20 خواهید بود اما مقدار این افت کیفیت به قدری نیست که آزاردهنده باشد و حتی می‌توان در برخی مواقع آن را نادیده گرفت. بنابراین در اینگونه محیط ها هم امکان ضبط عکس های خوب با دوربین اصلی گوشی اس 20 را خواهید داشت. ضبط ویدیو هم با دوربین اصلی گوشی نام برده شده تجربه‌ای مطلوب را برایتان به ارمغان می‌آورد و شرایط کاملا مشابه برای ضبط عکس های با زاویه گسترده یا عکس های پرتره هم برقرار است. بنابراین در مجموع دوربین اصلی گوشی عملکرد بسیار خوبی دارد و Galaxy S20 از این نظر یکی از بهترین های بازار محسوب می‌شود.

اما دوربین سلفی این گوشی چه کیفیتی را ارائه کرده و آیا مثل دوربین اصلی دستگاه قدرت و کیفیت مناسبی دارد؟ سامسونگ یک لنز 10 مگاپیکسلی نوع واید را به عنوان دوربین سلفی گوشی در نظر گرفته که از قابلیت فوکوس خودکار مرحله‌ای دوآل پیکسل، تماس تصویری دوآل (Dual Video Call)، قابلیت HDR خودکار، عکسبرداری پرتره سلفی و ضبط ویدیو های 4K با فریم ریت های 30 و 60 فریم در هر ثانیه پشتیبانی به عمل می‌آورد. در بررسی گلکسی S20 سامسونگ مشخص شد که دوربین سلفی گوشی هم عملکرد بسیار خوبی دارد و به ویژه در محیط های با نور مناسب می‌توان با آن عکس های عالی ضبط کرد. در محیط های کم نور و تاریک کیفیت عملکرد دوربین سلفی گوشی افت می‌کند و مقدار افت آن هم تقریبا محسوس است.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ

 

بنابراین در مجموع می‌توان اینطور گفت که دوربین های اصلی و سلفی گوشی سامسونگ گلکسی اس 20 از کیفیت عملکرد بسیار خوبی برخوردار هستند و بدون تردید کیفیت خوب دوربین یکی از اصلی ترین ویژگی های مثبت گوشی محسوب می‌شود. اگر به عکسبرداری پرتره یا ضبط ویدیو با دوربین گوشی علاقه دارید، پرچمدار سامسونگ می‌تواند گزینه خرید عالی برای شما باشد.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ: باتری و شارژدهی 

مثل همیشه آخرین بخش بررسی گلکسی S20 سامسونگ را به باتری و بررسی کیفیت شارژدهی آن اختصاص می‌دهیم. سامسونگ یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت را برای این گوشی در نظر گرفته که پیش‌بینی می‌کنیم قدرت شارژدهی قابل قبول و استانداردی داشته باشد. در بررسی گوشی موبایل نام برده شده مشخص شد که یک کاربر معمولی با سطح استفاده نرمال با یک مرتبه شارژ باتری گوشی سامسونگ Galaxy S20 تقریبا می‌تواند 1 الی 1.5 روز بدون نیاز به شارژر از دستگاه استفاده کند. البته طبیعتا مقدار دقیق شارژدهی باتری گوشی به میزان و نوع استفاده شما از دستگاه بستگی دارد و 1 الی 1.5 روز شارژدهی فقط مربوط به حالت نرمال و استاندارد کار با گوشی می‌شود. پس می‌توان اینطور گفت که قدرت شارژدهی باتری گوشی سامسونگ گلکسی اس 20 معمولی و بوده و وضعیت قابل قبولی را ارائه می‌کند اما عالی نیست.

خوشبختانه سامسونگ گوشی S20 را با یک شارژر فابریک و اورجینال 25 واتی روانه بازار کرده است! بنابراین گوشی از قابلیت فست شارژ یا همان شارژ سریع پشتیبانی می‌کند. در بررسی صورت گرفته مشخص شد که با استفاده از شارژر فابریک این گوشی تقریبا می‌توانید ظرف مدت زمان 70 دقیقه باتری دستگاه را از صفر تا صد درصد شارژ کنید. عموما با 30 دقیقه اتصال گوشی به شارژر اصلی خودش هم می‌تواند حدود 55 درصد باتری آن را شارژ کرد. اما دو ویژگی دیگر هم وجود دارند که به باتری گوشی سامسونگ Galaxy S20 مربوط می‌شوند و باید به آن ها هم اشاره داشته باشیم.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ

 

قابلیت اول مربوط به قابلیت شارژ بیسیم 15 واتی خواهد بود که با استفاده از پد اختصاصی که سامسونگ عرضه کرده می‌توان از آن بهره گرفت و بدون نیاز به وصل کردن گوشی به شارژر، شاهد شارژ شدن باتری آن بود. قابلیت دوم هم مربوط به پشتیبانی دستگاه از شارژ بیسیم معکوس 9 واتی (Reverse Wireless Charging) می‌شود که به موجب آن گوشی مثل یک پاوربانک بیسیم عمل می‌کند و می‌تواند باتری دیگر اسمارتفون هایی که از تکنولوژی شارژ بیسیم پشتیبانی به عمل می‌آورند را شارژ نماید. پس در مجموع قدرت شارژدهی باتری گوشی سامسونگ Galaxy S20 معمولی است و سرعت شارژ مجدد آن وضعیت خوبی دارد.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی گلکسی S20 سامسونگ (Samsung Galaxy S20) پرداختیم. این گوشی به همراه دو نسخه 5G و 5G UW دو نسخه پشتیبانی کننده از اتصال 5G پرچمدار سال 2020 شرکت سامسونگ روانه بازار شده اند و واقعا می‌توانند برای کسانی که به سرعت اینترنت و دستیابی به بهترین سرعت در آینده نزدیک اهمیت می‌دهند گزینه خرید عالی باشد. اگرچه قیمت Galaxy S20 ارزان نیست اما گوشی از کیفیت ساخت و سخت افزار عالی بهره می‌برد و ارزش خرید مناسبی دارد. برخی از اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی این اسمارتفون در بخش زیر طی دو دسته‌بندی مجزا مشخص شده‌اند.

 

نقاط قوت:

  • کیفیت ساخت بالا
  • ظاهر بسیار زیبا و جذاب
  • صفحه نمایش بزرگ، زیبا و با کیفیت
  • بستر نرم افزاری به روز و روان
  • قدرت پردازشی عالی
  • دوربین اصلی و سلفی بسیار خوب
  • سرعت شارژ خوب باتری
  • پشتیبانی از شارژ بیسیم 15 واتی و شارژ بیسیم معکوس 9 واتی

 

نقاط ضعف:

  • قیمت گران


:: برچسب‌ها: بررسی گلکسی S20 سامسونگ , بررسی گلکسی S20 5G , Samsung Galaxy S20 , مقایسه گلکسی S20 سامسونگ , نقد گلکسی S20 5G ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

گوشی سامسونگ گلکسی اس 20 پلاس 5 جی (Samsung Galaxy S20 Plus 5G) در ماه فوریه (February) سال 2020 رونمایی شد و از گوشی های خاص غول کره‌ای صنعت موبایل است که قابلیت پشتیبانی از شبکه ارتباطی و اینترنت 5G را دارد. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ بپردازیم و اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی آن را مشخص کنیم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقدمه

سامسونگ با رونمایی از پرچمداران جدید خودش توانست توجه خیلی از علاقمندان به موبایل و اسمارتفون های اندرویدی را به سمت و سوی خویش جلب نماید و در این راستا واقعا موفق عمل کند. یکی از جالب ترین گوشی های سامسونگ که در فوریه سال 2020 شاهد رونمایی آن بودیم گوشی سامسونگ گلکسی اس 20 پلاس 5 جی (Samsung Galaxy S20+ 5G) است. این گوشی از جدیدترین نسل ارتباطی و اینترنت یعنی 5G پشتیبانی می‌کند و این یکی از جالب ترین ویژگی های آن محسوب می‌شود.

اما اگر قصد خرید این اسمارتفون را دارید حتما تمایل خواهید داشت که بهتر با ویژگی های مثبت و منفی دستگاه آشنا شوید و برای آشنایی با این نقاط قوت و ضعف حتما باید تجربه بکارگیری عملی گوشی با شما به اشتراک گذاشته شود. در ادامه این مطلب می‌خواهیم به نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ بپردازیم و تجربه یک هفته‌ای کار با این موبایل را با شما عزیزان به اشتراک قرار دهید. سعی می‌کنیم به معرفی مهمترین و اصلی ترین ویژگی های آن بپردازیم. بنابراین با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ: طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

 طبیعتا از آنجایی که گوشی S20+ 5G از پرچمداران شرکت سامسونگ است نباید از کیفیت ساخت پایینی برخوردار باشد و می‌بایست نشان دهنده اقتدار و توانایی این کمپانی در تولید اسمارتفون باشد. سامسونگ در طراحی و ساخت گوشی نام برده شده تمام سعی خودش را داشته تا هم گوشی زیبا و ظریفی را روانه بازار سازد و هم کیفیت ساخت آن را در بالاترین سطح ممکن قرار دهد. فریم اصلی گوشی از آلومینیوم تشکیل شده و قاب پشت و پنل جلوی آن با شیشه گوریلاگلس 6 پوشانده می‌شود. به همین سبب وقتی به گوشی نگاه کنید بدنه آن براق، زیبا و جذاب به نظر می‌رسد. در بررسی گلکسی S20 Plus 5G مشخص شد که مقاومت پنل جلو و قاب پشت گوشی در برابر خراشیدگی و تماس با اشیای نوک تیز بسیار خوب است و این مسئله یکی از ویژگی های مطلوب دستگاه به شمار می‌رود اما با این حال توصیه داریم برای محافظت بیشتر از قاب و صفحه نمایش گوشی حتما از گلس محافظ قاب پشت و گلس محافظ ال سی دی استفاده نمایید.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

بدنه گوشی ابعاد 7.8 در 73.7 در 161.9 میلیمتری دارد و وزن آن حدودا 188 گرم خواهد بود. بنابراین گوشی نسبتا بزرگ و سنگین است، اما طبیعتا به اندازه Galaxy S20 Ultra که یک غول اندرویدی محسوب می‌شود، نخواهد بود! سامسونگ گوشی اس 20 پلاس 5G را به صورت ضد آب طراحی کرده و بدنه این دستگاه در برابر نفوذ آب واقعا مقاومت عالی دارد. استاندارد ضد آب IP68 توسط آن پشتیبانی می‌شود و بدین سبب می‌توان دستگاه را تا مدت زمان 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب قرار داد. ما در بررسی گلکسی S20 Plus 5G عملا ضد آب بودن گوشی را تست نکردیم و معقولانه هم نیست که این موضوع در عمل مورد تست قرار گیرد، اما به شما اطمینان می‌دهیم پاشش قطرات آب و تماس کوتاه مدت با آب در گوشی هیچ اختلالی ایجاد نمی‌کنند، اگرچه بهتر است تا حد امکان از وقوع این موارد جلوگیری شود.

گوشی سامسونگ Galaxy S20+ 5G از یک اسکنر انگشت داخل ال سی دی بهره می‌برد که از نوع اولتراسونیک است و به مراتب نسبت به اسکنر های مشابه نوع اپتیک عملکرد بهتری دارد. تکنولوژی اولتراسونیک سبب می‌شود که اسکنر گوشی سریع‌تر و دقیق تر عمل نماید و بهتر قادر به تایید هویت کاربر و آنلاک نمایشگر یا رد تایید هویت وی باشد. گوشی به پورت یو اس بی نوع سی (USB Type C) مجهز است و قابلیت نصب همزمان دو سیم کارت را دارد اما از سوکت 3.5 میلیمتری هندزفری بهره نمی‌برد. با در دست گرفتن گوشی چه حسی به کاربر منتقل می‌شود و ظاهر آن چگونه است؟

وقتی Galaxy S20 Plus 5G را در دست بگیرید کاملا متوجه خواهید شد که با یک گوشی رده بالا و فوق‌العاده با کیفیت رو به رو هستید. قاب گوشی خیلی ظریف طراحی شده و نمایشگر بدون حاشیه آن واقعا ظاهری جذاب را برای دستگاه به ارمغان می‌آورد. لنز دوربین سلفی گوشی هم درست در بخش فوقانی ال سی دی و درون این قطعه تعبیه شده تا سامسونگ بتواند ضخامت حاشیه های نمایشگر دستگاه را به حداقل برساند. گوشی از نمای پشت هم ظاهر جذابی دارد اما ما خیلی با سبک طراحی محل نصب لنز های دوربین اصلی آن موافق نیستیم. سامسونگ برای تعبیه لنز های دوربین اصلی گوشی یک قسمت مستطیل شکل و مشکی رنگ را در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت دستگاه ارائه کرده که خیلی باب میل ما نیست. به عقیده ما اگر صرفا لنز های دوربین اصلی گوشی در این قسمت به طور عمودی ضمیمه می‌شدند، قاب پشت دستگاه ظاهر جذاب تری پیدا می‌کرد.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

بنابراین در مجموع باید از این بخش بررسی گلکسی S20 Plus 5G اینطور نتیجه‌گیری کرد که کیفیت ساخت گوشی مذکور واقعا بالاست و از این نظر خلائی در گوشی احساس نمی‌شود. ظاهر دستگاه هم به ویژه از نمای رو به رو فوق‌العاده جذاب است و در عین حال ظرافت خاصی دارد. قاب پشت گوشی هم سبک طراحی خوبی را ارائه می‌کند اما شاید نحوه تعبیه لنزهای دوربین اصلی دستگاه می‌توانست حالتی جذاب و زیباتر داشته باشد. در مجموع گوشی از این بخش بررسی ما کاملا سربلند بیرون می‌آید و مطمئن باشید که گلکسی S20 پلاس 5G از نظر کیفیت ساخت، طراحی و ظاهر یکی از بهترین اسمارتفون های فعلی بازار خواهد بود.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ: صفحه نمایش 

سامسونگ همیشه استاد تجهیز گوشی های موبایل به صفحه نمایش هایش با کیفیت بوده و مطمئنا در گوشی مثل S20+ 5G هم که نقش پرچمدار سامسونگ را دارد شاهد بکارگیری یک نمایشگر با کیفیت و درجه یک خواهیم بود. صفحه نمایش گوشی نام برده شده اندازه بزرگ 6.7 اینچی دارد و از نوع Dynamic AMOLED 2x است. نمایشگر این گوشی وضوح یا رزولوشن 3200 در 1440 پیکسلی را ارائه کرده و بدین ترتیب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 525 پیکسل در هر اینچ می‌رسد که مقدار بسیار بالایی است! بنابراین صفحه نمایش 6.7 اینچی گوشی از رزولوشن و تراکم پیکسلی عالی بهره می‌برد.

نمایشگر گوشی از قابلیت هایی مثل HDR10+، رفرش ریت 120 هرتزی و قابلیت Always On Display هم پشتیبانی می‌کند که خیلی نمی‌خواهیم وارد جزئیات مربوط به این ویژگی ها شویم و صرفا در همین حد می‌گوییم که قابلیت های مذکور به افزایش کیفیت عملکرد صفحه موبایل کمک می‌کنند و قابلیت Always On Display هم روی نمایشگر خاموش گوشی اطلاعاتی مثل زمان، تاریخ و نوتیفیکیشن برخی برنامه ها را ارائه خواهد کرد. همانطور که در بخش قبل هم اشاره کرده بودیم روی صفحه نمایش گوشی اس 20+ 5G سامسونگ با یک لایه شیشه گوریلاگلس 6 پوشانده شده و بدین ترتیب از آن محافظت می‌شود. با این حال بهتر است حتما یک لایه گلس محافظ ال سی دی را هم روی نمایشگر گوشی نصب کنید. همچنین لنز دوربین سلفی گوشی در قلب نمایشگر آن تعبیه شده و از سمت دیگر صفحه نمایش 6.7 اینچی دستگاه با حاشیه های باریک خودش تقریبا 90.5 درصد از کل مساحت پنل جلوی آن را احاطه می‌کند و بدین ترتیب از نمای رو به رو ظاهری بسیار شیک و ظریف برای گوشی به ارمغان آورده می‌شود.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

قابلیت تنظیم وضوح و رفرش ریت نمایشگر در گوشی ارائه شده و کاربران می‌توانند بنا به سلیقه خود مابین وضوح مختلف HD+، FHD+ یا QHD هر یک از مواردی که مورد نیازشان است را انتخاب نمایند. طبیعتا زمانی که وضوح تصویر گوشی در حالت کمترین انتخاب شود، مصرف شارژ باتری کاهش پیدا می‌کند. اما کیفیت عملکرد پنل نمایشگر دستگاه چطور است؟ در بررسی گلکسی S20 Plus 5G مشخص شد که صفحه نمایش این اسمارتفون از نظر وضوح، شارپنس، شادابی و کنتراست فوق‌العاده است و مطمئنا کمتر گوشی وجود دارد که از این نظر توان رقابت با گلکسی اس 20 پلاس 5G را داشته باشد. زمانی که محتوایی روی نمایشگر بزرگ گوشی به تصویر کشیده می‌شود شما از تماشای آن لذت خواهید برد و این مسئله می‌تواند برای علاقمندان به تماشای فیلم و سریال در گوشی بسیار جالب باشد.

بنابراین وبگردی و پرسه زدن در یوتیوب و غیره هم با گوشی S20+ 5G می‌تواند تجربه‌ای لذت بخش را برایتان به همراه داشته باشد. نکته بعدی که در بررسی صفحه نمایش گوشی نام برده شده متوجه آن شدیم مربوط به توان عالی آن در تولید روشنایی می‌شود. با توجه به اینکه دستگاه از پنل نمایشگر Dynamic AMOLED بهره‌مند است، انتظار کمتری هم از آن نداشتیم. شما با تنظیم شدت روشنایی صفحه نمایش گوشی سامسونگ گلکسی اس 20 پلاس 5 جی بر روی 80 درصد به راحتی می‌توانید در محیط های باز و تحت تابش نور، بدون مشکل محتوای روی نمایشگر آن را ببینید و با گوشی در تعامل باشید. بنابراین در مجموع کیفیت عالی عملکرد صفحه نمایش گوشی Galaxy S20+ 5G بدون شک یکی از اصلی ترین ویژگی های مثبت آن است.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ: سیستم عامل و بستر نرم افزاری

 رابط کاربری اختصاصی شرکت سامسونگ با نام One UI شناخته می‌شود و رابطی است که پس مدت ها تلاش این شرکت توانسته واقعا ثبات و کیفیت عملکرد مطلوبی را از خود نشان دهد. به عقیده ما جدیدترین نسخه این رابط که One UI 2 نام دارد و در گوشی گلکسی S20+ 5G هم شاهد ارائه آن هستیم، یکی از بهترین رابط های اندرویدی فعلی است. گوشی سامسونگ گلکسی اس 20+ 5 جی در حالت پیش فرض از اندروید 10 بهره می‌برد و همانطور که گفتیم رابط One UI 2 هم روی آن نصب و راه اندازی شده است. بدون تردید سامسونگ حداقل تا 2 الی 3 سال آینده پشتیبانی نرم افزاری مداومی از گوشی به عمل می‌آورد و از این نظر جای شک و تردیدی نیست. اما بستر نرم افزاری گوشی چقدر بهینه بوده و ثبات عملکرد آن به چه میزان است؟

در بررسی گلکسی S20 Plus 5G مشخص شد که بستر نرم افزاری گوشی واقعا عملکرد روان و مطلوبی دارد و طبیعتا سخت افزار قدرتمند دستگاه هم به بهتر شدن شرایط کمک می‌کند. شما در گوشی هر اپلیکیشنی نظیر تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و غیره را می‌توانید نصب کرده و مورد استفاده قرار دهید. ضمنا کارهای دیگری مثل وبگردی، تماشای فیلم و ویدیو، پرسه زدن در یوتیوب و غیره هم بدون مشکل در گوشی قابل انجام هسنند و تقریبا بروز لگ و تاخیر در عملکرد دستگاه و بستر نرم افزاری آن هیچوقت و تحت هیچ شرایطی رخ نمی‌دهد. حداقل ما در طول یک هفته استفاده خود از گوشی گلکسی اس 20 پلاس 5 جی با هیچ لگ و تاخیری رو به رو نشدیم.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

گوشی نام برده شده از بیکسبی (Bixby) یا همان دستیار هوشمند سامسونگ پشتیبانی می‌کند، اما همانطور که می‌دانید بیکسبی از زبان فارسی پشتیبانی به عمل نمی‌آورد. قابلیت بعدی که توسط گوشی پشتیبانی می‌شود سامسونگ دکس (Samsung DeX) است که به موجب آن می‌توانید با وصل کردن گوشی به یک مانیتور تجربه‌ای دسکتاپ مانند را از دستگاه دریافت کنید. رابط One UI از نظر بصری هم واقعا خوب طراحی شده و به عقیده ما یکی از بهترین رابط های اندرویدی فعلی است. شاید آپشن ها و گزینه های زیادی برای شخصی سازی گوشی در آن ارائه نشده باشند اما این رابط ثبات عملکرد خوبی دارد و نسبتا بهینه خواهد بود. بنابراین در مجموع باید بگوییم که نتیجه این بخش بررسی گلکسی S20 Plus 5G هم رضایت بخش است و این اسمارتفون در زمینه مذکور هم عملکرد قابل قبولی دارد.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ: پردازنده، رم و حافظه داخلی 

بدون شک گوشی مثل سامسونگ Galaxy S20+ 5G که نقش پرچمدار این شرکت کره‌ای را بر عهده دارد از سخت افزار قدرتمندی بهره‌مند خواهد بود و پتانسیل پردازشی بالایی را ارائه می‌کند. برای دستیابی به این امر گوشی مورد نظر به تراشه اگزینوس 990 سامسونگ مجهز شده که طی فرآیند 7 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. لازم به ذکر است که نسخه خاص بازارهای آمریکای این گوشی از تراشه اسنپدراگون 865 کوالکام بهره‌مند خواهد بود که کاری به این نسخه محصول ندارد. پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای تراشه اگزینوس 990 به ترتیب از چهار هسته Cortex-A55 با فرکانس 2 گیگاهرتز، دو هسته Cortex-A76 با فرکانس 2.5 گیگاهرتز و دو هسته Mongoose M5 با فرکانس 2.73 گیگاهرتز تشکیل می‌شود پردازنده گرافیکی Mali-G77 MP1 هم در این تراشه وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده خواهد داشت.

گوشی از نظر رم ظرفیت 12 گیگابایتی دارد و از نظر حافظه داخلی در نسخه های 128، 256 و 512 گیگابایتی عرضه شده است. جالب است بدانید که گوشی از اتصال حافظه جانبی هم پشتیبانی می‌کند و بدین ترتیب کاربران علاقمند می‌توانند فضای ذخیره سازی اطلاعات دستگاه را افزایش دهند. با توجه به مشخصاتی که به آن ها اشاره شد، طبیعتا انتظار داریم گوشی قدرت و بازده عالی داشته باشد و به راحتی از پس اجرای هر اپلیکیشن و گیم سنگینی برآید. برای بررسی دقیق تر این مسئله ما بازی های پابجی موبایل (PUBG Mobile) و فورتنایت (Fortnite) را در آن نصب و هر یک را برای مدت زمان 15 دقیقه در گوشی اجرا کردیم و سپس مابین اپلیکیشن های اخیر دستگاه جهش هایی داشتیم تا ثبات عملکرد رم گوشی مشخص شود. لازم به ذکر است که ما در بررسی دستگاه از نسخه مجهز به حافظه 128 گیگابایتی آن استفاده کردیم.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

نتیجه بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ نشان داد که گوشی به راحتی از پس اجرای سنگین ترین بازی های اندرویدی مثل پابجی موبایل و فورتنایت بر می‌آید و حتی بعد از اجرای این بازی ها برای مدت زمان طولانی هم هیچ لگ و تاخیری در عملکرد آن دیده نمی‌شود. رم 12 گیگابایتی دستگاه به شدت به ثبات عملکرد آن کمک می‌کند و سبب خواهد شد که شما به راحتی بتوانید مولتی‌تسکینگ را در آن انجام دهید. بنابراین اگر به دنبال گوشی هستید که بدون کوچک ترین مشکل از پس اجرای سنگین ترین تسک های اندرویدی بر آید و حتی به راحتی سنگین ترین بازی های آنلاین رو HD را اجرا کند، گلکسی اس 20 پلاس 5 جی یکی از بهترین گزینه های خرید گوشی پیش رویتان خواهد بود.

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ: دوربین اصلی و سلفی 

اگر بخواهیم خیلی جزئی در رابطه با دوربین اصلی و سلفی گوشی S20+ 5G صحبت کنیم، مقاله به شدت طولانی خواهد شد بنابراین برای جلوگیری از این مسئله سعی خواهیم داشت که به طور مختصر در این زمینه اطلاعاتی خدمت شما ارائه کنیم و فقط در رابطه با کیفیت ضبط عکس با دوربین گوشی در دو شرایط نوری مناسب و کم نور صحبت داشته باشیم. قبل از هر چیز باید ساختار مجموعه دوربین اصلی دستگاه را مرور کنیم که از چهار لنز مختلف تشکیل می‌شود. این چهار لنز به ترتیب 12 مگاپیکسلی نوع واید (Wide)، 64 مگاپیکسلی تله‌فتو (Telephoto)، 12 مگاپیکسلی اولتراواید (Ultrawide) و 0.3 مگاپیکسلی TOF 3D هستند. قابلیت هایی که توسط مجموعه دوربین اصلی گوشی پشتیبانی می‌شوند هم شامل مواردی همچون فوکوس خودکار مرحله‌ای دوآل پیکسل (Dual Pixel PDAF)، تثبیت اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال 1.1x، زوم هیبریدی 3x، تصویربرداری فوق پایدار (Super Steady Video Recoding)، قابلیت HDR خودکار، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری پرتره، عکسبرداری با زاویه گسترده و امکان ضبط ویدیو های 8K با فریم ریت 24 فریم در هر ثانیه و امکان ضبط ویدیو های 4K با فریم ریت های 60 و 30 فریم در هر ثانیه می‌شود.

بنابراین اگر اهل ضبط ویدیو هستید و به کیفیت انجام این کار در گوشی موبایل اهمیت می‌دهید، گلکسی S20 پلاس 5G با پشتیبانی از قابلیت ضبط ویدیو های 8K که دو برابر کیفیت ویدیو های 4K را ارائه می‌کنند، می‌تواند تجربه‌ای خاص و متفاوت را برایتان به همراه داشته باشد. اما کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی در محیط های با نور مناسب و با نور ضعیف چطور است؟ در بررسی گلکسی S20 Plus 5G مشخص شد که دوربین اصلی دستگاه در محیط های با نور مناسب بازده عالی دارد و می‌توان در این شرایط عکس های فوق‌العاده‌ای با آن ضبط کرد. شارپنس بالا، کنتراست بسیار خوب، دقت و جزئیات فوق‌العاده و طبیعی به نظر آمدن عکس های از اصلی ترین مزیت ها و نقاط قوت عکسبرداری با دوربین اصلی گوشی در محیط های با نور مناسب هستند.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

دوربین اصلی گوشی عکس های پرتره بسیار زیبا، دقیق و خوبی را هم در محیط های با نور مطلوب ضبط می‌کند و دقت عمل بسیار بالایی در تفکیک سوژه اصلی از فضای پس زمینه دارد. اما در محیط های تاریک و کم نور افت کیفیت نسبی در عملکرد دوربین اصلی گوشی نمایان می‌شود که البته شدت آن زیاد نیست! بنابراین برخلاف اغلب گوشی های دیگر در محیط های با نور کم و تاریک هم می‌توان عکس های خوبی با دوربین اصلی گوشی Galaxy S20+ 5G ضبط کرد. حتی چراغ فلش LED دوربین اصلی گوشی هم شاید بتواند در برخی مواقع کمک کند تا تصاویر بهتری در محیط های با نور کم و تاریک قابل ضبط باشند اما توصیه داریم تا حد ممکن از چراغ فلش LED گوشی در حین عکسبرداری استفاده نکنید. بنابراین در مجموع دوربین اصلی گوشی گلکسی S20 Plus 5G بسیار با کیفیت است و می‌تواند برای شما عکسبرداری با بهترین کیفیت را مقدور سازد. به عقیده ما در حال حاضر کمتر گوشی اندرویدی وجود دارد که از نظر دوربین اصلی توان رقابت با نماینده سامسونگ را داشته باشد.

اما در سمت مقابل دوربین سلفی گلکسی اس 20+ 5 جی سامسونگ از یک لنز 10 مگاپیکسلی واید تشکیل شده که از قابلیت فوکوس خودکار دوآل پیکسل، عکسبرداری پرتره، HDR خودکار، تماس تصویری دو محوره و حتی ضبط ویدیو های 4K با فریم ریت 30 و 60 فریم در هر ثانیه پشتیبانی می‌کند! بنابراین نباید دوربین سلفی گوشی را دست کم بگیرید! اما کیفیت عملکرد این لنز 10 مگاپیکسلی چطور است؟ در نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G مشخص شد که دوربین سلفی گوشی هم واقعا کیفیت عالی دارد و با استفاده از آن در محیط های با نور خوب و مناسب می‌توان عکس های بی‌نظیری ضبط کرد. در محیط های با نور کم هم عملکرد دوربین سلفی گوشی قابل قبول است اما طبیعتا افت کیفیتی در آن نمایان خواهد شد و وقوع این مسئله اجتناب‌ناپذیر است.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

عکسبرداری پرتره سلفی هم که یکی از پرطرفدارترین سبک های ضبط عکس سلفی محسوب می‌شود با استفاده از دوربین سلفی گوشی S20 Plus 5G با بهترین کیفیت قابل انجام خواهد بود. دقت عملکرد دوربین سلفی دستگاه در ضبط این نوع عکس ها واقعا مثال زدنی است. بنابراین در مجموع گوشی سامسونگ گلکسی S20 پلاس 5G از نظر عملکرد دوربین هم می‌تواند یکی از بهترین گوشی های اندرویدی فعلی بازار باشد. هم دوربین اصلی و هم دوربین سلفی این گوشی بازده فوق‌العاده‌ای دارند و فراموش نکنید که قابلیت ضبط ویدیوهای 8K هم توسط دوربین اصلی این گوشی پشتیبانی می‌شود!

 

 نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ: باتری و شارژدهی 

طبیعتا گوشی که به یک صفحه نمایش 6.7 اینچی با وضوح تصویر بالا و رفرش ریت 120 هرتزی مجهز شده باید یک باتری قدرتمند هم داشته باشد که بتواند انرژی مورد نیاز دستگاه را تامین کند. سامسونگ برای گوشی S20 Plus 5G یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی لیتیوم پلیمری را در نظر گرفته است. با توجه به سایر ویژگی های سخت افزاری گوشی پیش‌بینی می‌کنیم که باتری آن با تنظیمات پیش فرض دستگاه عملکرد و بازده معمولی داشته باشد. در بررسی گلکسی S20 Plus 5G هم مشخص شد که یک کاربر معمولی با سطح استفاده نرمال از گوشی می‌تواند ضمن یک مرتبه شارژ باتری دستگاه تقریبا 1 تا 1.5 روز از آن استفاده کند. اگر میزان استفاده شما از دستگاه زیاد باشد و به ویژه صفحه آن را زیاد روشن بگذارید، ممکن است حتی در کمتر از یک روز هم نیاز به شارژ مجدد باتری داشته باشید.

بنابراین خیلی روی قدرت شارژدهی باتری گوشی حساب باز نکنید چون گلکسی S20+ 5G از این نظر چندان حرفی برای گفتن ندارد. اما از سمت مقابل سامسونگ یک شارژر 25 واتی را برای این گوشی در نظر گرفته که می‌تواند در 30 دقیقه باتری آن را حدود 50 درصد شارژ کند. همچنین فول شارژ باتری دستگاه هم با استفاده از شارژر اورجینال گوشی ظرف مدت زمانی در حدود 80 دقیقه انجام می‌شود. بنابراین سرعت شارژ مجدد باتری گوشی وضعیت مطلوبی دارد. اما دو قابلیت دیگر هم توسط گوشی سامسونگ گلکسی اس 20 پلاس 5G پشتیبانی می‌شوند. اولین قابلیت، قابلیت شارژ وایرلس 15 واتی است که از طریق پد اختصاصی شارژ بیسیم گوشی قابل استفاده خواهد بود.

 

نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ

 

به موجب این قابلیت با قرار دادن گوشی روی پد اختصاصی خودش، شاهد شارژ وایرلس باتری آن خواهید بود. قابلیت دوم هم مربوط به شارژ معکوس 9 واتی می‌شود که به موجب آن گوشی S20 Plus 5G می‌تواند مثل یک پاوربانک بیسیم عمل کند و با نزدیک کردن دیگر گوشی های پشتیبانی کننده از قابلیت شارژ بیسیم به آن، شارژ باتری آن ها را انجام دهد. از این قابلیت حتی می‌توان برای شارژ کردن دیگر گجت های پشتیبانی کننده از قابلیت شارژ بیسیم مثل هندزفری و غیره هم استفاده کرد. بنابراین در مجموع گوشی Galaxy S20+ 5G قدرت شارژدهی باتری معمولی دارد، سرعت شارژ مجدد باتری آن خوب است و پشتیبانی از قابلیت های شارژ بیسیم و شارژ بیسیم معکوس از ویژگی های جالب و کاربردی آن هستند.

 

نتیجه‌گیری

همانگونه که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی گلکسی S20 Plus 5G سامسونگ پرداختیم. سعی کردیم خیلی وارد جزئیات نشویم و فقط ویژگی های کاربردی و اصلی این اسمارتفون را زیر ذره‌بین قرار دهیم و بدین ترتیب یک نقد و بررسی کاربردی را برای شما عزیزان تدوین نماییم. گوشی اس 20 پلاس 5G سامسونگ بدون تردید یکی از بهترین گوشی های اندرویدی فعلی بازار است و مطمئن باشید که شما با خرید آن از نظر کیفیت محصولی که تهیه کرده‌اید ناراضی نخواهید بود، اما قیمت گلکسی اس 20 پلاس 5 جی به عقیده ما می‌توانست کمی رقابتی تر در نظر گرفته شود و گران بودن آن می‌تواند منجر شود خیلی از کاربران در تصمیم خود مبنی بر خرید این اسمارتفون تغییر ایجاد کنند. برخی از اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی این گوشی در بخش زیر طی دو دسته‌بندی مجزا مشخص شده‌اند.

 

نقاط قوت:

  • کیفیت ساخت عالی
  • ظاهر زیبا، شیک و چشم نواز
  • صفحه نمایش بزرگ و فوق‌العاده با کیفیت
  • بستر نرم افزاری خوب و به روز
  • قدرت پردازشی عالی
  • سرعت شارژ خوب باتری
  • پشتیبانی از شارژ وایرلس و شارژ بیسیم معکوس

 

نقاط ضعف:

  • قیمت گران


:: برچسب‌ها: بررسی گلکسی اس 20 پلاس 5 جی , نقد گلکسی S20 Plus 5G , بررسی گلکسی S20 Plus 5G , بررسی Galaxy S20 Plus 5G , تکنولوژی ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 تير 1399 | نظرات ()